Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Randi helyszín Budapest

Randi helyszín Budapest

Budapest a világ egyik legromantikusabb városa, szerencsére nagyon sok olyan helyet lehet találni itt, ahol eltölthetünk egy romantikus ebédet, vagy éppen vacsorát. Most viszont elmondom nektek, miben nyújt többet a Gólvonal Bisztró! 

 

Randi helyszín Budapest – Ha fontos a nyugalom

Randevúzni mindig kell, és mindig illik, először, másodszor, vagy éppen 5-6-20 év után is. A randihoz pedig dukál a nyugalom, ilyenkor nagyon fontos, hogy csak kettesben legyetek, és egymásra koncentráljatok. Az első randi alkalmával kaptok képet a másikról, ilyenkor döntitek el azt, hogy lesz-e egyáltalán következő találkozó. Fontos tehát, hogy senki, és semmi ne zavarjon meg titeket! Bisztrónk ebben nyújt nektek segítséget! 

 

Randi helyszín Budapest – Gasztronómiai élményekkel

Egy randevún nagyon fontos, hogy mi kerül az asztalra, éppen ezért tudjuk ajánlani Bisztrónkat mindenki számára! Itt megtalálhatjátok a nektek leginkább tetsző ételeket, minden héten más, és más menü-, illetve séfajánlattal várunk titeket, de természetesen az egyéni kívánságokat is kielégítjük. Ajánlataink között megtalálhatók gasztronómiai különlegességek, könnyed desszertek, illetve szezonális finomságok! 

 

Randi helyszín Budapest – Meghitt környezetben

Bisztrónk a Groupama Arénában található, így a randi alkalmával megtekinthetitek Magyarország legmodernebb, és legszebb stadionját! Ha mind a ketten szeretitek a focit, akkor biztosan jól fog kezdődni a randevú! Nálunk pedig mindent megkaphattok, ami csak szükséges egy tökéletes találkozóhoz! 

 

Randi helyszín Budapest – Asztalfoglalás

Reméljük, hogy meggyőztünk titeket, gyertek és kóstoljátok meg finomabbnál finomabb ételeinket, és érezzétek nagyon jól magatokat! Asztalfoglaláshoz kattintsatok ide! 

 


címkék: Budapest, Étterem, Rendezvény, Rendezvényhelyszín, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

Oktatási helyszín Budapest

Manapság már az éttermek is alkalmasak arra, hogy oktatást, vagy tréninget tartsanak itt különböző csoportoknak, most megmutatjuk, miért nyújt felejthetetlen élményt mindenki számára a Gólvonal Bisztró! 

Milyen az ideális céges rendezvény

Ez az év is a céges rendezvényekről fognak szólni, éppen ezért gyűjtöttük most össze gondolatainkat nektek! Nézzük, mi szükséges ahhoz, hogy tökéletes és felejthetetlen legyen a céges rendezvényetek! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor