Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Valentin napi ebéd helyszín Budapest

Valentin napi ebéd helyszín Budapest

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Lepd meg párodat te is egy Valentin napi ebéddel, töltsetek el kettesben egy romantikus ebédet a Groupama Arénában található Gólvonal bisztróban!

 

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Ha fontos a nyugalom!

A Gólvonal bisztróban diszkréten tölthettek el egy kis időt, senki nem fog titeket zavarni abban, hogy a romantikus hangulat létrejöjjön, Valentin nap idején pedig ez nagyon fontos, mindkettőtök számára! Ráadásul igényes környezettel és precíz kiszolgálással várunk titeket!

 

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Ha romantikus randevút tervezel! 

A környezet, és az étterem kialakítása is meghitt, romantikus pillanatokat biztosít mindenki számára! Ha mindketten szeretitek a labdarúgást, akkor főleg jól fogjátok magatokat érezni, ugyanis Bisztrónk a Groupama Arénában található, így az ebéd előtt, vagy után megtekinthetitek ezt a Magyarországon páratlan létesítményt is! 

 

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Gasztronómiai élményekkel!

A gasztronómia szerelmeseinek különleges élménnyel gazdagodhatnak nálunk, ugyanis alkalomhoz illő ételkülönlegességgel várunk mindenkit ebből az alkalomból, ezen felül bármilyen igényt képesek vagyunk kielégíteni.

 

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Könnyű megközelítéssel

Sokan panaszkodnak arra Budapesten, hogy nehéz megtalálni az éttermeket, és nehéz a közelben parkolóhelyet keresni. Nálunk minden tökéletes, ha tömegközlekedéssel érkeztek, akkor pár perc sétával megtaláltok minket a Groupama Aréna Nagyvárad tér felöli oldalán, ha pedig kocsival jöttök hozzánk, akkor saját parkolónkban le is tehetitek az autót!

 

Valentin napi ebéd helyszín Budapest – Foglalj asztalt minél hamarabb!

Érdemes minél hamarabb asztalt foglalnotok erre a napra, hogy a tiétek legyen a legjobb hely! Asztalfoglaláshoz kattintsatok ide! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Étterem, Rendezvényhelyszín BudapestLEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor