Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Leánybúcsú helyszín Budapest

Leánybúcsú helyszín Budapest

Ha szeretnétek zárt körben, zavartalanul tölteni a leánybúcsútokat, akkor a Gólvonal bisztró jelenti a legideálisabb megoldást! Alapozzátok meg nálunk az este hangulatát!

 

Leánybúcsú helyszín Budapest – zavartalanul, zárt körben

A Gólvonal bisztró ideális helyszínt biztosít nektek, hogy zárt körben, zavartalanul ünnepeljétek meg az utolsó leánynapotokat! A bisztró tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető, de ha kocsival érkeztek, akkor sem kell kétségbeesnetek, ugyanis saját parkolóval várunk titeket! Modern környezet, tökéletes kialakítás, zavartalan szórakozás! Mi kellhet még?

 

 

Leánybúcsú helyszín Budapest – Mi szükséges a tökéletes leánybúcsúhoz?

Nem kell a féktelen ivásról szólnia a leánybúcsúknak, a tapasztalatok azt mutatják, hogy sokkal jobbak a játékos ünneplések, ehhez is ideális helyszín a Gólvonal bisztró. A feladatokhoz, játékokhoz könnyedén előkészülhettek, sőt, még segítünk is nektek kitalálni vicces, emlékezetes feladatokat! Emellett elmerülhettek a gasztronómiai élvezetekben is, kínálatunk ugyanis minden igényt kielégít!

 

Leánybúcsú helyszín Budapest – Akciókkal

Tartsátok nálunk ti is a leánybúcsútokat, és meglepünk titeket egy kis aprósággal. Minden alkalommal kedveskedünk a nálunk leánybúcsút tartóknak ital-, illetve ételakciókkal!

 

Leánybúcsú helyszín Budapest – Személyre szabott ajánlattal

Kérd személyre szabott ajánlatunkat te is, és vegyél részt életed legjobb leánybúcsújában! Nincs más dolgod, mint ide kattintani, majd kitölteni ajánlatkérő lapunkat, ezután mi felvesszük veled a kapcsolatot és mindent megszervezünk! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Esküvő, Esküvőhelyszín, Rendezvényhelyszín BudapestLEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor