Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Krausz Gábor, a Séfek Séfe vendégszerepel a Gólvonal Bisztróban!

Krausz Gábor, a Séfek Séfe című műsor egyik főszereplője, ugyanis Wolf András, és Vomberg Frigyes mellett ő a harmadik zsűritag. Most pedig a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, mégpedig szeptember 9.-én!

A Gólvonal Bisztró vendégséfje Krausz Gábor

A Séfek Séfe című műsor 2014-ben indult el külföldön, 2017-ben megérkezett Magyarországra is, az első adás augusztus 28.-án került bemutatásra a TV2-n, és azonnal közönségkedvenc lett! Ebben nagy szerepet játszik az, hogy külföldön is neves emberek alkotják a zsűrit, mégpedig Wolf András, Krausz Gábor és Vomberg Frigyes!  

 

Krausz Gábor már 12 éve dolgozik szakácsként, leginkább London legnevesebb éttermeiben találkozhattunk vele, ahol Michelin-csillagos séfektől tanulta a szakmát. Miután hazatért Angliából, a ZONA, majd a Bestia munkatársa lett, jelenleg az Eventrend Holding kreatív séfje. Leginkább a Papp László Aréna és a Groupama Aréna VIP éttermeinek az étlap koncepcióján dolgozik.

 

A szeptember 9.-ei Krausz Gábor féle meccsmenüt ide kattintva tekinthetitek meg!

 

Szeptember 9.-én, a Ferencváros - Vasas találkozó idején Krausz Gábor a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, ahol különleges menüt fog készíteni a vendégek számára. A Bisztró a mérkőzés kezdete előtt 4 órával nyitja meg kapuit, vagyis már 14:00 órakor megkóstolhatjátok a finomabbnál finomabb ételeket!

 

Foglaljatok asztalt minél hamarabb, nehogy lemaradjatok, ezt pedig ide kattintva akár már most megtehetitek!

 
Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Eljegyzési ebéd a Gólvonal Bisztróban

Az eljegyzés két ember magánügye, attól függetlenül, hogy manapság már nem biztos, hogy ez a nagy esemény négyszemközt történik. Az eljegyzési ebéd is divatba jött, a legjobb helyszín pedig egyértelmű, hogy ez a hely számít annak Budapesten!

Minden, amit tudni érdemes egy randi előtt!

Ezt a cikket leginkább férfiaknak írtam most, mert úgy látom, hogy sokan nem tudják, mi kell a tökéletes randihoz! Nagyon szuper tanácsok mindenkinek, ha elolvastad, ne tartsd magadnál, oszd meg másokkal is írásunkat, hátha ezzel segíteni tudsz valakinek!

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest - Gólvonal Bisztró

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest – Fontos, hogy milyen helyszínt válasszunk céges rendezvényünk megtartására, a most következő cikkben bemutatom nektek a legjobbat!http://www.golvonalbisztro.hu/rendezveny-ajanlatkeres.html

További hírek >
New York Café TripAdvisor