Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Terembérlés Budapest

Terembérlés Budapest

Termet bérelnél magán-, vagy céges rendezvényedhez? Születésnapra, névnapra, osztálytalálkozóra keresel helyszínt Budapesten? A terembérlés keresése sok esetben komplikációkba ütközik, de van egy hely, ahol mindent megtalálhatsz! 

 

Terembérlés Budapesten, céges rendezvényeknek

Céges rendezvények esetében fontos, hogy a környezet kulturált legyen, ne legyen a helyszín túl nagy, de túl kicsi sem. A Gólvonal Bisztró ideális céges rendezvények lebonyolítására, egészen 50 főig! Bisztrónk nagyon hangulatos, a kiszolgálás pedig valóban minőségi, minden igényt kielégítő! Kis-, és nagyvállalatok rendezvényeinek lebonyolítására egyaránt alkalmas ez a helyszín! 

 

Terembérlés Budapesten, magán rendezvényeknek

A Gólvonal Bisztró nem csak céges rendezvényhelyszínként tökéletes, hanem magán rendezvényhelyszínként is. Számtalan születésnapi bulit, osztálytalálkozót, karácsonyi bulit, legény-, leánybúcsút rendeztek már itt, és büszkén merjük kijelenteni azt, hogy mindenki boldogan távozott Bisztrónkból a rendezvény végén! 

 

Terembérlés Budapesten, oktatáshoz, tanfolyamhoz

Manapság nagyon kevés oktatási helyszínt lehet találni Budapesten, a Gólvonal Bisztró viszont ehhez is ideális lehet! Az oktatás, tanfolyam alatt garantáltan nem fog zavarni senki, a helyszín tökéletesen alkalmas továbbképzések, előadások lebonyolítására, egészen 50 főig! A résztvevők közvetlen hangulatban tölthetik el itt az idejüket, a szünetekben pedig kávéval, süteménnyel, illetve ebéddel kedveskedünk mindenkinek! 

 

Terembérlés Budapesten – Gasztronómiai élményekkel

A Gólvonal Bisztróban minden adott ahhoz, hogy jól érezze magát mindenki. Konyhánkon olyan ételeket készítünk, amik között megtalálhatók hazai ételkülönlegességek, illetve a modern konyha legízletesebb fogásai is! 

 

Terembérlés Budapesten – Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődésedet, ne habozz, kattints ide, és kérd még ma személyre szabott ajánlatunkat, nincs más dolgot, mint kitölteni az adatokat, mi pedig visszahívunk, és mindent megszervezünk neked! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.


címkék: Budapest, Rendezvényhelyszín BudapestLEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor