Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Gólvonal Bisztró galéria

Gólvonal Bisztró - Ételeink képeken

Gólvonal Bisztró - Ételeink képeken

A következő képek megmutatják nektek, milyen fantasztikus ételekkel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt minden nap a Gólvonal bisztróban! Ha kedvet kaptál az ételekhez, akkor látogass el hozzánk bátran, asztalfoglalásért kattints ide! 

Képek a Gólvonal Bisztró életéről

Képek a Gólvonal Bisztró életéről

Ismerd meg te is a Groupama Arénában található Gólvonal Bisztrót, a most következő képek tökéletesen bemutatják a hely sajátosságait, térjetek be ide bátran, nem fogtok csalódni! Ha szeretnétek asztalt foglalni, akkor ezt ide kattintva tehetitek meg! 


1/1

címkék:


Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ilyen egy meghitt, tökéletes házassági évforduló!

Ünnepeljétek ti is meghitt, különleges környezetben a házassági évfordulótokat, most elmondjuk nektek, hogyan adhatjátok meg ennek a módját, és miért tökéletes választás erre az alkalomra a Gólvonal Bisztró! 

Protokollszabályok a tökéletes üzleti ebédhez

Manapság egyre elterjedtebbek az üzleti ebédek, melyek alkalmasak arra, hogy olyan partnerrel, vagy olyan témáról tárgyaljunk, amely nem tartozik sem a munkatársakra, sem a környezetünkben élőkre. A megfelelő üzleti ebéd alkalmat nyit új ötletek átbeszélésére, illetve új, vagy meglévő kapcsolatok ápolására. Van azonban pár szabály, amit érdemes betartanunk, ezeket vesszük most sorra! 

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

További hírek >
New York Café TripAdvisor