Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Sajtótájékoztató helyszín Budapest

Sajtótájékoztató helyszín Budapest

Sajtótájékoztatók, illetve céges rendezvények lebonyolításához keresve sem találhat jobb helyet a Groupama Arénában található Gólvonal bisztrónál! Igényes környezet, nemzetközi színvonal vár minden ide látogatót!

 

Sajtótájékoztató helyszín Budapest – Miért éppen a Gólvonal bisztró?

Cégek, intézmények, alapítványok, illetve diplomáciai szervezetek számára is alkalmas, elérhető költségvetésű sajtótájékoztató helyszín a Gólvonal bisztró! Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, saját parkolóval rendelkező helyszín, ami a Groupama Arénában található. A bisztró igényes kialakítású, minden igényt kielégítő, 50 fő befogadására alkalmas. Az akusztika kiváló, minden résztvevő tökéletesen láthat és hallhat mindent, akár hangosítás nélkül!

 

Sajtótájékoztató helyszín Budapest – Tökéletes személyzettel

Rendezvényszervező munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, a rendezvénnyel kapcsolatos feladatok mindegyikét képesek magas színvonalon ellátni, minden igényt képesek kielégíteni, az esemény során felmerülő esetleges kéréseknek azonnal képesek eleget tenni.

 

Sajtótájékoztató helyszín Budapest – Gasztronómiai élményekkel

Az ízek szerelmeseinek is tökéletes választás a Gólvonal bisztró, utánozhatatlan gasztronómiai élményekkel várunk mindenkit, az alkalomhoz illő ételkülönlegességeket szolgálunk fel minden esetben, de természetesen az egyéni kívánságoknak is eleget teszünk minden további nélkül!

 

Sajtótájékoztató helyszín Budapest – Személyre szabott ajánlattal

Kérje Ön is személyre szabott ajánlatunkat, nincs más dolga, mint ide kattintva kitölteni ajánlatkérő lapunkat, mi pedig felvesszük Önnel a kapcsolatot és mindent megszervezünk a tökéletes sajtótájékoztató érdekében! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

A Gólvonal Bisztró vendégséfje Krausz Gábor

Krausz Gábor, a Séfek Séfe című műsor egyik főszereplője, ugyanis Wolf András, és Vomberg Frigyes mellett ő a harmadik zsűritag. Most pedig a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, mégpedig szeptember 9.-én!

Másfél óra alatt 5 magyar aranyérem született a kajak-kenu EB-n!

A plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapján tündököltek a magyarok, másfél óra leforgása alatt összesen 5 aranyérmet szereztünk!

Hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat legjobbjainak!

Magyarország rendezi 2017-ben a FINA Úszó Világbajnokságot, már nem kell sokat várnunk a kezdésig! Szurkoljunk együtt a magyar csapat legjobbjainak!

További hírek >
New York Café TripAdvisor