Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Üzleti ebédhelyszín Budapest

Üzleti ebédhelyszín Budapest

Ebédeljen Ön is igényes környezetben Budapesten, a Gólvonal bisztró tökéletes üzleti ebédhelyszínül. Elegáns helyszín, diszkrét kiszolgálás, és nem utolsó sorban fantasztikus gasztronómiai élmények emelik a bisztrót az egyik legjobb üzleti ebédhelyszínné Budapesten!

 

Üzleti ebédhelyszín Budapest – Miért fontos a tökéletes helyszín?

Egy cégvezető számára fontos, hogy olyan helyet találjon, ahol üzleti partnereivel vagy a kollégáival nyugodt környezetben képes beszélgetni, nem zavarja a nyugalmukat senki és semmi. Nagyon kevés helyet lehet találni ma Budapesten, ahol mindent megkaphatunk, a Gólvonal bisztró viszont ilyen: igényes környezet, diszkrét kiszolgálás, ideális helyszín üzleti ebédhez Önnek és partnerének egyaránt!

 

Üzleti ebédhelyszín Budapest – Igényes környezetben

A Gólvonal bisztró a IX. kerületben található, a Groupama Arénában. Fontos nekünk az Ön kényelme, éppen ezért úgy alakítottuk ki a bisztrót, hogy minden igényt kielégítő legyen, és igazán jól érezze itt magát mindenki!

 

Üzleti ebédhelyszín Budapest – 2 főtől 50 főig

A Gólvonal bisztró egyaránt alkalmas kétszemélyes megbeszélésekre, és 50 fős fogadásokra is. Üzleti ebédhelyszínként nálunk megkapja mindazt, amire vágyik, üzleti partnereink számára számos különleges kérést teljesítettünk már, és ez nem lesz másképp a jövőben sem!

 

Üzleti ebédhelyszín Budapest – Ajánlatkérés

Ha a legideálisabb üzleti ebédhelyszínt kereste Budapesten, akkor biztos vagyok benne, hogy most megtalálta! Asztalt az alábbi linken foglalhat. Foglalását e-mailben/telefonon visszaigazoljuk. Több fős ebéd és vacsora, üzleti rendezvénnyel kapcsolatban kérje ajánlatunkat ide kattintva

 


címkék: Budapest, Magánrendezvény, Rendezvény, Rendezvényhelyszín, Rendezvényhelyszín Budapest, Üzleti rendezvénySzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Születésnapi buli helyszín Budapesten

Meg szeretnéd lepni barátod közelgő születésnapja alkalmából? Megmutatom, hogy miért a Gólvonal bisztró a legideálisabb választás a számotokra! 

Grosics Gyula

Miért is nevezhetjük őt a magyar futball legjobb kapusának? Köze van ennek ahhoz, hogy Ő volt az Aranycsapat első számú hálóőre? Jó csapatban könnyű kapusnak lenni? Érdekes kérdések ezek, maradjunk annyiban, hogy akkor még egészen más volt a futball. 

Berki diadala a világkupán

Berki Krisztián visszatért, és ha már megtette, akkor jött, látott és győzött, megnyerte a Melbourne-i világkupát!

További hírek >
New York Café TripAdvisor