Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Névnapi ebéd helyszín Budapest

Névnapi ebéd helyszín Budapest

Az egész világon, így Magyarországon is általános szokás megünnepelni a névnapokat. Sok helyen ugyanakkora jelentőséggel bír, mint a születésnap. Érdemes tehát a névnapi köszöntésekhez is tökéletes helyszínt választani!

 

Névnapi ebéd helyszín Budapest – Lepd meg szeretteidet!

Szeretnéd valami igazán különlegességgel meglepni barátodat, szerelmedet, rokonodat? Akkor válassz minket, és hozd el őket hozzánk egy kellemes névnapi ebédre! Budapest egyik legkülönlegesebb helyén találhatsz meg minket, a Groupama Arénában! Már maga a környezet is különlegessé fogja varázsolni az eseményt!

 

Névnapi ebéd helyszín Budapest – A szokásos ajándékok helyett!

Manapság nem sok figyelmet fordítanak az emberek a névnapi ajándékozásra. Általánosan bevett szokássá vált, hogy névnap alkalmára veszünk egy kis csokit, vagy virágot, és ezt adjuk át. Mi viszont ehelyett egy igazi élményt ajánlunk nektek, felejtsétek el a csokit és a virágot, lepjétek meg szeretteiteket egy különleges ebéddel!

 

Névnapi ebéd helyszín Budapest – Sportbarátoknak

Ha a névnapos szereti a sportot, és legfőképpen a zöld-fehér egyesületet, akkor még inkább tökéletes választás számotokra a Gólvonal Bisztró. Mi ugyanis a Groupama Arénában vagyunk, a Sas-szobor szomszédságában, gyönyörködhettek a stadionban, és még a múltat is felidézzük nektek a plafonon elhelyezett reflektorok burkolataival, amik a régi stadionból származnak!

 

Névnapi ebéd helyszín Budapest – Tökéletes helyszín mindenki számára

Nem kötelező szeretni a sportot, nálunk mindenki meg fogja találni azt, amit szeretne! Felejthetetlen gasztronómiai élményekkel gazdagodhattok, ha minket választotok! Finom ételek, különleges desszertek, ízletes borok várnak rátok, profi szakácsaink kitűnő alapanyagokkal dolgoznak, a felszolgálók pedig minden kívánságot teljesítenek!

 

Névnapi ebéd helyszín Budapest – Asztalfoglalás

Foglalj asztalt időben, és lepd meg szerelmedet, barátodat, rokonodat egy felejthetetlen élménnyel! Ha felkeltettük érdeklődésedet, nincs más dolgod, mint ide kattintani és asztalt foglalni: Gólvonal Bisztró asztalfoglalás.

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Budapest, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

A Gólvonal Bisztró vendégséfje Krausz Gábor

Krausz Gábor, a Séfek Séfe című műsor egyik főszereplője, ugyanis Wolf András, és Vomberg Frigyes mellett ő a harmadik zsűritag. Most pedig a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, mégpedig szeptember 9.-én!

Másfél óra alatt 5 magyar aranyérem született a kajak-kenu EB-n!

A plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapján tündököltek a magyarok, másfél óra leforgása alatt összesen 5 aranyérmet szereztünk!

Hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat legjobbjainak!

Magyarország rendezi 2017-ben a FINA Úszó Világbajnokságot, már nem kell sokat várnunk a kezdésig! Szurkoljunk együtt a magyar csapat legjobbjainak!

További hírek >
New York Café TripAdvisor