Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Oktatási helyszín Budapest

Oktatási helyszín Budapest

Sokaknak problémát okoz az, hogy tökéletes oktatási helyszínt találjanak Budapesten és környékén. Ha te is törted a fejed, akkor most megismerheted a legjobb megoldást!

 

Oktatási helyszín Budapest

Oktatások, előadások lebonyolítására olyan helyszínt kell keresni, ami könnyedén megközelíthető, lehetőség szerint parkolóval van ellátva. Maga a hely legyen tágas, ne fulladozzunk akár pár óra múlva sem, szóval legyen levegő a helyiségben. Ezen kívül fontos az is, hogy minőségi ételeket és italokat kapjunk, a kiszolgálás pedig ne okozzon csalódást!

 

 

 

 

Oktatási helyszín Budapest – Minden egy helyen!

A Groupama Arénában találhattok meg minket, itt pedig minden adott ahhoz, hogy lebonyolítsatok kisebb-nagyobb előadásokat, illetve oktatásokat. Saját parkolóval rendelkezünk, de a tömegközlekedéssel érkezőknek sem okoz megtalálni minket.

 

Oktatási helyszín Budapest – Ideális oktatási helyszín Budapesten!

Segítőkész személyzettel várunk mindenkit, az oktatás alatt senki nem fog titeket megzavarni. Éttermünk ideális helyszín kisebb-nagyobb oktatások, továbbképzések, előadások számára, egészen 50 főig. A résztvevők közvetlen hangulatban tölthetnek el néhány órát, miközben személyzetünk mindent megtesz azért, hogy a rendezvény gördülékenyen haladjon.

 

Oktatási helyszín Budapest – Ebéddel, kávészünettel

Az oktatásoknál fontos az, hogy legyen lehetőségünk étkezni, vagy meginni 1-1 üdítőt, vagy éppen egy kávét. A Gólvonal Bisztróban minden adott, válogathattok különböző ételkülönlegességeink közül, vagy készíthetünk egyedi igényeket kielégítő ételeket is. Az italokra sem lesz panasz, mindent megteszünk azért, hogy senki se szenvedjen hiányt semmiben!

 

Oktatási helyszín Budapest – Teljes körű kiszolgálással

Az ételeken és az italokon kívül szükség szerint tudunk biztosítani projektort, illetve vetítővásznat is, az éttermet pedig az oktatás jellegének és a résztvevők számának megfelelően alakítjuk ki!

 

Oktatási helyszín Budapest – Ajánlatkérés

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, nincs más dolgod, mint ide kattintani, és kérni egyedi ajánlatunkat. Mi pár órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, és mindent leegyeztetünk!

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Budapest, Étterem, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Gólvonal Bisztró házassági évforduló

A házassági évforduló egy csodás nap, melyet illik megünnepelni. Mindegy hogy az első, vagy a 35-ik, mi tudunk egy méltó módot az ünneplére! 

Szilveszter? Akkor csakis a Gólvonal bisztró!

Bár még csak július közepén járunk, de sokan már most elkezdtek foglalni az év végére. A szilveszteri összejövetelre nem lehet elég korán elkezdeni felkészülni.

Eljegyzési ebéd a Gólvonal Bisztróban

Az eljegyzés két ember magánügye, attól függetlenül, hogy manapság már nem biztos, hogy ez a nagy esemény négyszemközt történik. Az eljegyzési ebéd is divatba jött, a legjobb helyszín pedig egyértelmű, hogy ez a hely számít annak Budapesten!

További hírek >
New York Café TripAdvisor