Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Valentin napi ebéd helyszín Budapest

Valentin napi ebéd helyszín Budapest

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Lepd meg párodat te is egy Valentin napi ebéddel, töltsetek el kettesben egy romantikus ebédet a Groupama Arénában található Gólvonal bisztróban!

 

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Ha fontos a nyugalom!

A Gólvonal bisztróban diszkréten tölthettek el egy kis időt, senki nem fog titeket zavarni abban, hogy a romantikus hangulat létrejöjjön, Valentin nap idején pedig ez nagyon fontos, mindkettőtök számára! Ráadásul igényes környezettel és precíz kiszolgálással várunk titeket!

 

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Ha romantikus randevút tervezel! 

A környezet, és az étterem kialakítása is meghitt, romantikus pillanatokat biztosít mindenki számára! Ha mindketten szeretitek a labdarúgást, akkor főleg jól fogjátok magatokat érezni, ugyanis Bisztrónk a Groupama Arénában található, így az ebéd előtt, vagy után megtekinthetitek ezt a Magyarországon páratlan létesítményt is! 

 

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Gasztronómiai élményekkel!

A gasztronómia szerelmeseinek különleges élménnyel gazdagodhatnak nálunk, ugyanis alkalomhoz illő ételkülönlegességgel várunk mindenkit ebből az alkalomból, ezen felül bármilyen igényt képesek vagyunk kielégíteni.

 

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Könnyű megközelítéssel

Sokan panaszkodnak arra Budapesten, hogy nehéz megtalálni az éttermeket, és nehéz a közelben parkolóhelyet keresni. Nálunk minden tökéletes, ha tömegközlekedéssel érkeztek, akkor pár perc sétával megtaláltok minket a Groupama Aréna Nagyvárad tér felöli oldalán, ha pedig kocsival jöttök hozzánk, akkor saját parkolónkban le is tehetitek az autót!

 

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Foglalj asztalt minél hamarabb!

Érdemes minél hamarabb asztalt foglalnotok erre a napra, hogy a tiétek legyen a legjobb hely! Asztalfoglaláshoz kattintsatok ide! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Étterem, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ilyen egy meghitt, tökéletes házassági évforduló!

Ünnepeljétek ti is meghitt, különleges környezetben a házassági évfordulótokat, most elmondjuk nektek, hogyan adhatjátok meg ennek a módját, és miért tökéletes választás erre az alkalomra a Gólvonal Bisztró! 

Protokollszabályok a tökéletes üzleti ebédhez

Manapság egyre elterjedtebbek az üzleti ebédek, melyek alkalmasak arra, hogy olyan partnerrel, vagy olyan témáról tárgyaljunk, amely nem tartozik sem a munkatársakra, sem a környezetünkben élőkre. A megfelelő üzleti ebéd alkalmat nyit új ötletek átbeszélésére, illetve új, vagy meglévő kapcsolatok ápolására. Van azonban pár szabály, amit érdemes betartanunk, ezeket vesszük most sorra! 

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

További hírek >
New York Café TripAdvisor