Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Sz.F.

Ilyen egy meghitt, tökéletes házassági évforduló!

Ünnepeljétek ti is meghitt, különleges környezetben a házassági évfordulótokat, most elmondjuk nektek, hogyan adhatjátok meg ennek a módját, és miért tökéletes választás erre az alkalomra a Gólvonal Bisztró! 

Ilyen egy meghitt, tökéletes házassági évforduló!

Házassági évforduló – Az otthoni ünneplés helyett

 

Otthon is lehet ünnepelni, de így a házassági évforduló napja is ugyanolyan lesz, mint a többi átlagos nap, főztök, esztek, majd mosogattok, takarítotok…Mi lenne, ha mindezt megcsinálná helyettetek más? Vidd el szíved szerelmét egy jó étterembe, egyetek valami finomat, hidd el, hogy így sokkal jobban tudtok egymásra hangolódni, és több időtök is lesz a fontosabb dolgokkal, egymással foglalkozni! 

 

 

Házassági évforduló – Lepd meg szerelmedet! 

 

Az ebéd alkalmával lepd meg szerelmedet egy kis aprósággal, ebben segítséget fog nyújtani a Gólvonal Bisztró személyzete. A legideálisabb meglepetés egy csokor virág, amit partnered kedvenceiből állítasz össze, a felszolgálók pedig kiviszik az asztalhoz. Ezen nem csak meglepődik majd kedvesed, de még díjazni fogja azt is, hogy nem a megszokott módon leped meg! 

 

Házassági évforduló – Ajándékkal!

 

A nők leginkább az ékszereket kedvelik, ha pedig házassági évforduló, akkor az ajándék nem is lehetne más, mint egy gyűrű! Ezzel felelevenítheted az esküvőtök pillanatait, és megmutathatod azt is, hogy ugyanannyira szereted őt, mint azon a napon, amikor feleségül vetted! 

 

Házassági évforduló – Finom ételekkel

 

A Gólvonal Bisztróban mindenkinek lehetősége van arra, hogy isteni finom ételeket fogyasszon. A hétköznapokon menü-, illetve Séfajánlattal várunk mindenkit, mind a kettő hetente változik, kínálatunkban megtalálhatók a hazai konyha különlegességei, de a modern gasztronómia változatosságát is megismerheted! 

 

Házassági évforduló – Asztalfoglalás

 

Válaszd a legjobb éttermet a házassági évfordulóhoz, válaszd a Grouapama Arénában található Gólvonal Bisztrót! Ha szeretnél megismerkedni velünk, és meg szeretnéd kóstolni ételeinket, ne habozz, foglalj asztalt ide kattintva

 
LEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor