Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Sportbisztró Budapest

Sportbisztró Budapest

Nem kell tovább keresned a legjobb sportbisztrót Budapesten, bemutatkozik a Gólvonal Bisztró, Budapest egyik legtökéletesebb sportbisztrója!

 

Sportbisztró Budapest – Milyen a tökéletes sportbisztró?

A tökéletes sportbisztró rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amik kiváló szórakozási lehetőségeket nyújtanak a sportbarátoknak. A Gólvonal Bisztróban minden sporteseményt hatalmas televíziókon tekinthettek meg, az akusztika páratlan, az élmény maradandó. A Bisztró a Groupama Arénában található, így leginkább a Ferencváros hazai mérkőzései előtt pezsdül fel az élet, ilyenkor rengetegen hangolódnak nálunk a mérkőzésre!

 

Sportbisztró Budapest – Ha fontos a gasztronómia

A legtöbb sportbisztróban nem megfelelő a gasztronómia, nálunk viszont mindent megkapsz, amit csak szeretnél! Készülünk hamburgerekkel, de választhattok az étlapunkról is finomabbnál finomabb ételeink közül. A Bisztró nem fine dining étterem, itt garantáltan olyan adagot kapsz, amitől jól is fogsz majd lakni!

 

Sportbisztró Budapest – Tökéletes megközelíthetőséggel

Aki sportbisztróba jár, szinte biztos, hogy fogyaszt alkoholt is, vagy pedig olyan emberrel érkezik, aki nem iszik, és tud vezetni. A Gólvonal Bisztrót tökéletesen megközelítheti bárki, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. A Bisztró saját parkolóval rendelkezik, így nem kell keresgélned órákig a parkolóhelyeket, ha pedig a tömegközlekedést választod, akkor sem kell csalódnod, ugyanis a villamos, a metró és a busz is pár percre van tőlünk!

 

Sportbisztró Budapest – Rendezvényhelyszín

A Gólvonal Bisztró alkalmas rendezvények lebonyolítására is, legyen szó születésnapról, legénybúcsúról, vagy hivatalos, céges rendezvényről, mindent megszervezünk nektek!

 

Sportbisztró Budapest – Ajánlatkérés, asztalfoglalás

A mérkőzések előtti alkalmakra érdemes asztalt foglalni, ezt ide kattintva tehetitek meg, ha pedig szeretnétek valamilyen rendezvényt tartani nálunk, akkor kattintsatok ide, kérjétek egyedi rendezvény ajánlatunkat, mi pedig visszahívunk titeket!

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.


- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ilyen egy meghitt, tökéletes házassági évforduló!

Ünnepeljétek ti is meghitt, különleges környezetben a házassági évfordulótokat, most elmondjuk nektek, hogyan adhatjátok meg ennek a módját, és miért tökéletes választás erre az alkalomra a Gólvonal Bisztró! 

Protokollszabályok a tökéletes üzleti ebédhez

Manapság egyre elterjedtebbek az üzleti ebédek, melyek alkalmasak arra, hogy olyan partnerrel, vagy olyan témáról tárgyaljunk, amely nem tartozik sem a munkatársakra, sem a környezetünkben élőkre. A megfelelő üzleti ebéd alkalmat nyit új ötletek átbeszélésére, illetve új, vagy meglévő kapcsolatok ápolására. Van azonban pár szabály, amit érdemes betartanunk, ezeket vesszük most sorra! 

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

További hírek >
New York Café TripAdvisor