Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – Nem kell tovább keresnie az ideális üzleti rendezvényhelyszínt Budapesten, a Gólvonal bisztróban mindet adott ahhoz, hogy akár egy üzleti ebédet, akár egy konferenciát rendezzen meg! Magas színvonalú, precíz kiszolgálás, könnyű megközelítéssel!

 

RENDEZVÉNY AJÁNLATKÉRÉS, KÉRJE AJÁNLATUNKAT MOST!

 

 

 

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – Miért fontos a megfelelő helyszín?

Manapság egyre gyakoribbá vált, hogy a különböző cégek külső helyszínt keresnek ahhoz, hogy üzleti rendezvényeiket lebonyolíthassák. Ez azért van, mert többnyire saját irodájukban nincs megfelelő helyiség kialakítva erre a célra, másik oka pedig az, hogy a választott üzleti rendezvényhelyszínnel üzenetet sugározzanak. Ezért szükséges az, hogy a választott üzleti rendezvényhelyszín tökéletes legyen!

 

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – Milyen a megfelelő helyszín?

A megfelelő üzleti rendezvényhelyszín jól megközelíthető, impozáns, exkluzív, olyan helyszín, ahol arra is van lehetőség, hogy zártkörben beszélgethessünk, tárgyalhassunk. A Gólvonal bisztró minden igényt kielégít, ugyanis a Groupama Arénában található, saját parkolóval rendelkezik és igény szerint alkalmas zártkörű rendezvények lebonyolítására.

 

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – Kitűnő vendéglátással

Legyen szó üzleti ebédről, vagy éppen egy konferenciáról, fontos, hogy az ételek minősége megfelelő legyen, és magas színvonalú kiszolgálás várja a vendégeket. A Gólvonal bisztróban rugalmasan kezeljük a rendeléseket, bármilyen igényt képesek vagyunk kielégíteni. Különös figyelmet biztosítunk a magas színvonalú kiszolgálásnak, oda figyelünk minden apróságra annak érdekében, hogy vendégeink minden esetben elégedettek lehessenek.

 

 

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – Ha fontos, hogy senki se zavarja

A Gólvonal bisztró ideális zártkörű üzleti rendezvények lebonyolításához, ha az Ön számára fontos az, hogy az üzleti rendezvénye során senki se zavarja, akkor a legjobb helyen jár.

 

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – Ajánlatkérés

Kérje most személyre szabott ajánlatunkat, nincs más dolga, mint ide kattintani, kitölteni az ajánlatkérő lapunkat, mi pedig felvesszük Önnel a kapcsolatot és mindent megszervezünk a tökéletes üzleti rendezvényéhez! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Budapest, Rendezvényhelyszín BudapestLEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor