Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Sz.F.

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – A legjobb lehetőségek!

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – Fontos, hogy milyen helyszínt válasszunk céges rendezvényünk megtartására, a most következő cikkben bemutatom nektek a legjobbat!http://www.golvonalbisztro.hu/rendezveny-ajanlatkeres.html

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest - Gólvonal Bisztró

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – A legideálisabb helyszín

A legideálisabb helyszín csöndes, jól megközelíthető, impozáns, exkluzív! Fontos, hogy olyan helyszínt válasszunk céges rendezvényünk megtartásához, ami mindenkinek megfelelő, senki sem szereti a rosszalló tekinteteket, ugye? Ebben a cikkben egy olyan rendezvényhelyszínt mutatok be, ami minden igényt kielégít!

 

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – A Gólvonal Bisztró megközelítése

A Gólvonal Bisztró a Népliget szomszédságában, a Groupama Arénában található, tömegközlekedéssel, és autóval egyaránt könnyedén megközelíthető, nagy előnye a többi rendezvényhelyszínhez képest, hogy saját parkolóval rendelkezik, így nem kell órákon át keresnünk a parkolóhelyeket, és még fizetnünk sem kell ezért.

 

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – A nyugalom szigete

A Gólvonal Bisztróban barátságos, hangulatos, ahol bármilyen program megvalósítható, természetesen zártkörben. Nem kell attól tartanotok, hogy megzavarnak titeket. A szolgáltatások nagyon sokoldalúak, a személyzet profi, kedves és nem mellékesen segítőkész.

 

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – Gasztronómiai élményekkel

Üzleti rendezvények esetében fontos, hogy az ételek finomak, illetve bőségesek legyenek! A Gólvonal Bisztróban mindez megvalósul, nem mellékesen az ételkülönlegességek is nagyon pénztárcabarátok! A Bisztró csapata igyekszik az alkalomhoz illő ételeket készíteni, de természetesen különleges kéréseket is teljesítenek!

 

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – Ajánlatkérés

Kérd egyedi, személyre szabott ajánlatunkat, és hozd létre a tökéletes üzleti rendezvényt! Kattints ide a részletekért! 

 
LEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor