Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – Nem kell tovább keresnie az ideális üzleti rendezvényhelyszínt Budapesten, a Gólvonal bisztróban mindet adott ahhoz, hogy akár egy üzleti ebédet, akár egy konferenciát rendezzen meg! Magas színvonalú, precíz kiszolgálás, könnyű megközelítéssel!

 

RENDEZVÉNY AJÁNLATKÉRÉS, KÉRJE AJÁNLATUNKAT MOST!

 

 

 

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – Miért fontos a megfelelő helyszín?

Manapság egyre gyakoribbá vált, hogy a különböző cégek külső helyszínt keresnek ahhoz, hogy üzleti rendezvényeiket lebonyolíthassák. Ez azért van, mert többnyire saját irodájukban nincs megfelelő helyiség kialakítva erre a célra, másik oka pedig az, hogy a választott üzleti rendezvényhelyszínnel üzenetet sugározzanak. Ezért szükséges az, hogy a választott üzleti rendezvényhelyszín tökéletes legyen!

 

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – Milyen a megfelelő helyszín?

A megfelelő üzleti rendezvényhelyszín jól megközelíthető, impozáns, exkluzív, olyan helyszín, ahol arra is van lehetőség, hogy zártkörben beszélgethessünk, tárgyalhassunk. A Gólvonal bisztró minden igényt kielégít, ugyanis a Groupama Arénában található, saját parkolóval rendelkezik és igény szerint alkalmas zártkörű rendezvények lebonyolítására.

 

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – Kitűnő vendéglátással

Legyen szó üzleti ebédről, vagy éppen egy konferenciáról, fontos, hogy az ételek minősége megfelelő legyen, és magas színvonalú kiszolgálás várja a vendégeket. A Gólvonal bisztróban rugalmasan kezeljük a rendeléseket, bármilyen igényt képesek vagyunk kielégíteni. Különös figyelmet biztosítunk a magas színvonalú kiszolgálásnak, oda figyelünk minden apróságra annak érdekében, hogy vendégeink minden esetben elégedettek lehessenek.

 

 

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – Ha fontos, hogy senki se zavarja

A Gólvonal bisztró ideális zártkörű üzleti rendezvények lebonyolításához, ha az Ön számára fontos az, hogy az üzleti rendezvénye során senki se zavarja, akkor a legjobb helyen jár.

 

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – Ajánlatkérés

Kérje most személyre szabott ajánlatunkat, nincs más dolga, mint ide kattintani, kitölteni az ajánlatkérő lapunkat, mi pedig felvesszük Önnel a kapcsolatot és mindent megszervezünk a tökéletes üzleti rendezvényéhez! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Budapest, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ilyen egy meghitt, tökéletes házassági évforduló!

Ünnepeljétek ti is meghitt, különleges környezetben a házassági évfordulótokat, most elmondjuk nektek, hogyan adhatjátok meg ennek a módját, és miért tökéletes választás erre az alkalomra a Gólvonal Bisztró! 

Protokollszabályok a tökéletes üzleti ebédhez

Manapság egyre elterjedtebbek az üzleti ebédek, melyek alkalmasak arra, hogy olyan partnerrel, vagy olyan témáról tárgyaljunk, amely nem tartozik sem a munkatársakra, sem a környezetünkben élőkre. A megfelelő üzleti ebéd alkalmat nyit új ötletek átbeszélésére, illetve új, vagy meglévő kapcsolatok ápolására. Van azonban pár szabály, amit érdemes betartanunk, ezeket vesszük most sorra! 

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

További hírek >
New York Café TripAdvisor