Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: SZ.F.

Másfél óra alatt 5 magyar aranyérem született a kajak-kenu EB-n!

A plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapján tündököltek a magyarok, másfél óra leforgása alatt összesen 5 aranyérmet szereztünk!

Másfél óra alatt 5 magyar aranyérem született a kajak-kenu EB-n!

A női K-1 1000 méteres döntőjében indulhatott el Bodonyi Dóra, és ha már bekerült a döntőbe, maga mögé utasított mindenkit. Dóra idén már két Világkupa-győzelmet tudhatott a magáénak, így bizakodhattunk az újabb sikerben már a futam előtt is. Az 1000 méteres táv felénél otthagyta a mezőnyt, ekkor már félhajónyi előnyre tett szert, végül pedig egy egész hajónyi előnnyel ért célba, 3:57.984-es idővel!

 

A második döntőben is volt magyar résztvevő, a kenu egyesek 1000 méteres fináléjában Vasbányai Henrik az előkelő ötödik helyet szerezte meg.

 

Kopasz Bálint a kajak egyesek 1000 méteres döntőjében vett részt, az első helyezettet nem tudta megszorongatni, de a második helyért nagy versenyt vívott, végül bronzérmes lett.

 

Az egyesek döntői után következtek a párosok fináléi, ahol szintén szerepeltek magyarok. Hagymási Réka, Farkasi Ramóna párosa kajak 1000 méteren több mint 1 másodperces előnnyel végzett az első helyet.

 

Ezután a női kenu kettesek 500 méteres döntőjében szereztünk újabb érmet! Balla Virág, és Takács Kincső kettőse mindvégig vezetve nyerte el az újabb EB-címet.

 

A női párosok után a négyesek között is a magyarokat csodálta a világ! A Lucz Dóra, Medveczky Erika, Takács Tamara, Vad Ninetta összetételű hajó már a rajt után az élre állt, és a meg sem állt a célig.

 

Következtek a férfiak, 500 méteres kajak négyesünk sem talált legyőzőre, a Nádas Bence, Tótka Sándor, Molnár Péter, Mozgi Milán összeállítású hajó magabiztosan diadalmaskodott.


A hosszabb távon a Korisánszky Dávid, Mike Róbert kenus és a Hufnágel Tibor, Ilyés Róbert kajakos duó éppen csak leszorult a dobogóról, egyformán negyedik lett, a Vasbányai, Varga Dávid, Sarudi Pál, Fekete Ádám kenunégyes pedig hatodikként zárt. A többi döntőt vasárnap rendezik.

 

Szurkolj te is a magyar csapatnak Budapest egyik legjobb sportbisztrójában, várunk mindenkit szeretettel, asztalfoglaláshoz kattints ide: Gólvonal Bisztró asztalfoglalás.

 
Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

A Gólvonal Bisztró vendégséfje Krausz Gábor

Krausz Gábor, a Séfek Séfe című műsor egyik főszereplője, ugyanis Wolf András, és Vomberg Frigyes mellett ő a harmadik zsűritag. Most pedig a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, mégpedig szeptember 9.-én!

Hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat legjobbjainak!

Magyarország rendezi 2017-ben a FINA Úszó Világbajnokságot, már nem kell sokat várnunk a kezdésig! Szurkoljunk együtt a magyar csapat legjobbjainak!

Magyar csapatok az európai kupaporondon

A nyári hónapok általában az európai kupák miatt fontos labdarúgó csapatainknak. Az is igaz azonban, hogy mostanában ez az időszak inkább csak hetekre korlátozódik. Nézzük, mi történt eddig a selejtezősorozatban, és mire számíthatunk a továbbiakban!

További hírek >
New York Café TripAdvisor