Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Karácsonyi céges rendezvényhelyszín Budapest

Karácsonyi céges rendezvényhelyszín Budapest

Karácsonyi céges rendezvényhelyszín Budapesten – Ünnepeld te is a karácsonyt a Groupama Arénában lévő Gólvonal Bisztróban! 

 

Ha arra a kérdésre kerested eddig a választ, hogy tarthatod-e a karácsonyi céges rendezvényedet a Groupama Arénában, akkor a válasz természetesen az, hogy igen! Most pedig el is mondom, miért az egyik legjobb helyszín a Gólvonal Bisztró erre az eseményre!


 

Karácsonyi céges rendezvényhelyszín Budapest – Ha a tökéleteset keresed

 

Közeleg az év vége, ilyenkor a cégek többségénél szokás egy karácsonyi partit rendezni. Nem mindegy, hogy milyen helyszínen tartjátok az ilyen rendezvényeket, sokan kocsival fognak érkezni, mi saját parkolóval várunk titeket! Akik pedig a tömegközlekedést választják, nekik is van megoldás, ugyanis minden tömegközlekedési eszköz 5-10 perc alatt megközelíthető!

 

Karácsonyi céges rendezvényhelyszín Budapest – Sportbarátoknak

A Gólvonal Bisztró a Groupama Arénában található, így ennél közelebb nem is hozhatjuk hozzátok a sportot, ráadásul a bisztróban lehetőség van több televízión keresztül nézni a sporteseményeket, hogyha ehhez van kedvetek!

 

Karácsonyi céges rendezvényhelyszín Budapest – Tökéletes hangulatban

Ha szeretnétek az év egyik legfontosabb eseményét zártkörben és tökéletes hangulatban ünnepelni, akkor jó helyen jártok! Nálunk megemlékezhettek az elmúlt év sikereiről, esetleges kudarcairól, megtervezhetitek a következő év eseményeit, közben pedig igényeteknek megfelelő ételeket és italokat szolgálunk fel nektek!

 

Karácsonyi céges rendezvényhelyszín Budapest – Kérd egyedi ajánlatunkat!

Nincsen semmi más dolgotok, mint kérni egyedi rendezvény ajánlatunkat, ezután mi mindent megszervezünk nektek! Az ételek és az italok az igényeitek szerint készülnek el és kerülnek felszolgálásra. Figyelmes kiszolgálással és garantáltan tökéletes gasztronómiai élményekkel biztosítjuk az ünnep hangulatát! Kattints ide és kérd most egyedi rendezvény ajánlatunkat! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Budapest, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Gólvonal Bisztró házassági évforduló

A házassági évforduló egy csodás nap, melyet illik megünnepelni. Mindegy hogy az első, vagy a 35-ik, mi tudunk egy méltó módot az ünneplére! 

Szilveszter? Akkor csakis a Gólvonal bisztró!

Bár még csak július közepén járunk, de sokan már most elkezdtek foglalni az év végére. A szilveszteri összejövetelre nem lehet elég korán elkezdeni felkészülni.

Eljegyzési ebéd a Gólvonal Bisztróban

Az eljegyzés két ember magánügye, attól függetlenül, hogy manapság már nem biztos, hogy ez a nagy esemény négyszemközt történik. Az eljegyzési ebéd is divatba jött, a legjobb helyszín pedig egyértelmű, hogy ez a hely számít annak Budapesten!

További hírek >
New York Café TripAdvisor