Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Sz.F.

Milyen a tökéletes randevú?

Ezt a cikket leginkább férfiaknak írtam most, mert úgy látom, hogy sokan nem tudják, mi kell a tökéletes randihoz! Nagyon szuper tanácsok mindenkinek, ha elolvastad, ne tartsd magadnál, oszd meg másokkal is írásunkat, hátha ezzel segíteni tudsz valakinek!

Minden, amit tudni érdemes egy randi előtt!

Az első randik még most is sokat nyomnak a latba, hiába éljük az interneten az életünket, találkoznunk kell személyesen is ahhoz a másikkal, hogy képesek legyünk eldönteni, vele szeretnénk-e lenni, vagy nem. Az első benyomások döntőek lehetnek, de hogyan készüljünk az alkalomra, hova vigyük el a választott hölgyet, mit vegyünk fel, mit csináljunk? Most mindenre választ adunk! 

 

A tökéletes randi helyszín kiválasztása

Ha hiszed, ha nem, az egyik legfontosabb dolog a megfelelő helyszín megtalálása! Mindig olyan helyet kell választanunk, ami mindkettőnknek kellemes és megfelelő. Ez a hely könnyen megközelíthető legyen, ne helyezkedjen el túl nagy távolságra egyikünktől se, lehessen parkolni a közelében, és tömegközlekedéssel is elérhessük. Ilyen hely például a Groupama Arénában található Gólvonal Bisztró, ami ideális randi helyszín lehet fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. A Bisztró saját parkolóval rendelkezik, tömegközlekedéssel is megközelíthető! 

 

Miért legyen az első randi egy étteremben vagy kávézóban? 

Az ilyen helyek a legideálisabbak arra, hogy kötetlenül beszélgessünk, nem túl hangosak, ugyanakkor nem is túl sterilek. És ha jól érezzük magunkat együtt, akkor nem kell máshova mennünk, itt meg is ihatunk egy kávét, vagy ehetünk valami finomat! Ha viszont nem úgy alakul a találka, ahogy elterveztük, a partnerünk nem nyeri el a tetszésünket, akkor egész egyszerűen felállhatunk az első ital után. Ugye, mennyivel egyszerűbb, mintha elmennétek egy 3 órás túrára? 

 

Mit vegyünk fel egy randira? 

Abban egyetérthetünk, hogy a randi alkalmával szeretnénk a legjobb oldalunkat megmutatni a kiszemelt partnernek. Érdemes ugyanakkor olyan ruhát választanunk, ami kényelmes, amiben jól érezzük magunkat, ezáltal növelni tudjuk magabiztosságunkat is. A megjelenésünk nagyon sokat elmond rólunk, többet, mint gondolnánk! Öltözzünk úgy, hogy magabiztosak legyünk, emellett viszont minden esetben mutassuk meg önmagunkat! 

 
LEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor