Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Sportbisztró Budapest

Sportbisztró Budapest

Nem kell tovább keresned a legjobb sportbisztrót Budapesten, bemutatkozik a Gólvonal Bisztró, Budapest egyik legtökéletesebb sportbisztrója!

 

Sportbisztró Budapest – Milyen a tökéletes sportbisztró?

A tökéletes sportbisztró rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amik kiváló szórakozási lehetőségeket nyújtanak a sportbarátoknak. A Gólvonal Bisztróban minden sporteseményt hatalmas televíziókon tekinthettek meg, az akusztika páratlan, az élmény maradandó. A Bisztró a Groupama Arénában található, így leginkább a Ferencváros hazai mérkőzései előtt pezsdül fel az élet, ilyenkor rengetegen hangolódnak nálunk a mérkőzésre!

 

Sportbisztró Budapest – Ha fontos a gasztronómia

A legtöbb sportbisztróban nem megfelelő a gasztronómia, nálunk viszont mindent megkapsz, amit csak szeretnél! Készülünk hamburgerekkel, de választhattok az étlapunkról is finomabbnál finomabb ételeink közül. A Bisztró nem fine dining étterem, itt garantáltan olyan adagot kapsz, amitől jól is fogsz majd lakni!

 

Sportbisztró Budapest – Tökéletes megközelíthetőséggel

Aki sportbisztróba jár, szinte biztos, hogy fogyaszt alkoholt is, vagy pedig olyan emberrel érkezik, aki nem iszik, és tud vezetni. A Gólvonal Bisztrót tökéletesen megközelítheti bárki, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. A Bisztró saját parkolóval rendelkezik, így nem kell keresgélned órákig a parkolóhelyeket, ha pedig a tömegközlekedést választod, akkor sem kell csalódnod, ugyanis a villamos, a metró és a busz is pár percre van tőlünk!

 

Sportbisztró Budapest – Rendezvényhelyszín

A Gólvonal Bisztró alkalmas rendezvények lebonyolítására is, legyen szó születésnapról, legénybúcsúról, vagy hivatalos, céges rendezvényről, mindent megszervezünk nektek!

 

Sportbisztró Budapest – Ajánlatkérés, asztalfoglalás

A mérkőzések előtti alkalmakra érdemes asztalt foglalni, ezt ide kattintva tehetitek meg, ha pedig szeretnétek valamilyen rendezvényt tartani nálunk, akkor kattintsatok ide, kérjétek egyedi rendezvény ajánlatunkat, mi pedig visszahívunk titeket!

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.


- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Rendezvényhelyszín BudapestLEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor