Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés


Rendezvény ajánlatkérés

Rendezvény a Groupama Arénában? Igen! A Gólvonal Bisztró a legjobb megoldás - Étterem a Groupama Arénában!


Mindent megszervezünk, igazi hangulatot teremtünk, vedd fel velünk a kapcsolatot most, visszahívunk és mindent lebeszélünk!


Esküvő, legénybúcsú, szülinapi buli, osztálytalálkozó, céges üzleti rendezvény jó áron, exkluzív helyszínen! Nem mindenki mondhatja el, hogy a Groupama Arénában tartja rendezvényét! Ha buli van és mindenki sörözik, az sem baj, hiszen a Népliget egy ugrásnyira van, de a parkolás is tökéletes!


- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.
- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.


Töltsd ki ezt a pár mezőt, és már hívunk is. Ha kívánod e-mailben válaszolunk!


Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
A rendezvény tervezett dátuma:*
A rendezvény tervezett kezdete:*
Tervezett létszám:*
A rendezvény típusa:*
Ellenőrzés:*

LEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor