Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Krausz Gábor, a Séfek Séfe vendégszerepel a Gólvonal Bisztróban!

Krausz Gábor, a Séfek Séfe című műsor egyik főszereplője, ugyanis Wolf András, és Vomberg Frigyes mellett ő a harmadik zsűritag. Most pedig a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, mégpedig szeptember 9.-én!

A Gólvonal Bisztró vendégséfje Krausz Gábor

A Séfek Séfe című műsor 2014-ben indult el külföldön, 2017-ben megérkezett Magyarországra is, az első adás augusztus 28.-án került bemutatásra a TV2-n, és azonnal közönségkedvenc lett! Ebben nagy szerepet játszik az, hogy külföldön is neves emberek alkotják a zsűrit, mégpedig Wolf András, Krausz Gábor és Vomberg Frigyes!  

 

Krausz Gábor már 12 éve dolgozik szakácsként, leginkább London legnevesebb éttermeiben találkozhattunk vele, ahol Michelin-csillagos séfektől tanulta a szakmát. Miután hazatért Angliából, a ZONA, majd a Bestia munkatársa lett, jelenleg az Eventrend Holding kreatív séfje. Leginkább a Papp László Aréna és a Groupama Aréna VIP éttermeinek az étlap koncepcióján dolgozik.

 

A szeptember 9.-ei Krausz Gábor féle meccsmenüt ide kattintva tekinthetitek meg!

 

Szeptember 9.-én, a Ferencváros - Vasas találkozó idején Krausz Gábor a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, ahol különleges menüt fog készíteni a vendégek számára. A Bisztró a mérkőzés kezdete előtt 4 órával nyitja meg kapuit, vagyis már 14:00 órakor megkóstolhatjátok a finomabbnál finomabb ételeket!

 

Foglaljatok asztalt minél hamarabb, nehogy lemaradjatok, ezt pedig ide kattintva akár már most megtehetitek!

 
Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

Gólvonal Bisztró házassági évforduló

A házassági évforduló egy csodás nap, melyet illik megünnepelni. Mindegy hogy az első, vagy a 35-ik, mi tudunk egy méltó módot az ünneplére! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor