Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Sajtótájékoztató helyszín Budapest

Sajtótájékoztató helyszín Budapest

Sajtótájékoztatók, illetve céges rendezvények lebonyolításához keresve sem találhat jobb helyet a Groupama Arénában található Gólvonal bisztrónál! Igényes környezet, nemzetközi színvonal vár minden ide látogatót!

 

Sajtótájékoztató helyszín Budapest – Miért éppen a Gólvonal bisztró?

Cégek, intézmények, alapítványok, illetve diplomáciai szervezetek számára is alkalmas, elérhető költségvetésű sajtótájékoztató helyszín a Gólvonal bisztró! Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, saját parkolóval rendelkező helyszín, ami a Groupama Arénában található. A bisztró igényes kialakítású, minden igényt kielégítő, 50 fő befogadására alkalmas. Az akusztika kiváló, minden résztvevő tökéletesen láthat és hallhat mindent, akár hangosítás nélkül!

 

Sajtótájékoztató helyszín Budapest – Tökéletes személyzettel

Rendezvényszervező munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, a rendezvénnyel kapcsolatos feladatok mindegyikét képesek magas színvonalon ellátni, minden igényt képesek kielégíteni, az esemény során felmerülő esetleges kéréseknek azonnal képesek eleget tenni.

 

Sajtótájékoztató helyszín Budapest – Gasztronómiai élményekkel

Az ízek szerelmeseinek is tökéletes választás a Gólvonal bisztró, utánozhatatlan gasztronómiai élményekkel várunk mindenkit, az alkalomhoz illő ételkülönlegességeket szolgálunk fel minden esetben, de természetesen az egyéni kívánságoknak is eleget teszünk minden további nélkül!

 

Sajtótájékoztató helyszín Budapest – Személyre szabott ajánlattal

Kérje Ön is személyre szabott ajánlatunkat, nincs más dolga, mint ide kattintva kitölteni ajánlatkérő lapunkat, mi pedig felvesszük Önnel a kapcsolatot és mindent megszervezünk a tökéletes sajtótájékoztató érdekében! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ilyen egy meghitt, tökéletes házassági évforduló!

Ünnepeljétek ti is meghitt, különleges környezetben a házassági évfordulótokat, most elmondjuk nektek, hogyan adhatjátok meg ennek a módját, és miért tökéletes választás erre az alkalomra a Gólvonal Bisztró! 

Protokollszabályok a tökéletes üzleti ebédhez

Manapság egyre elterjedtebbek az üzleti ebédek, melyek alkalmasak arra, hogy olyan partnerrel, vagy olyan témáról tárgyaljunk, amely nem tartozik sem a munkatársakra, sem a környezetünkben élőkre. A megfelelő üzleti ebéd alkalmat nyit új ötletek átbeszélésére, illetve új, vagy meglévő kapcsolatok ápolására. Van azonban pár szabály, amit érdemes betartanunk, ezeket vesszük most sorra! 

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

További hírek >
New York Café TripAdvisor