Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Névnapi ebéd helyszín Budapest

Névnapi ebéd helyszín Budapest

Az egész világon, így Magyarországon is általános szokás megünnepelni a névnapokat. Sok helyen ugyanakkora jelentőséggel bír, mint a születésnap. Érdemes tehát a névnapi köszöntésekhez is tökéletes helyszínt választani!

 

Névnapi ebéd helyszín Budapest – Lepd meg szeretteidet!

Szeretnéd valami igazán különlegességgel meglepni barátodat, szerelmedet, rokonodat? Akkor válassz minket, és hozd el őket hozzánk egy kellemes névnapi ebédre! Budapest egyik legkülönlegesebb helyén találhatsz meg minket, a Groupama Arénában! Már maga a környezet is különlegessé fogja varázsolni az eseményt!

 

Névnapi ebéd helyszín Budapest – A szokásos ajándékok helyett!

Manapság nem sok figyelmet fordítanak az emberek a névnapi ajándékozásra. Általánosan bevett szokássá vált, hogy névnap alkalmára veszünk egy kis csokit, vagy virágot, és ezt adjuk át. Mi viszont ehelyett egy igazi élményt ajánlunk nektek, felejtsétek el a csokit és a virágot, lepjétek meg szeretteiteket egy különleges ebéddel!

 

Névnapi ebéd helyszín Budapest – Sportbarátoknak

Ha a névnapos szereti a sportot, és legfőképpen a zöld-fehér egyesületet, akkor még inkább tökéletes választás számotokra a Gólvonal Bisztró. Mi ugyanis a Groupama Arénában vagyunk, a Sas-szobor szomszédságában, gyönyörködhettek a stadionban, és még a múltat is felidézzük nektek a plafonon elhelyezett reflektorok burkolataival, amik a régi stadionból származnak!

 

Névnapi ebéd helyszín Budapest – Tökéletes helyszín mindenki számára

Nem kötelező szeretni a sportot, nálunk mindenki meg fogja találni azt, amit szeretne! Felejthetetlen gasztronómiai élményekkel gazdagodhattok, ha minket választotok! Finom ételek, különleges desszertek, ízletes borok várnak rátok, profi szakácsaink kitűnő alapanyagokkal dolgoznak, a felszolgálók pedig minden kívánságot teljesítenek!

 

Névnapi ebéd helyszín Budapest – Asztalfoglalás

Foglalj asztalt időben, és lepd meg szerelmedet, barátodat, rokonodat egy felejthetetlen élménnyel! Ha felkeltettük érdeklődésedet, nincs más dolgod, mint ide kattintani és asztalt foglalni: Gólvonal Bisztró asztalfoglalás.

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Budapest, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ilyen egy meghitt, tökéletes házassági évforduló!

Ünnepeljétek ti is meghitt, különleges környezetben a házassági évfordulótokat, most elmondjuk nektek, hogyan adhatjátok meg ennek a módját, és miért tökéletes választás erre az alkalomra a Gólvonal Bisztró! 

Protokollszabályok a tökéletes üzleti ebédhez

Manapság egyre elterjedtebbek az üzleti ebédek, melyek alkalmasak arra, hogy olyan partnerrel, vagy olyan témáról tárgyaljunk, amely nem tartozik sem a munkatársakra, sem a környezetünkben élőkre. A megfelelő üzleti ebéd alkalmat nyit új ötletek átbeszélésére, illetve új, vagy meglévő kapcsolatok ápolására. Van azonban pár szabály, amit érdemes betartanunk, ezeket vesszük most sorra! 

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

További hírek >
New York Café TripAdvisor