Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés


Rendezvény ajánlatkérés

Rendezvény a Groupama Arénában? Igen! A Gólvonal Bisztró a legjobb megoldás - Étterem a Groupama Arénában!


Mindent megszervezünk, igazi hangulatot teremtünk, vedd fel velünk a kapcsolatot most, visszahívunk és mindent lebeszélünk!


Esküvő, legénybúcsú, szülinapi buli, osztálytalálkozó, céges üzleti rendezvény jó áron, exkluzív helyszínen! Nem mindenki mondhatja el, hogy a Groupama Arénában tartja rendezvényét! Ha buli van és mindenki sörözik, az sem baj, hiszen a Népliget egy ugrásnyira van, de a parkolás is tökéletes!


- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.
- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.


Töltsd ki ezt a pár mezőt, és már hívunk is. Ha kívánod e-mailben válaszolunk!


Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
A rendezvény tervezett dátuma:*
A rendezvény tervezett kezdete:*
Tervezett létszám:*
A rendezvény típusa:*
Ellenőrzés:*


Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

A Gólvonal Bisztró vendégséfje Krausz Gábor

Krausz Gábor, a Séfek Séfe című műsor egyik főszereplője, ugyanis Wolf András, és Vomberg Frigyes mellett ő a harmadik zsűritag. Most pedig a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, mégpedig szeptember 9.-én!

Másfél óra alatt 5 magyar aranyérem született a kajak-kenu EB-n!

A plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapján tündököltek a magyarok, másfél óra leforgása alatt összesen 5 aranyérmet szereztünk!

Hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat legjobbjainak!

Magyarország rendezi 2017-ben a FINA Úszó Világbajnokságot, már nem kell sokat várnunk a kezdésig! Szurkoljunk együtt a magyar csapat legjobbjainak!

További hírek >
New York Café TripAdvisor