Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Leánybúcsú helyszín Budapest

Leánybúcsú helyszín Budapest

Ha szeretnétek zárt körben, zavartalanul tölteni a leánybúcsútokat, akkor a Gólvonal bisztró jelenti a legideálisabb megoldást! Alapozzátok meg nálunk az este hangulatát!

 

Leánybúcsú helyszín Budapest – zavartalanul, zárt körben

A Gólvonal bisztró ideális helyszínt biztosít nektek, hogy zárt körben, zavartalanul ünnepeljétek meg az utolsó leánynapotokat! A bisztró tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető, de ha kocsival érkeztek, akkor sem kell kétségbeesnetek, ugyanis saját parkolóval várunk titeket! Modern környezet, tökéletes kialakítás, zavartalan szórakozás! Mi kellhet még?

 

 

Leánybúcsú helyszín Budapest – Mi szükséges a tökéletes leánybúcsúhoz?

Nem kell a féktelen ivásról szólnia a leánybúcsúknak, a tapasztalatok azt mutatják, hogy sokkal jobbak a játékos ünneplések, ehhez is ideális helyszín a Gólvonal bisztró. A feladatokhoz, játékokhoz könnyedén előkészülhettek, sőt, még segítünk is nektek kitalálni vicces, emlékezetes feladatokat! Emellett elmerülhettek a gasztronómiai élvezetekben is, kínálatunk ugyanis minden igényt kielégít!

 

Leánybúcsú helyszín Budapest – Akciókkal

Tartsátok nálunk ti is a leánybúcsútokat, és meglepünk titeket egy kis aprósággal. Minden alkalommal kedveskedünk a nálunk leánybúcsút tartóknak ital-, illetve ételakciókkal!

 

Leánybúcsú helyszín Budapest – Személyre szabott ajánlattal

Kérd személyre szabott ajánlatunkat te is, és vegyél részt életed legjobb leánybúcsújában! Nincs más dolgod, mint ide kattintani, majd kitölteni ajánlatkérő lapunkat, ezután mi felvesszük veled a kapcsolatot és mindent megszervezünk! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Esküvő, Esküvőhelyszín, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

A Gólvonal Bisztró vendégséfje Krausz Gábor

Krausz Gábor, a Séfek Séfe című műsor egyik főszereplője, ugyanis Wolf András, és Vomberg Frigyes mellett ő a harmadik zsűritag. Most pedig a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, mégpedig szeptember 9.-én!

Másfél óra alatt 5 magyar aranyérem született a kajak-kenu EB-n!

A plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapján tündököltek a magyarok, másfél óra leforgása alatt összesen 5 aranyérmet szereztünk!

Hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat legjobbjainak!

Magyarország rendezi 2017-ben a FINA Úszó Világbajnokságot, már nem kell sokat várnunk a kezdésig! Szurkoljunk együtt a magyar csapat legjobbjainak!

További hírek >
New York Café TripAdvisor