Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Sz.F.

Oktatási helyszín Budapesten

Manapság már az éttermek is alkalmasak arra, hogy oktatást, vagy tréninget tartsanak itt különböző csoportoknak, most megmutatjuk, miért nyújt felejthetetlen élményt mindenki számára a Gólvonal Bisztró! 

Oktatási helyszín Budapest

Oktatási helyszín Budapest – Ideális környezetben

 

A legtöbb oktatást, illetve tréninget régebben iskolákban és erre a célra kialakított előadótermekben tartották, viszont manapság már arra is van lehetősége mindenkinek, hogy ezeket az alkalmi oktatásokat éttermekben bonyolítsák le. Mi ebben szeretnénk nektek segíteni, ugyanis a Gólvonal Bisztró tökéletesen alkalmas arra, hogy az oktatást itt rendezzétek meg. A Bisztró a Groupama Arénában található, így könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, és gépjárművel egyaránt, parkolóhelyet sem kell sokáig keresgélni, ugyanis saját parkoló lett kialakítva a Bisztró előtt. 

 

Oktatási helyszín – Ha mindent szeretnél megkapni egy helyen! 

 

Már a Groupama Aréna tervezésekor is figyelembe vették azt a célt, hogy adott esetben a létesítmény alkalmas legyen rendezvények lebonyolítására is, gondolunk itt például a különböző koncertekre. Ez alól a tervezés alól a Bisztró sem volt kivétel: itt valóban minden megtalálható ahhoz, hogy kisebb-nagyobb magán-, illetve céges rendezvényeket meg lehessen tartani. Impozáns környezet isteni finom ételekkel, ha pedig a szükség úgy kívánja, az oktatáshoz projektort, és vetítővásznat is tudunk biztosítani a résztvevők számára. Bisztrónk 50 fő befogadására alkalmas, de természetesen van lehetőség kisebb rendezvények megrendezésére is. 

 

Oktatási helyszín Budapest – Ebéddel, kávészünettel 

 

Az oktatásoknál fontos az is, hogy legyen lehetőségünk étkezni, vagy meginni 1-1 üdítőt, illetve kávét. A Gólvonal Bisztróban minden adott, válogathatnak a résztvevők a különböző ételkülönlegességek közül, de ha igény van rá, akkor készítünk egyedi ételeket is. Az italokra sem lesz panasz, hiszen munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy senki se szenvedjen hiányt semmiben. 

 

Oktatási helyszín Budapest – Ajánlatkérés 

 

Ne maradj le erről az alkalomról, biztosak vagyunk abban, hogy nálunk mindenki jól fogja magát érezni! Kérd te is személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva, és tartsd a Gólvonal Bisztróban oktatásodat, tréningedet! 

 
Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

Gólvonal Bisztró házassági évforduló

A házassági évforduló egy csodás nap, melyet illik megünnepelni. Mindegy hogy az első, vagy a 35-ik, mi tudunk egy méltó módot az ünneplére! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor