Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat legjobbjainak!

Magyarország rendezi 2017-ben a FINA Úszó Világbajnokságot, már nem kell sokat várnunk a kezdésig! Szurkoljunk együtt a magyar csapat legjobbjainak!

Hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat legjobbjainak!

A világbajnokság nyitóünnepségére július 14.-én kerül sor, a műsor este 21:00 órakor kezdődik. A szervezők a világbajnokságok és Magyarország történetének leglátványosabb show-műsorával készülnek, több mint 1500 tonnás uszály, 3000 négyzetméteres színpad, 2000 jelmez, 40 drón, és 510 közreműködő művész vesz részt az eseményen. A nyitóünnepséget Budapesten, a Lánchíd pesti hídfőjénél rendezik meg.

 

 

 

 

FINA Úszó Világbajnokság öt magyar helyszínen

Balatonfüreden rendezik meg a nyíltvízi úszást. A pályát a Tagore sétány közelében, a füredi kikötőnél alakítják ki, így fantasztikus látvány tárul elénk, tökéletesen láthatjuk a versenyt, és a Tihanyi-félszigetet is!

 

A Batthyány téri Dunapart ad otthont az óriás toronyugrásnak, itt állítottak fel ugyanis egy ideiglenes medencét. Az óriás toronyugró épület a Parlamenttel szemben került megépítésre.

 

A Duna Arénában láthatjuk úszóinkat, és szurkolhatunk a műugróinknak is! A világbajnokság fő helyszíne a Duna Aréna lesz, mely két olimpiai szintű medencével és 12 000 főt meghaladó befogadóképességgel rendelkezik.

 

A Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában pedig vízilabdásainknak szurkolhatunk. A margitszigeti sportuszodát 1930-ban építették, azóta ez a páratlan vízilabdaközeg a külföldi játékosok számára is különleges élményt jelent, mindenki szeret itt a vízbe szállva küzdeni!

 

A szinkronúszás helyszínéül a Városligeti-tó fog szolgálni. Különleges környezet, klasszikus épületek, és a verseny hátteréül szolgáló Vajdahunyad vára – mi kellhet még? Egy 5 000 férőhelyes lelátó. Más nem, ugye? Tökéletes programnak ígérkezik!

 

Ha nem szeretnétek kilátogatni a helyszínekre, akkor gyertek be hozzánk, a Gólvonal Bisztró csapata minden nap délután 17:00 óráig vár mindenkit szeretettel, szurkoljunk együtt a magyar csapat sikereiért! Asztalfoglaláshoz kattintsatok ide!

 
Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

Gólvonal Bisztró házassági évforduló

A házassági évforduló egy csodás nap, melyet illik megünnepelni. Mindegy hogy az első, vagy a 35-ik, mi tudunk egy méltó módot az ünneplére! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor