Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Gólvonal Bisztró bemutatkozás

Interjú Szalisznyó Tiborral

A Séfek Séfe című műsor 2017. augusztus 28.-án került bemutatásra a TV2-n, ebben a megmérettetésben vett részt a Gólvonal Bisztró séfe, Szalisznyó Tibor is, ráadásul az előkelő ötödik helyen végzett! Készítettünk vele egy interjút, ismerjétek meg őt közelebbről!  

Huszák Zoltán séf

Séfünkkel, Huszák Zoltánnal ismerkedhettek meg egy kicsit közelebbről! Most megtudhatjátok, ki készíti a Gólvonal Bisztró finomabbnál finomabb ételeit! 


1/1

címkék:


Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

Oktatási helyszín Budapest

Manapság már az éttermek is alkalmasak arra, hogy oktatást, vagy tréninget tartsanak itt különböző csoportoknak, most megmutatjuk, miért nyújt felejthetetlen élményt mindenki számára a Gólvonal Bisztró! 

Milyen az ideális céges rendezvény

Ez az év is a céges rendezvényekről fognak szólni, éppen ezért gyűjtöttük most össze gondolatainkat nektek! Nézzük, mi szükséges ahhoz, hogy tökéletes és felejthetetlen legyen a céges rendezvényetek! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor