Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Névnapi ebéd helyszín Budapest

Névnapi ebéd helyszín Budapest

Az egész világon, így Magyarországon is általános szokás megünnepelni a névnapokat. Sok helyen ugyanakkora jelentőséggel bír, mint a születésnap. Érdemes tehát a névnapi köszöntésekhez is tökéletes helyszínt választani!

 

Névnapi ebéd helyszín Budapest – Lepd meg szeretteidet!

Szeretnéd valami igazán különlegességgel meglepni barátodat, szerelmedet, rokonodat? Akkor válassz minket, és hozd el őket hozzánk egy kellemes névnapi ebédre! Budapest egyik legkülönlegesebb helyén találhatsz meg minket, a Groupama Arénában! Már maga a környezet is különlegessé fogja varázsolni az eseményt!

 

Névnapi ebéd helyszín Budapest – A szokásos ajándékok helyett!

Manapság nem sok figyelmet fordítanak az emberek a névnapi ajándékozásra. Általánosan bevett szokássá vált, hogy névnap alkalmára veszünk egy kis csokit, vagy virágot, és ezt adjuk át. Mi viszont ehelyett egy igazi élményt ajánlunk nektek, felejtsétek el a csokit és a virágot, lepjétek meg szeretteiteket egy különleges ebéddel!

 

Névnapi ebéd helyszín Budapest – Sportbarátoknak

Ha a névnapos szereti a sportot, és legfőképpen a zöld-fehér egyesületet, akkor még inkább tökéletes választás számotokra a Gólvonal Bisztró. Mi ugyanis a Groupama Arénában vagyunk, a Sas-szobor szomszédságában, gyönyörködhettek a stadionban, és még a múltat is felidézzük nektek a plafonon elhelyezett reflektorok burkolataival, amik a régi stadionból származnak!

 

Névnapi ebéd helyszín Budapest – Tökéletes helyszín mindenki számára

Nem kötelező szeretni a sportot, nálunk mindenki meg fogja találni azt, amit szeretne! Felejthetetlen gasztronómiai élményekkel gazdagodhattok, ha minket választotok! Finom ételek, különleges desszertek, ízletes borok várnak rátok, profi szakácsaink kitűnő alapanyagokkal dolgoznak, a felszolgálók pedig minden kívánságot teljesítenek!

 

Névnapi ebéd helyszín Budapest – Asztalfoglalás

Foglalj asztalt időben, és lepd meg szerelmedet, barátodat, rokonodat egy felejthetetlen élménnyel! Ha felkeltettük érdeklődésedet, nincs más dolgod, mint ide kattintani és asztalt foglalni: Gólvonal Bisztró asztalfoglalás.

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Budapest, Rendezvényhelyszín BudapestLEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor