Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Sz.F.

Miért érdemes a Gólvonal Bisztróban kipróbálni a napi menüt

Manapság már szinte minden egyes étteremben lehet kapni napi menüt, de vajon miben nyújt mást számotokra a Gólvonal Bisztró, miért érdemes nálunk kipróbálni a napi menüt? Most elmondjuk! 

Napi menü Budapest - Az egyik legjobb napi menüs étterem Budapesten

Napi menü Budapesten - Megközelíthetőség

 

A Gólvonal Bisztró a IX. kerületben található, egész pontosan Magyarország legszebb, legmodernebb stadionjában, a Grouapama Arénában! Már maga a környezet is elég impozáns, legfőképpen akkor, ha zöld-fehér szurkolók vagytok! Bisztrónk saját parkolóval rendelkezik, hála az Arénának, így nem kell keresgélnetek a szabad helyeket a közelben. Nem utolsósorban tömegközlekedéssel is könnyedén megtalálhattok minket, sok villamos-, busz-, és metrómegálló található a közelben!

 

Napi menü Budapesten – Ha fontos számodra, hogy mit eszel! 

 

Ha számodra fontos az, hogy mit eszel minden nap, és az is számít neked, hogy a napi ebéd beleférjen az idődbe, akkor Bisztrónk ideális számodra! Minden héten változtatjuk menüajánlatunkat, ételeink pedig gyorsan elkészülnek, így elkerülheted a fölösleges várakozást. Menüajánlataink között megtalálhatod a gyorsételeket (burgerek), az egészséges ételeket, illetve a hagyományos ételeket egyaránt. Szintén hetente változó séfajánlatunkban pedig igazi ételkülönlegességeket kínálunk nektek! 

 

Napi menü Budapesten – Ha fontos számodra a megfelelő ár!

 

Az a tapasztalat, hogy Budapesten kevés olyan hely van, ahol az árak mindenkinek megfelelőek, ezért merjük ajánlani mindenkinek a Gólvonal Bisztrót, mi ugyanis nem rugaszkodtunk el a talajtól. Két fogást 1490 forintért kínálunk nektek, a séfajánlat között található ételek árai 690 és 2190 forint között mozognak. 

 

 

Napi menü Budapesten – Üzleti megbeszélések helyszíne

 

A Gólvonal Bisztró tökéletesen megfelel, mint üzleti ebédhelyszín. Igényes, elegáns, és diszkrét környezet, itt minden üzleti partnerrel, és kollégával van lehetőség arra, hogy nyugodtan tudjatok beszélgetni, senki nem fog megzavarni titeket. Bisztrónk egyaránt alkalmas kétszemélyes megbeszélésekre, és 50 fős fogadásokra egyaránt! 

 

Napi menü Budapesten – Asztalfoglalás

 

Ha eddig kerested az ideális napi menüs helyszínt Budapesten, akkor most rátaláltál! Gyere, és kóstold meg ételeinket minél hamarabb, asztalfoglaláshoz kattints ide! 

 
Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Gólvonal Bisztró házassági évforduló

A házassági évforduló egy csodás nap, melyet illik megünnepelni. Mindegy hogy az első, vagy a 35-ik, mi tudunk egy méltó módot az ünneplére! 

Szilveszter? Akkor csakis a Gólvonal bisztró!

Bár még csak július közepén járunk, de sokan már most elkezdtek foglalni az év végére. A szilveszteri összejövetelre nem lehet elég korán elkezdeni felkészülni.

Eljegyzési ebéd a Gólvonal Bisztróban

Az eljegyzés két ember magánügye, attól függetlenül, hogy manapság már nem biztos, hogy ez a nagy esemény négyszemközt történik. Az eljegyzési ebéd is divatba jött, a legjobb helyszín pedig egyértelmű, hogy ez a hely számít annak Budapesten!

További hírek >
New York Café TripAdvisor