Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Legénybúcsú helyszín Budapest

Tarthatom a legénybúcsúmat a Groupama Arénában? A válasz természetesen: IGEN! Bemutatom az egyik legideálisabb legénybúcsú rendezvényhelyszínt Budapesten! 

 

 

Miért ideális legénybúcsú helyszín Budapesten a Gólvonal bisztró?

A legénybúcsúknak az egyik legideálisabb helyszín a Gólvonal bisztrót, ugyanis igényes környezetben töltheted el az utolsó legénynapodat, ráadásul, ha szereted a sportot, nem fogsz csalódni! A Gólvonal bisztró ugyanis a Groupama Arénában található, a kellemes hangulat, a tökéletes szórakozás garantált!

 

Legénybúcsú helyszín Budapesten – zavartalanul, csak a barátokkal!

Ideális helyszínt biztosítunk nektek ahhoz, hogy a barátaitokkal megalapozzátok az este hangulatát, jó hír, hogy a bisztró könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel, de saját parkolóval is rendelkezik! A berendezés és a hangulat tökéletesen igazodik a legénybúcsúk igényeihez!

 

Legénybúcsú helyszín Budapest – Milyen a jó legénybúcsú?

Nem feltétlenül a féktelen ivástól válik legénybúcsúvá a legénybúcsú! Szerintem te is szeretnéd jól érezni magad a következő napon is, ugye? Ehhez nyújtunk nektek ideális megoldást, töltsetek el egy kellemes estét nálunk, vacsorázzatok meg, igyatok minőségi italokat, beszélgessetek, szórakozzatok, majd indulhat a buli is!

 

Legénybúcsú helyszín Budapest – Személyre szabott ajánlattal!

Kérd te is minél hamarabb ajánlatunkat, amit személyre szabottan kapsz meg szinte azonnal, ezután már nincs semmi dolgod, csak szólni a barátaidnak, eljönni hozzánk és kiélvezni az utolsó napot legénykorodból! Legénybúcsú rendezvény ajánlatkérésünkért kattints ide!

 

Legénybúcsú helyszín Budapest – Akciókkal!

Minden egyes alkalommal kedveskedünk egy kis aprósággal a nálunk legénybúcsút tartóknak, várunk titeket is ital-, illetve ételakciókkal! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék:Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

A Gólvonal Bisztró vendégséfje Krausz Gábor

Krausz Gábor, a Séfek Séfe című műsor egyik főszereplője, ugyanis Wolf András, és Vomberg Frigyes mellett ő a harmadik zsűritag. Most pedig a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, mégpedig szeptember 9.-én!

Másfél óra alatt 5 magyar aranyérem született a kajak-kenu EB-n!

A plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapján tündököltek a magyarok, másfél óra leforgása alatt összesen 5 aranyérmet szereztünk!

Hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat legjobbjainak!

Magyarország rendezi 2017-ben a FINA Úszó Világbajnokságot, már nem kell sokat várnunk a kezdésig! Szurkoljunk együtt a magyar csapat legjobbjainak!

További hírek >
New York Café TripAdvisor