Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Terembérlés Budapest

Terembérlés Budapest

Termet bérelnél magán-, vagy céges rendezvényedhez? Születésnapra, névnapra, osztálytalálkozóra keresel helyszínt Budapesten? A terembérlés keresése sok esetben komplikációkba ütközik, de van egy hely, ahol mindent megtalálhatsz! 

 

Terembérlés Budapesten, céges rendezvényeknek

Céges rendezvények esetében fontos, hogy a környezet kulturált legyen, ne legyen a helyszín túl nagy, de túl kicsi sem. A Gólvonal Bisztró ideális céges rendezvények lebonyolítására, egészen 50 főig! Bisztrónk nagyon hangulatos, a kiszolgálás pedig valóban minőségi, minden igényt kielégítő! Kis-, és nagyvállalatok rendezvényeinek lebonyolítására egyaránt alkalmas ez a helyszín! 

 

Terembérlés Budapesten, magán rendezvényeknek

A Gólvonal Bisztró nem csak céges rendezvényhelyszínként tökéletes, hanem magán rendezvényhelyszínként is. Számtalan születésnapi bulit, osztálytalálkozót, karácsonyi bulit, legény-, leánybúcsút rendeztek már itt, és büszkén merjük kijelenteni azt, hogy mindenki boldogan távozott Bisztrónkból a rendezvény végén! 

 

Terembérlés Budapesten, oktatáshoz, tanfolyamhoz

Manapság nagyon kevés oktatási helyszínt lehet találni Budapesten, a Gólvonal Bisztró viszont ehhez is ideális lehet! Az oktatás, tanfolyam alatt garantáltan nem fog zavarni senki, a helyszín tökéletesen alkalmas továbbképzések, előadások lebonyolítására, egészen 50 főig! A résztvevők közvetlen hangulatban tölthetik el itt az idejüket, a szünetekben pedig kávéval, süteménnyel, illetve ebéddel kedveskedünk mindenkinek! 

 

Terembérlés Budapesten – Gasztronómiai élményekkel

A Gólvonal Bisztróban minden adott ahhoz, hogy jól érezze magát mindenki. Konyhánkon olyan ételeket készítünk, amik között megtalálhatók hazai ételkülönlegességek, illetve a modern konyha legízletesebb fogásai is! 

 

Terembérlés Budapesten – Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődésedet, ne habozz, kattints ide, és kérd még ma személyre szabott ajánlatunkat, nincs más dolgot, mint kitölteni az adatokat, mi pedig visszahívunk, és mindent megszervezünk neked! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.


címkék: Budapest, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

Oktatási helyszín Budapest

Manapság már az éttermek is alkalmasak arra, hogy oktatást, vagy tréninget tartsanak itt különböző csoportoknak, most megmutatjuk, miért nyújt felejthetetlen élményt mindenki számára a Gólvonal Bisztró! 

Milyen az ideális céges rendezvény

Ez az év is a céges rendezvényekről fognak szólni, éppen ezért gyűjtöttük most össze gondolatainkat nektek! Nézzük, mi szükséges ahhoz, hogy tökéletes és felejthetetlen legyen a céges rendezvényetek! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor