Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Házassági évforduló helyszín Budapest

Házassági évforduló helyszín Budapest

Közeleg a házassági évfordulótok, és szeretnétek különlegessé varázsolni ezt a jeles alkalmat? Mindegy, hogy első, második, tízedik, vagy éppen az ötvenedik évfordulót ünneplitek, nálunk meghitt pillanatokban lehet részetek! 

 

Házassági évforduló helyszín Budapesten, a Groupama Arénában

A Gólvonal Bisztró igazán impozáns környezetben található, a Népliget szomszédságában, Magyarország, sőt, Közép-Európa egyik legszebb, legmodernebb stadionjában, a Groupama Arénában. A környéken számtalan látnivalót találhattok, nálunk pedig eltölthettek egy kellemes, romantikus ebédet! 

 

 

Házassági évforduló helyszín Budapesten, minden korosztálynak! 

Mindegy, hogy hány évesek vagytok, az is lényegtelen, hogy az első, második, tízedik vagy éppen a harmincadik évfordulótok fog következni, a Gólvonal Bisztróban minden korosztály garantáltan jól fogja magát érezni! A Groupama Aréna, és a Bisztró hangulata is magával ragadó, az ételek isteni finomak, a kiszolgálás nagyon kedves, segítőkész, és van lehetőségetek arra, hogy meghitten ünnepeljetek! 

 

Házassági évforduló helyszín Budapesten, könnyű megközelíthetőséggel

Mivel Bisztrónk a Groupama Arénában található, így könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, és kocsival egyaránt. Még parkolóhelyet sem kell keresgélnetek, ugyanis saját parkolóval rendelkezünk, a bejárat előtt állhatok meg a gépjárművel! Ha pedig tömegközlekedéssel érkeztek, a járműről leszállva pillanatok alatt találhattok meg minket gyalogosan! 

 

Házassági évforduló helyszín Budapesten, meglepetésekkel! 

Kedveskedj te is szíved választottjának egy kis meglepetéssel, foglalj asztalt nálunk, kitaláljuk együtt, milyen ajándéknak örülne legjobban kedvesed, ráadásul a kivitelezésben is segíteni fogunk! 

 

Házassági évforduló helyszín Budapesten, gasztronómiai élményekkel

Ezen a jeles napon is fontos, hogy mi kerül az asztalra, mi pedig segítünk nektek abban, hogy az élmény felejthetetlen legyen! Remek fogásokkal várunk mindenkit, és a személyes igényeknek is megpróbálunk megfelelni! 

 

Házassági évforduló helyszín Budapesten, foglalj asztalt most! 

Ha szeretnétek olyan helyen ünnepelni, ahol valóban jól érzitek magatokat, akkor ne habozzatok, kattintsatok ide, és foglaljatok asztalt most!  Az asztalfoglaláshoz írjátok be, hogy „Házassági évforduló”.

 


címkék: Budapest, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

Oktatási helyszín Budapest

Manapság már az éttermek is alkalmasak arra, hogy oktatást, vagy tréninget tartsanak itt különböző csoportoknak, most megmutatjuk, miért nyújt felejthetetlen élményt mindenki számára a Gólvonal Bisztró! 

Milyen az ideális céges rendezvény

Ez az év is a céges rendezvényekről fognak szólni, éppen ezért gyűjtöttük most össze gondolatainkat nektek! Nézzük, mi szükséges ahhoz, hogy tökéletes és felejthetetlen legyen a céges rendezvényetek! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor