Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Üzleti ebédhelyszín Budapest

Üzleti ebédhelyszín Budapest

Ebédeljen Ön is igényes környezetben Budapesten, a Gólvonal bisztró tökéletes üzleti ebédhelyszínül. Elegáns helyszín, diszkrét kiszolgálás, és nem utolsó sorban fantasztikus gasztronómiai élmények emelik a bisztrót az egyik legjobb üzleti ebédhelyszínné Budapesten!

 

Üzleti ebédhelyszín Budapest – Miért fontos a tökéletes helyszín?

Egy cégvezető számára fontos, hogy olyan helyet találjon, ahol üzleti partnereivel vagy a kollégáival nyugodt környezetben képes beszélgetni, nem zavarja a nyugalmukat senki és semmi. Nagyon kevés helyet lehet találni ma Budapesten, ahol mindent megkaphatunk, a Gólvonal bisztró viszont ilyen: igényes környezet, diszkrét kiszolgálás, ideális helyszín üzleti ebédhez Önnek és partnerének egyaránt!

 

Üzleti ebédhelyszín Budapest – Igényes környezetben

A Gólvonal bisztró a IX. kerületben található, a Groupama Arénában. Fontos nekünk az Ön kényelme, éppen ezért úgy alakítottuk ki a bisztrót, hogy minden igényt kielégítő legyen, és igazán jól érezze itt magát mindenki!

 

Üzleti ebédhelyszín Budapest – 2 főtől 50 főig

A Gólvonal bisztró egyaránt alkalmas kétszemélyes megbeszélésekre, és 50 fős fogadásokra is. Üzleti ebédhelyszínként nálunk megkapja mindazt, amire vágyik, üzleti partnereink számára számos különleges kérést teljesítettünk már, és ez nem lesz másképp a jövőben sem!

 

Üzleti ebédhelyszín Budapest – Ajánlatkérés

Ha a legideálisabb üzleti ebédhelyszínt kereste Budapesten, akkor biztos vagyok benne, hogy most megtalálta! Asztalt az alábbi linken foglalhat. Foglalását e-mailben/telefonon visszaigazoljuk. Több fős ebéd és vacsora, üzleti rendezvénnyel kapcsolatban kérje ajánlatunkat ide kattintva

 


címkék: Budapest, Magánrendezvény, Rendezvény, Rendezvényhelyszín, Rendezvényhelyszín Budapest, Üzleti rendezvénySzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ismét érmeket hozott haza Hosszú Katinka

Hosszú Katinka idén is megállíthatatlan, a tavalyi évhez hasonlóan szenzációsan szerepelt a nemzetközi pénzdíjas úszóversenyen, amit Luxemburgban rendeztek meg.

Magyar aranyérmek a Junior Világbajnokságon

Az innsbrucki rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokság javában zajlik, ahol a magyar sportolók fantasztikus eredményeket értek el eddig, következzenek a részletek!

Magyar győzelem az európai kupaporondon!

Egy mérkőzés, amit soha nem felejt el egyetlen egy magyar szurkoló sem, legfőképpen azért nem, mert mindmáig ez az egyetlen európai kupa, ahol magyar csapat tudott győzedelmeskedni! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor