Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Terembérlés Budapest

Terembérlés Budapest

Termet bérelnél magán-, vagy céges rendezvényedhez? Születésnapra, névnapra, osztálytalálkozóra keresel helyszínt Budapesten? A terembérlés keresése sok esetben komplikációkba ütközik, de van egy hely, ahol mindent megtalálhatsz! 

 

Terembérlés Budapesten, céges rendezvényeknek

Céges rendezvények esetében fontos, hogy a környezet kulturált legyen, ne legyen a helyszín túl nagy, de túl kicsi sem. A Gólvonal Bisztró ideális céges rendezvények lebonyolítására, egészen 50 főig! Bisztrónk nagyon hangulatos, a kiszolgálás pedig valóban minőségi, minden igényt kielégítő! Kis-, és nagyvállalatok rendezvényeinek lebonyolítására egyaránt alkalmas ez a helyszín! 

 

Terembérlés Budapesten, magán rendezvényeknek

A Gólvonal Bisztró nem csak céges rendezvényhelyszínként tökéletes, hanem magán rendezvényhelyszínként is. Számtalan születésnapi bulit, osztálytalálkozót, karácsonyi bulit, legény-, leánybúcsút rendeztek már itt, és büszkén merjük kijelenteni azt, hogy mindenki boldogan távozott Bisztrónkból a rendezvény végén! 

 

Terembérlés Budapesten, oktatáshoz, tanfolyamhoz

Manapság nagyon kevés oktatási helyszínt lehet találni Budapesten, a Gólvonal Bisztró viszont ehhez is ideális lehet! Az oktatás, tanfolyam alatt garantáltan nem fog zavarni senki, a helyszín tökéletesen alkalmas továbbképzések, előadások lebonyolítására, egészen 50 főig! A résztvevők közvetlen hangulatban tölthetik el itt az idejüket, a szünetekben pedig kávéval, süteménnyel, illetve ebéddel kedveskedünk mindenkinek! 

 

Terembérlés Budapesten – Gasztronómiai élményekkel

A Gólvonal Bisztróban minden adott ahhoz, hogy jól érezze magát mindenki. Konyhánkon olyan ételeket készítünk, amik között megtalálhatók hazai ételkülönlegességek, illetve a modern konyha legízletesebb fogásai is! 

 

Terembérlés Budapesten – Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődésedet, ne habozz, kattints ide, és kérd még ma személyre szabott ajánlatunkat, nincs más dolgot, mint kitölteni az adatokat, mi pedig visszahívunk, és mindent megszervezünk neked! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.


címkék: Budapest, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

A Gólvonal Bisztró vendégséfje Krausz Gábor

Krausz Gábor, a Séfek Séfe című műsor egyik főszereplője, ugyanis Wolf András, és Vomberg Frigyes mellett ő a harmadik zsűritag. Most pedig a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, mégpedig szeptember 9.-én!

Másfél óra alatt 5 magyar aranyérem született a kajak-kenu EB-n!

A plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapján tündököltek a magyarok, másfél óra leforgása alatt összesen 5 aranyérmet szereztünk!

Hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat legjobbjainak!

Magyarország rendezi 2017-ben a FINA Úszó Világbajnokságot, már nem kell sokat várnunk a kezdésig! Szurkoljunk együtt a magyar csapat legjobbjainak!

További hírek >
New York Café TripAdvisor