Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Sz.F.

Házassági évforduló? Mutatjuk a legjobb ajándék ötletet!

A házassági évforduló egy csodás nap, melyet illik megünnepelni. Mindegy hogy az első, vagy a 35-ik, mi tudunk egy méltó módot az ünneplére! 

Gólvonal Bisztró házassági évforduló

A házasság két ember közt a legszentebb kapocs, melyet illik illendő módon, alaposan megünnepelni. Hiába van megegyezés ilyenkor két ember közt, hogy „idén aztán nem lesz nagy ajándékozás”, azért mindenkinek jól esik egy kis meglepetés ezen a napon. Ilyenkor jön a kínzó kérdés: hogyan lehetne különlegessé varázsolni ezt a jeles alkalmat? Hiszen mindegy, hogy hányadik ilyen nap ez egy pár életében, jó érzés újra és újra meghitt pillanatokat okozni.  De mi lehet egy méltó ajándék? Egy vacsora mindig jó ötlet. Hogy hol? Az egyik legjobb helyszín a Gólvonal Bisztró!

 

Házassági évforduló helyszín Budapesten, a Groupama Arénában

A Gólvonal Bisztróra sok mindent lehet mondani, de azt, hogy nem impozáns környezetben található-azt nem. Az étterem a Népliget szomszédságában, Közép-Európa egyik legszebb, legmodernebb stadionjában, a Groupama Arénában található. A környéken számtalan látnivaló akad, mely nagyszerű kiegészítő program lehet.

 

Házassági évforduló helyszín Budapesten, minden korosztálynak!

A házassági évforduló az az ünnep, ami kortalan. Mindegy ugyanis, hogy hány évesek vagytok, az is lényegtelen, hogy az első, második, tízedik vagy éppen a harmincadik évforduló fog következni, az ünneplés nem lehet tucat program. A Gólvonal Bisztró pedig megfelel a kívánalmaknak. A hely hangulata magával ragadó, az ételek finomak, a kiszolgálás nagyon kedves, segítőkész- minden adott tehát.

 

Házassági évforduló helyszín Budapesten, könnyű megközelíthetőséggel

Mivel Bisztró a Groupama Arénában található, így könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, és kocsival egyaránt. Még parkolóhelyet sem kell keresgélnetek, ugyanis saját parkolóval rendelkezik az Aréna, ami meccsnapok kivételével szabadon használhatóak. Akik mégis tömegközlekedéssel érkeznek, azok a  járműről leszállva pillanatok alatt kényelmesen odasétálhatnak.

 

Házassági évforduló helyszín Budapesten, meglepetésekkel!

A Gólvonal Bisztró másik nagy előnye, hogy az igencsak tapasztalt személyzet nagyon segítőkész. A meglépetés előkészítésében és annak a kivitelezésben is segítségére vannak az embernek.

 

Házassági évforduló helyszín Budapesten, foglalj asztalt most!

Ha szeretnétek olyan helyen ünnepelni, ahol valóban jól érzitek magatokat, akkor ne habozzatok, kattintsatok ide, és foglaljatok asztalt most! Az asztalfoglaláshoz írjátok be, hogy „Házassági évforduló”.

 
LEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor