Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Randi helyszín Budapest

Randi helyszín Budapest

Budapest a világ egyik legromantikusabb városa, szerencsére nagyon sok olyan helyet lehet találni itt, ahol eltölthetünk egy romantikus ebédet, vagy éppen vacsorát. Most viszont elmondom nektek, miben nyújt többet a Gólvonal Bisztró! 

 

Randi helyszín Budapest – Ha fontos a nyugalom

Randevúzni mindig kell, és mindig illik, először, másodszor, vagy éppen 5-6-20 év után is. A randihoz pedig dukál a nyugalom, ilyenkor nagyon fontos, hogy csak kettesben legyetek, és egymásra koncentráljatok. Az első randi alkalmával kaptok képet a másikról, ilyenkor döntitek el azt, hogy lesz-e egyáltalán következő találkozó. Fontos tehát, hogy senki, és semmi ne zavarjon meg titeket! Bisztrónk ebben nyújt nektek segítséget! 

 

Randi helyszín Budapest – Gasztronómiai élményekkel

Egy randevún nagyon fontos, hogy mi kerül az asztalra, éppen ezért tudjuk ajánlani Bisztrónkat mindenki számára! Itt megtalálhatjátok a nektek leginkább tetsző ételeket, minden héten más, és más menü-, illetve séfajánlattal várunk titeket, de természetesen az egyéni kívánságokat is kielégítjük. Ajánlataink között megtalálhatók gasztronómiai különlegességek, könnyed desszertek, illetve szezonális finomságok! 

 

Randi helyszín Budapest – Meghitt környezetben

Bisztrónk a Groupama Arénában található, így a randi alkalmával megtekinthetitek Magyarország legmodernebb, és legszebb stadionját! Ha mind a ketten szeretitek a focit, akkor biztosan jól fog kezdődni a randevú! Nálunk pedig mindent megkaphattok, ami csak szükséges egy tökéletes találkozóhoz! 

 

Randi helyszín Budapest – Asztalfoglalás

Reméljük, hogy meggyőztünk titeket, gyertek és kóstoljátok meg finomabbnál finomabb ételeinket, és érezzétek nagyon jól magatokat! Asztalfoglaláshoz kattintsatok ide! 

 


címkék: Budapest, Étterem, Rendezvény, Rendezvényhelyszín, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

A Gólvonal Bisztró vendégséfje Krausz Gábor

Krausz Gábor, a Séfek Séfe című műsor egyik főszereplője, ugyanis Wolf András, és Vomberg Frigyes mellett ő a harmadik zsűritag. Most pedig a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, mégpedig szeptember 9.-én!

Másfél óra alatt 5 magyar aranyérem született a kajak-kenu EB-n!

A plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapján tündököltek a magyarok, másfél óra leforgása alatt összesen 5 aranyérmet szereztünk!

Hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat legjobbjainak!

Magyarország rendezi 2017-ben a FINA Úszó Világbajnokságot, már nem kell sokat várnunk a kezdésig! Szurkoljunk együtt a magyar csapat legjobbjainak!

További hírek >
New York Café TripAdvisor