Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Valentin napi ebéd helyszín Budapest

Valentin napi ebéd helyszín Budapest

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Lepd meg párodat te is egy Valentin napi ebéddel, töltsetek el kettesben egy romantikus ebédet a Groupama Arénában található Gólvonal bisztróban!

 

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Ha fontos a nyugalom!

A Gólvonal bisztróban diszkréten tölthettek el egy kis időt, senki nem fog titeket zavarni abban, hogy a romantikus hangulat létrejöjjön, Valentin nap idején pedig ez nagyon fontos, mindkettőtök számára! Ráadásul igényes környezettel és precíz kiszolgálással várunk titeket!

 

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Ha romantikus randevút tervezel! 

A környezet, és az étterem kialakítása is meghitt, romantikus pillanatokat biztosít mindenki számára! Ha mindketten szeretitek a labdarúgást, akkor főleg jól fogjátok magatokat érezni, ugyanis Bisztrónk a Groupama Arénában található, így az ebéd előtt, vagy után megtekinthetitek ezt a Magyarországon páratlan létesítményt is! 

 

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Gasztronómiai élményekkel!

A gasztronómia szerelmeseinek különleges élménnyel gazdagodhatnak nálunk, ugyanis alkalomhoz illő ételkülönlegességgel várunk mindenkit ebből az alkalomból, ezen felül bármilyen igényt képesek vagyunk kielégíteni.

 

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Könnyű megközelítéssel

Sokan panaszkodnak arra Budapesten, hogy nehéz megtalálni az éttermeket, és nehéz a közelben parkolóhelyet keresni. Nálunk minden tökéletes, ha tömegközlekedéssel érkeztek, akkor pár perc sétával megtaláltok minket a Groupama Aréna Nagyvárad tér felöli oldalán, ha pedig kocsival jöttök hozzánk, akkor saját parkolónkban le is tehetitek az autót!

 

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Foglalj asztalt minél hamarabb!

Érdemes minél hamarabb asztalt foglalnotok erre a napra, hogy a tiétek legyen a legjobb hely! Asztalfoglaláshoz kattintsatok ide! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Étterem, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

A Gólvonal Bisztró vendégséfje Krausz Gábor

Krausz Gábor, a Séfek Séfe című műsor egyik főszereplője, ugyanis Wolf András, és Vomberg Frigyes mellett ő a harmadik zsűritag. Most pedig a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, mégpedig szeptember 9.-én!

Másfél óra alatt 5 magyar aranyérem született a kajak-kenu EB-n!

A plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapján tündököltek a magyarok, másfél óra leforgása alatt összesen 5 aranyérmet szereztünk!

Hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat legjobbjainak!

Magyarország rendezi 2017-ben a FINA Úszó Világbajnokságot, már nem kell sokat várnunk a kezdésig! Szurkoljunk együtt a magyar csapat legjobbjainak!

További hírek >
New York Café TripAdvisor