Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Legénybúcsú helyszín Budapest

Tarthatom a legénybúcsúmat a Groupama Arénában? A válasz természetesen: IGEN! Bemutatom az egyik legideálisabb legénybúcsú rendezvényhelyszínt Budapesten! 

 

 

Miért ideális legénybúcsú helyszín Budapesten a Gólvonal bisztró?

A legénybúcsúknak az egyik legideálisabb helyszín a Gólvonal bisztrót, ugyanis igényes környezetben töltheted el az utolsó legénynapodat, ráadásul, ha szereted a sportot, nem fogsz csalódni! A Gólvonal bisztró ugyanis a Groupama Arénában található, a kellemes hangulat, a tökéletes szórakozás garantált!

 

Legénybúcsú helyszín Budapesten – zavartalanul, csak a barátokkal!

Ideális helyszínt biztosítunk nektek ahhoz, hogy a barátaitokkal megalapozzátok az este hangulatát, jó hír, hogy a bisztró könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel, de saját parkolóval is rendelkezik! A berendezés és a hangulat tökéletesen igazodik a legénybúcsúk igényeihez!

 

Legénybúcsú helyszín Budapest – Milyen a jó legénybúcsú?

Nem feltétlenül a féktelen ivástól válik legénybúcsúvá a legénybúcsú! Szerintem te is szeretnéd jól érezni magad a következő napon is, ugye? Ehhez nyújtunk nektek ideális megoldást, töltsetek el egy kellemes estét nálunk, vacsorázzatok meg, igyatok minőségi italokat, beszélgessetek, szórakozzatok, majd indulhat a buli is!

 

Legénybúcsú helyszín Budapest – Személyre szabott ajánlattal!

Kérd te is minél hamarabb ajánlatunkat, amit személyre szabottan kapsz meg szinte azonnal, ezután már nincs semmi dolgod, csak szólni a barátaidnak, eljönni hozzánk és kiélvezni az utolsó napot legénykorodból! Legénybúcsú rendezvény ajánlatkérésünkért kattints ide!

 

Legénybúcsú helyszín Budapest – Akciókkal!

Minden egyes alkalommal kedveskedünk egy kis aprósággal a nálunk legénybúcsút tartóknak, várunk titeket is ital-, illetve ételakciókkal! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék:LEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor