Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Randi helyszín Budapest

Randi helyszín Budapest

Budapest a világ egyik legromantikusabb városa, szerencsére nagyon sok olyan helyet lehet találni itt, ahol eltölthetünk egy romantikus ebédet, vagy éppen vacsorát. Most viszont elmondom nektek, miben nyújt többet a Gólvonal Bisztró! 

 

Randi helyszín Budapest – Ha fontos a nyugalom

Randevúzni mindig kell, és mindig illik, először, másodszor, vagy éppen 5-6-20 év után is. A randihoz pedig dukál a nyugalom, ilyenkor nagyon fontos, hogy csak kettesben legyetek, és egymásra koncentráljatok. Az első randi alkalmával kaptok képet a másikról, ilyenkor döntitek el azt, hogy lesz-e egyáltalán következő találkozó. Fontos tehát, hogy senki, és semmi ne zavarjon meg titeket! Bisztrónk ebben nyújt nektek segítséget! 

 

Randi helyszín Budapest – Gasztronómiai élményekkel

Egy randevún nagyon fontos, hogy mi kerül az asztalra, éppen ezért tudjuk ajánlani Bisztrónkat mindenki számára! Itt megtalálhatjátok a nektek leginkább tetsző ételeket, minden héten más, és más menü-, illetve séfajánlattal várunk titeket, de természetesen az egyéni kívánságokat is kielégítjük. Ajánlataink között megtalálhatók gasztronómiai különlegességek, könnyed desszertek, illetve szezonális finomságok! 

 

Randi helyszín Budapest – Meghitt környezetben

Bisztrónk a Groupama Arénában található, így a randi alkalmával megtekinthetitek Magyarország legmodernebb, és legszebb stadionját! Ha mind a ketten szeretitek a focit, akkor biztosan jól fog kezdődni a randevú! Nálunk pedig mindent megkaphattok, ami csak szükséges egy tökéletes találkozóhoz! 

 

Randi helyszín Budapest – Asztalfoglalás

Reméljük, hogy meggyőztünk titeket, gyertek és kóstoljátok meg finomabbnál finomabb ételeinket, és érezzétek nagyon jól magatokat! Asztalfoglaláshoz kattintsatok ide! 

 


címkék: Budapest, Étterem, Rendezvény, Rendezvényhelyszín, Rendezvényhelyszín BudapestLEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor