Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés


Rendezvény ajánlatkérés

Rendezvény a Groupama Arénában? Igen! A Gólvonal Bisztró a legjobb megoldás - Étterem a Groupama Arénában!


Mindent megszervezünk, igazi hangulatot teremtünk, vedd fel velünk a kapcsolatot most, visszahívunk és mindent lebeszélünk!


Esküvő, legénybúcsú, szülinapi buli, osztálytalálkozó, céges üzleti rendezvény jó áron, exkluzív helyszínen! Nem mindenki mondhatja el, hogy a Groupama Arénában tartja rendezvényét! Ha buli van és mindenki sörözik, az sem baj, hiszen a Népliget egy ugrásnyira van, de a parkolás is tökéletes!


- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.
- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.


Töltsd ki ezt a pár mezőt, és már hívunk is. Ha kívánod e-mailben válaszolunk!


Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
A rendezvény tervezett dátuma:*
A rendezvény tervezett kezdete:*
Tervezett létszám:*
A rendezvény típusa:*
Ellenőrzés:*


Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Gólvonal Bisztró házassági évforduló

A házassági évforduló egy csodás nap, melyet illik megünnepelni. Mindegy hogy az első, vagy a 35-ik, mi tudunk egy méltó módot az ünneplére! 

Szilveszter? Akkor csakis a Gólvonal bisztró!

Bár még csak július közepén járunk, de sokan már most elkezdtek foglalni az év végére. A szilveszteri összejövetelre nem lehet elég korán elkezdeni felkészülni.

Eljegyzési ebéd a Gólvonal Bisztróban

Az eljegyzés két ember magánügye, attól függetlenül, hogy manapság már nem biztos, hogy ez a nagy esemény négyszemközt történik. Az eljegyzési ebéd is divatba jött, a legjobb helyszín pedig egyértelmű, hogy ez a hely számít annak Budapesten!

További hírek >
New York Café TripAdvisor