Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Huszák Zoltán

Séfünkkel, Huszák Zoltánnal ismerkedhettek meg egy kicsit közelebbről! Most megtudhatjátok, ki készíti a Gólvonal Bisztró finomabbnál finomabb ételeit! 

Huszák Zoltán séf

Huszák Zoltánnak hívnak és 2017. júliusától én vagyok az 1899 szektor és a Gólvonal Bisztró chefje. 

 

Mikor felajánlották, hogy vezessem a „Szentély” konyháját, furcsa érzés fogott el, úgy éreztem kiugrik a szívem a helyéről, hiszen mióta az eszem tudom, a Fradi Család tagja vagyok. Szurkolóként és aktív sportolóként sok-sok eltöltött év áll mögöttem többek közt a népligeti Birkózó Csarnokban. Komolyan úgy gondolom, hogy hazatértem.

 

Korábban a New York Kávéházban Wolf András executive chef mellett dolgoztam évekig konyhafőnök helyettesként. Ezt követően a Balaton déli partjához közeli Chateau Visz Kastélyszálló gourmet éttermének vezető chefje voltam, ahol ez idő alatt kitanultam a molekuláris gasztronómia fortélyait is.

 

 

Bízom benne, hogy sikerül fogásaimmal sok elégedett és visszatérő vendéget ide csábítani. Ha szeretnéd megkóstolni az általam készült ételeket, látogass el a Gólvonal Bisztróba, asztalfoglalásért kattints ide! 

 
Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

Gólvonal Bisztró házassági évforduló

A házassági évforduló egy csodás nap, melyet illik megünnepelni. Mindegy hogy az első, vagy a 35-ik, mi tudunk egy méltó módot az ünneplére! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor