Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés


Rendezvény ajánlatkérés

Rendezvény a Groupama Arénában? Igen! A Gólvonal Bisztró a legjobb megoldás - Étterem a Groupama Arénában!


Mindent megszervezünk, igazi hangulatot teremtünk, vedd fel velünk a kapcsolatot most, visszahívunk és mindent lebeszélünk!


Esküvő, legénybúcsú, szülinapi buli, osztálytalálkozó, céges üzleti rendezvény jó áron, exkluzív helyszínen! Nem mindenki mondhatja el, hogy a Groupama Arénában tartja rendezvényét! Ha buli van és mindenki sörözik, az sem baj, hiszen a Népliget egy ugrásnyira van, de a parkolás is tökéletes!


- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.
- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.


Töltsd ki ezt a pár mezőt, és már hívunk is. Ha kívánod e-mailben válaszolunk!


Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
A rendezvény tervezett dátuma:*
A rendezvény tervezett kezdete:*
Tervezett létszám:*
A rendezvény típusa:*
Ellenőrzés:*


Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ilyen egy meghitt, tökéletes házassági évforduló!

Ünnepeljétek ti is meghitt, különleges környezetben a házassági évfordulótokat, most elmondjuk nektek, hogyan adhatjátok meg ennek a módját, és miért tökéletes választás erre az alkalomra a Gólvonal Bisztró! 

Protokollszabályok a tökéletes üzleti ebédhez

Manapság egyre elterjedtebbek az üzleti ebédek, melyek alkalmasak arra, hogy olyan partnerrel, vagy olyan témáról tárgyaljunk, amely nem tartozik sem a munkatársakra, sem a környezetünkben élőkre. A megfelelő üzleti ebéd alkalmat nyit új ötletek átbeszélésére, illetve új, vagy meglévő kapcsolatok ápolására. Van azonban pár szabály, amit érdemes betartanunk, ezeket vesszük most sorra! 

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

További hírek >
New York Café TripAdvisor