Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Sz.F.

Oktatási helyszín Budapesten

Manapság már az éttermek is alkalmasak arra, hogy oktatást, vagy tréninget tartsanak itt különböző csoportoknak, most megmutatjuk, miért nyújt felejthetetlen élményt mindenki számára a Gólvonal Bisztró! 

Oktatási helyszín Budapest

Oktatási helyszín Budapest – Ideális környezetben

 

A legtöbb oktatást, illetve tréninget régebben iskolákban és erre a célra kialakított előadótermekben tartották, viszont manapság már arra is van lehetősége mindenkinek, hogy ezeket az alkalmi oktatásokat éttermekben bonyolítsák le. Mi ebben szeretnénk nektek segíteni, ugyanis a Gólvonal Bisztró tökéletesen alkalmas arra, hogy az oktatást itt rendezzétek meg. A Bisztró a Groupama Arénában található, így könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, és gépjárművel egyaránt, parkolóhelyet sem kell sokáig keresgélni, ugyanis saját parkoló lett kialakítva a Bisztró előtt. 

 

Oktatási helyszín – Ha mindent szeretnél megkapni egy helyen! 

 

Már a Groupama Aréna tervezésekor is figyelembe vették azt a célt, hogy adott esetben a létesítmény alkalmas legyen rendezvények lebonyolítására is, gondolunk itt például a különböző koncertekre. Ez alól a tervezés alól a Bisztró sem volt kivétel: itt valóban minden megtalálható ahhoz, hogy kisebb-nagyobb magán-, illetve céges rendezvényeket meg lehessen tartani. Impozáns környezet isteni finom ételekkel, ha pedig a szükség úgy kívánja, az oktatáshoz projektort, és vetítővásznat is tudunk biztosítani a résztvevők számára. Bisztrónk 50 fő befogadására alkalmas, de természetesen van lehetőség kisebb rendezvények megrendezésére is. 

 

Oktatási helyszín Budapest – Ebéddel, kávészünettel 

 

Az oktatásoknál fontos az is, hogy legyen lehetőségünk étkezni, vagy meginni 1-1 üdítőt, illetve kávét. A Gólvonal Bisztróban minden adott, válogathatnak a résztvevők a különböző ételkülönlegességek közül, de ha igény van rá, akkor készítünk egyedi ételeket is. Az italokra sem lesz panasz, hiszen munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy senki se szenvedjen hiányt semmiben. 

 

Oktatási helyszín Budapest – Ajánlatkérés 

 

Ne maradj le erről az alkalomról, biztosak vagyunk abban, hogy nálunk mindenki jól fogja magát érezni! Kérd te is személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva, és tartsd a Gólvonal Bisztróban oktatásodat, tréningedet! 

 
Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ilyen egy meghitt, tökéletes házassági évforduló!

Ünnepeljétek ti is meghitt, különleges környezetben a házassági évfordulótokat, most elmondjuk nektek, hogyan adhatjátok meg ennek a módját, és miért tökéletes választás erre az alkalomra a Gólvonal Bisztró! 

Protokollszabályok a tökéletes üzleti ebédhez

Manapság egyre elterjedtebbek az üzleti ebédek, melyek alkalmasak arra, hogy olyan partnerrel, vagy olyan témáról tárgyaljunk, amely nem tartozik sem a munkatársakra, sem a környezetünkben élőkre. A megfelelő üzleti ebéd alkalmat nyit új ötletek átbeszélésére, illetve új, vagy meglévő kapcsolatok ápolására. Van azonban pár szabály, amit érdemes betartanunk, ezeket vesszük most sorra! 

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

További hírek >
New York Café TripAdvisor