Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Évzáró buli helyszín Budapesten, a Groupama Arénában!

Évzáró buli helyszín Budapesten, a Groupama Arénában!

Évzáró buli helyszín Budapest – Búcsúztasd az évet te is a Gólvonal bisztróban! Nálunk megtarthatod a legjobb évzáró bulit Budapesten!

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Milyen a tökéletes buli?

Nem kell a tökéletes bulihoz sok minden, az alap az a jó társaság. Ez nálunk biztosan meg fog valósulni, hiszen ezt természetesen ti biztosítjátok! Ami még kell, az a megfelelő helyszín, ezt mi biztosítjuk nektek maradéktalanul! Ezzel még nincs vége, mivel évzáró buli sincsen remek ételek és italok nélkül, ugye? Ezt is garantáljuk nektek!  

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Nehéz tökéletes helyet találni

Jó parkolási lehetőség, közel a tömegközlekedés, bármikor haza tudjak menni – ugye, ezek a feltételei egy jó bulinak. Ha ezek nincsenek meg, akkor már a buli helyszín nem is annyira jó. Nálunk viszont minden adott, az 1-es villamos 100 méterre van tőlünk, a többi tömegközlekedési eszköz sincsen messze, ráadásul saját parkolóval rendelkezünk! Ha ezzel még nem győztünk meg, ismerd meg az egyik legjobb évzáró buli helyszínt Budapesten!

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Sportért rajongóknak

Ha szereted a sportot, legfőképpen a focit és rajongsz a zöld-fehér színekért, akkor nálunk a helyed. A Gólvonal bisztró ugyanis a Groupama Arénában található, ennél közelebb nem is lehetne hozni a sportot az emberekhez. A bisztróban számos televízió vár titeket, ha esetleg valamilyen meccset szeretnétek nézni és beszélgetni közben. A bisztróban ráadásul ránk tekint a múlt is egy kicsit, ugyanis a régi stadion reflektorainak a burkolata díszíti a plafont.

 

Évzáró buli helyszín Budapest – A gasztronómia szerelmeseinek!

Nem csak sportrajongóknak ajánljuk a Gólvonal bisztrót, hanem a gasztronómia szerelmeseinek. Alkalomhoz illő ételkülönlegességgel várjuk minden vendégünket, a rendezvények vendégei számára kiváló ételeket áll módunkban elkészíteni. És még az italokról nem is beszéltünk! Ha különleges élményre vágytok, akkor itt a helyetek! 

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Kérd egyedi ajánlatunkat!

Nincsen más dolgod, mint ide kattintani és kérni személyre szabott rendezvény ajánlatkérésünket, ezután mindent megszervezünk nektek annak érdekében, hogy jól érezzétek magatokat és kiváló hangulatban zárjátok az évet! 

 


címkék: BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Sorsdöntő világbajnoki-selejtező előtt áll a magyar válogatott

2017. június 9.-én Andorra legjobbjai ellen lép pályára a magyar válogatott, ez a meccs pedig sorsdöntő lehet a továbbjutást illetően. A csoportunkban Feröer-szigetek - Svájc, illetve Lettország-Portugália összecsapást bonyolítanak még le. 

A tudatos és Egészséges táplálkozás

Az egészséges táplálkozás egy életforma, ami az egész életedet meghatározhatja.A döntés a te kezedben van! válaszd te is az egszséges utat! A helyes táplálkozás nagyrészt hozzájárul az egészségünk megőrzéséhez. A helytelen táplálkozás okozhat: cukorbetegséget,szív betegséget(szív és érrendszeri problémák) ami az elhízásból alakul ki.

U17-es Európa-bajnokság

A felnőtt válogatott után a fiatalok is megmutatják, hogy ott van a helyünk újra Európa futballtérképén! Fantasztikus teljesítmény volt már az is, hogy az U17-es válogatott kijutott a horvátországi EB-re, amit pedig ott művelnek, maga a csoda!

További hírek >
New York Café TripAdvisor