Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Halloween party Budapest

Halloween party Budapest – Legyen a te Halloween partyd a legjobb Budapesten, tartsd a bulit a Groupama Arénában! 

 

 

Halloween estéjéről a legtöbb embernek jelmezekbe öltözött, édességeket gyűjtögető gyerekek, széles vigyorral világító töklámpások és titokzatos horrorfilmek jutnak az eszébe. Azt azonban kevesen tudják, hogy ez az egyik legrégibb ünnep, amely az évszázadok során összemosódott római Pomona-nap, kelta Samhain ünnep és a keresztény halottak napjának jegyeit hordozza magában.

 

 

 

 

Halloween party Budapest – A Halloween története

A Halloween ünnepe ősi kelta hagyományokból alakult ki, régebben elsősorban az angolszász országokban tartották, manapság azonban már szinte az egész világon elterjedt szokássá vált. Őse a samhain volt, ami egy kelta halálisten kultuszából ered. Idővel összemosódott több más ünneppel is, mint például a római Pomona ünneppel, a Parentalia ünneppel, az emuralia ünneppel, vagy éppen az előbb említett pogány kelta samhain ünneppel. Története egészen a római időkre nyúlik vissza, amikor is a rómaiak elfoglalták a Brit-sziget jelentős részét. A hódítások során a kelták ünnepei kezdtek összemosódni a rómaiak hagyományaival. Ekkor tartottak ünnepséget a kelták a Napisten tiszteletére, ami október 31.-ére esett. Az emberek állatbőröket vettek magukra, és háromnapos ünnepet tartottak. Ez volt az ősi kelta ünnep, ami azóta keveredett más ünnepekkel is.

 

Halloween party Budapest – Szokások Halloween napján

A Halloween legfontosabb jelképévé a töklámpás vált az idők során, melynek története természetesen kelta eredetű. Amerikában és sok más országban is jelmezbe öltöznek ilyenkor a gyerekek, és házról házra járva kopogtatnak be „Csokit vagy csínyt” felkiáltással. A gyerekek legtöbbször édességekkel távoznak a házaktól. Nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is beöltöznek, általában valamilyen ijesztő, túlvilági maskarát húznak.

 

Halloween party Budapest – A Groupama Arénában

A legjobb Halloween-i party lehet a tiéd egész Budapesten, nincs más dolgod, mint ide kattintani és kérni egyedi ajánlatunkat a Halloween-i partyra! Igényes, modern környezettel, beépített projektorral és vászonnal, amin videó anyagot is lejátszhatunk, zenével, ingyenes parkolással, és személyre szabott kínálattal várunk mindenkit!        

 

Halloween party Budapest – Halloween-i játékokkal

Halloween idején rengeteg játék közül választhatunk, nagyon elterjedt a gyerekek és a felnőttek körében is az úgynevezett almahalászat például. Egy vödröt tele engedünk vízzel, majd almákat helyezünk bele, a cél pedig az, hogy kezünket nem használva ezeket az almákat kivedjük a vödörből és el is fogyasszuk.

 

Halloween party Budapest – A legjobb jelmezt díjazzuk!

Mivel Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, így mi sem maradhatunk ki belőle. A Gólvonal Bisztró akár 50 fő részére is kiváló helyszín céges vagy privát szervezésű Halloween partyra, ahol zártkörűen, modern környezetben köszönthetik vendégeink a Mindenszentek előestéjét. Dekorálható, DJ, egyéb zene hozható. Beépített projektor és vászon, amin videó anyagok is lejátszhatóak. Ingyenes parkolással, konyhával, személyre szabott kínálattal várjuk Önöket. Ha jelmezben érkezik, a legötletesebb jelmez tulajdonosát megajándékozzuk egy speciális Halloween ihlette koktéllal (Bloody Brain vagy Blood Shot koktél)! Kattints ide rendezvény ajánlatkérésünkért és kérd személyre szabott ajánlatunkat! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Budapest, Halloween party, Rendezvényhelyszín BudapestLEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor