Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Leánybúcsú helyszín Budapest

Leánybúcsú helyszín Budapest

Ha szeretnétek zárt körben, zavartalanul tölteni a leánybúcsútokat, akkor a Gólvonal bisztró jelenti a legideálisabb megoldást! Alapozzátok meg nálunk az este hangulatát!

 

Leánybúcsú helyszín Budapest – zavartalanul, zárt körben

A Gólvonal bisztró ideális helyszínt biztosít nektek, hogy zárt körben, zavartalanul ünnepeljétek meg az utolsó leánynapotokat! A bisztró tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető, de ha kocsival érkeztek, akkor sem kell kétségbeesnetek, ugyanis saját parkolóval várunk titeket! Modern környezet, tökéletes kialakítás, zavartalan szórakozás! Mi kellhet még?

 

 

Leánybúcsú helyszín Budapest – Mi szükséges a tökéletes leánybúcsúhoz?

Nem kell a féktelen ivásról szólnia a leánybúcsúknak, a tapasztalatok azt mutatják, hogy sokkal jobbak a játékos ünneplések, ehhez is ideális helyszín a Gólvonal bisztró. A feladatokhoz, játékokhoz könnyedén előkészülhettek, sőt, még segítünk is nektek kitalálni vicces, emlékezetes feladatokat! Emellett elmerülhettek a gasztronómiai élvezetekben is, kínálatunk ugyanis minden igényt kielégít!

 

Leánybúcsú helyszín Budapest – Akciókkal

Tartsátok nálunk ti is a leánybúcsútokat, és meglepünk titeket egy kis aprósággal. Minden alkalommal kedveskedünk a nálunk leánybúcsút tartóknak ital-, illetve ételakciókkal!

 

Leánybúcsú helyszín Budapest – Személyre szabott ajánlattal

Kérd személyre szabott ajánlatunkat te is, és vegyél részt életed legjobb leánybúcsújában! Nincs más dolgod, mint ide kattintani, majd kitölteni ajánlatkérő lapunkat, ezután mi felvesszük veled a kapcsolatot és mindent megszervezünk! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Esküvő, Esküvőhelyszín, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ilyen egy meghitt, tökéletes házassági évforduló!

Ünnepeljétek ti is meghitt, különleges környezetben a házassági évfordulótokat, most elmondjuk nektek, hogyan adhatjátok meg ennek a módját, és miért tökéletes választás erre az alkalomra a Gólvonal Bisztró! 

Protokollszabályok a tökéletes üzleti ebédhez

Manapság egyre elterjedtebbek az üzleti ebédek, melyek alkalmasak arra, hogy olyan partnerrel, vagy olyan témáról tárgyaljunk, amely nem tartozik sem a munkatársakra, sem a környezetünkben élőkre. A megfelelő üzleti ebéd alkalmat nyit új ötletek átbeszélésére, illetve új, vagy meglévő kapcsolatok ápolására. Van azonban pár szabály, amit érdemes betartanunk, ezeket vesszük most sorra! 

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

További hírek >
New York Café TripAdvisor