Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Krausz Gábor, a Séfek Séfe vendégszerepel a Gólvonal Bisztróban!

Krausz Gábor, a Séfek Séfe című műsor egyik főszereplője, ugyanis Wolf András, és Vomberg Frigyes mellett ő a harmadik zsűritag. Most pedig a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, mégpedig szeptember 9.-én!

A Gólvonal Bisztró vendégséfje Krausz Gábor

A Séfek Séfe című műsor 2014-ben indult el külföldön, 2017-ben megérkezett Magyarországra is, az első adás augusztus 28.-án került bemutatásra a TV2-n, és azonnal közönségkedvenc lett! Ebben nagy szerepet játszik az, hogy külföldön is neves emberek alkotják a zsűrit, mégpedig Wolf András, Krausz Gábor és Vomberg Frigyes!  

 

Krausz Gábor már 12 éve dolgozik szakácsként, leginkább London legnevesebb éttermeiben találkozhattunk vele, ahol Michelin-csillagos séfektől tanulta a szakmát. Miután hazatért Angliából, a ZONA, majd a Bestia munkatársa lett, jelenleg az Eventrend Holding kreatív séfje. Leginkább a Papp László Aréna és a Groupama Aréna VIP éttermeinek az étlap koncepcióján dolgozik.

 

A szeptember 9.-ei Krausz Gábor féle meccsmenüt ide kattintva tekinthetitek meg!

 

Szeptember 9.-én, a Ferencváros - Vasas találkozó idején Krausz Gábor a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, ahol különleges menüt fog készíteni a vendégek számára. A Bisztró a mérkőzés kezdete előtt 4 órával nyitja meg kapuit, vagyis már 14:00 órakor megkóstolhatjátok a finomabbnál finomabb ételeket!

 

Foglaljatok asztalt minél hamarabb, nehogy lemaradjatok, ezt pedig ide kattintva akár már most megtehetitek!

 
Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Másfél óra alatt 5 magyar aranyérem született a kajak-kenu EB-n!

A plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapján tündököltek a magyarok, másfél óra leforgása alatt összesen 5 aranyérmet szereztünk!

Hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat legjobbjainak!

Magyarország rendezi 2017-ben a FINA Úszó Világbajnokságot, már nem kell sokat várnunk a kezdésig! Szurkoljunk együtt a magyar csapat legjobbjainak!

Magyar csapatok az európai kupaporondon

A nyári hónapok általában az európai kupák miatt fontos labdarúgó csapatainknak. Az is igaz azonban, hogy mostanában ez az időszak inkább csak hetekre korlátozódik. Nézzük, mi történt eddig a selejtezősorozatban, és mire számíthatunk a továbbiakban!

További hírek >
New York Café TripAdvisor