Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Oktatási helyszín Budapest

Oktatási helyszín Budapest

Sokaknak problémát okoz az, hogy tökéletes oktatási helyszínt találjanak Budapesten és környékén. Ha te is törted a fejed, akkor most megismerheted a legjobb megoldást!

 

Oktatási helyszín Budapest

Oktatások, előadások lebonyolítására olyan helyszínt kell keresni, ami könnyedén megközelíthető, lehetőség szerint parkolóval van ellátva. Maga a hely legyen tágas, ne fulladozzunk akár pár óra múlva sem, szóval legyen levegő a helyiségben. Ezen kívül fontos az is, hogy minőségi ételeket és italokat kapjunk, a kiszolgálás pedig ne okozzon csalódást!

 

 

 

 

Oktatási helyszín Budapest – Minden egy helyen!

A Groupama Arénában találhattok meg minket, itt pedig minden adott ahhoz, hogy lebonyolítsatok kisebb-nagyobb előadásokat, illetve oktatásokat. Saját parkolóval rendelkezünk, de a tömegközlekedéssel érkezőknek sem okoz megtalálni minket.

 

Oktatási helyszín Budapest – Ideális oktatási helyszín Budapesten!

Segítőkész személyzettel várunk mindenkit, az oktatás alatt senki nem fog titeket megzavarni. Éttermünk ideális helyszín kisebb-nagyobb oktatások, továbbképzések, előadások számára, egészen 50 főig. A résztvevők közvetlen hangulatban tölthetnek el néhány órát, miközben személyzetünk mindent megtesz azért, hogy a rendezvény gördülékenyen haladjon.

 

Oktatási helyszín Budapest – Ebéddel, kávészünettel

Az oktatásoknál fontos az, hogy legyen lehetőségünk étkezni, vagy meginni 1-1 üdítőt, vagy éppen egy kávét. A Gólvonal Bisztróban minden adott, válogathattok különböző ételkülönlegességeink közül, vagy készíthetünk egyedi igényeket kielégítő ételeket is. Az italokra sem lesz panasz, mindent megteszünk azért, hogy senki se szenvedjen hiányt semmiben!

 

Oktatási helyszín Budapest – Teljes körű kiszolgálással

Az ételeken és az italokon kívül szükség szerint tudunk biztosítani projektort, illetve vetítővásznat is, az éttermet pedig az oktatás jellegének és a résztvevők számának megfelelően alakítjuk ki!

 

Oktatási helyszín Budapest – Ajánlatkérés

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, nincs más dolgod, mint ide kattintani, és kérni egyedi ajánlatunkat. Mi pár órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, és mindent leegyeztetünk!

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Budapest, Étterem, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ilyen egy meghitt, tökéletes házassági évforduló!

Ünnepeljétek ti is meghitt, különleges környezetben a házassági évfordulótokat, most elmondjuk nektek, hogyan adhatjátok meg ennek a módját, és miért tökéletes választás erre az alkalomra a Gólvonal Bisztró! 

Protokollszabályok a tökéletes üzleti ebédhez

Manapság egyre elterjedtebbek az üzleti ebédek, melyek alkalmasak arra, hogy olyan partnerrel, vagy olyan témáról tárgyaljunk, amely nem tartozik sem a munkatársakra, sem a környezetünkben élőkre. A megfelelő üzleti ebéd alkalmat nyit új ötletek átbeszélésére, illetve új, vagy meglévő kapcsolatok ápolására. Van azonban pár szabály, amit érdemes betartanunk, ezeket vesszük most sorra! 

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

További hírek >
New York Café TripAdvisor