Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Legénybúcsú helyszín Budapest

Tarthatom a legénybúcsúmat a Groupama Arénában? A válasz természetesen: IGEN! Bemutatom az egyik legideálisabb legénybúcsú rendezvényhelyszínt Budapesten! 

 

 

Miért ideális legénybúcsú helyszín Budapesten a Gólvonal bisztró?

A legénybúcsúknak az egyik legideálisabb helyszín a Gólvonal bisztrót, ugyanis igényes környezetben töltheted el az utolsó legénynapodat, ráadásul, ha szereted a sportot, nem fogsz csalódni! A Gólvonal bisztró ugyanis a Groupama Arénában található, a kellemes hangulat, a tökéletes szórakozás garantált!

 

Legénybúcsú helyszín Budapesten – zavartalanul, csak a barátokkal!

Ideális helyszínt biztosítunk nektek ahhoz, hogy a barátaitokkal megalapozzátok az este hangulatát, jó hír, hogy a bisztró könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel, de saját parkolóval is rendelkezik! A berendezés és a hangulat tökéletesen igazodik a legénybúcsúk igényeihez!

 

Legénybúcsú helyszín Budapest – Milyen a jó legénybúcsú?

Nem feltétlenül a féktelen ivástól válik legénybúcsúvá a legénybúcsú! Szerintem te is szeretnéd jól érezni magad a következő napon is, ugye? Ehhez nyújtunk nektek ideális megoldást, töltsetek el egy kellemes estét nálunk, vacsorázzatok meg, igyatok minőségi italokat, beszélgessetek, szórakozzatok, majd indulhat a buli is!

 

Legénybúcsú helyszín Budapest – Személyre szabott ajánlattal!

Kérd te is minél hamarabb ajánlatunkat, amit személyre szabottan kapsz meg szinte azonnal, ezután már nincs semmi dolgod, csak szólni a barátaidnak, eljönni hozzánk és kiélvezni az utolsó napot legénykorodból! Legénybúcsú rendezvény ajánlatkérésünkért kattints ide!

 

Legénybúcsú helyszín Budapest – Akciókkal!

Minden egyes alkalommal kedveskedünk egy kis aprósággal a nálunk legénybúcsút tartóknak, várunk titeket is ital-, illetve ételakciókkal! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék:Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ilyen egy meghitt, tökéletes házassági évforduló!

Ünnepeljétek ti is meghitt, különleges környezetben a házassági évfordulótokat, most elmondjuk nektek, hogyan adhatjátok meg ennek a módját, és miért tökéletes választás erre az alkalomra a Gólvonal Bisztró! 

Protokollszabályok a tökéletes üzleti ebédhez

Manapság egyre elterjedtebbek az üzleti ebédek, melyek alkalmasak arra, hogy olyan partnerrel, vagy olyan témáról tárgyaljunk, amely nem tartozik sem a munkatársakra, sem a környezetünkben élőkre. A megfelelő üzleti ebéd alkalmat nyit új ötletek átbeszélésére, illetve új, vagy meglévő kapcsolatok ápolására. Van azonban pár szabály, amit érdemes betartanunk, ezeket vesszük most sorra! 

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

További hírek >
New York Café TripAdvisor