Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Évzáró buli helyszín Budapesten, a Groupama Arénában!

Évzáró buli helyszín Budapesten, a Groupama Arénában!

Évzáró buli helyszín Budapest – Búcsúztasd az évet te is a Gólvonal bisztróban! Nálunk megtarthatod a legjobb évzáró bulit Budapesten!

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Milyen a tökéletes buli?

Nem kell a tökéletes bulihoz sok minden, az alap az a jó társaság. Ez nálunk biztosan meg fog valósulni, hiszen ezt természetesen ti biztosítjátok! Ami még kell, az a megfelelő helyszín, ezt mi biztosítjuk nektek maradéktalanul! Ezzel még nincs vége, mivel évzáró buli sincsen remek ételek és italok nélkül, ugye? Ezt is garantáljuk nektek!  

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Nehéz tökéletes helyet találni

Jó parkolási lehetőség, közel a tömegközlekedés, bármikor haza tudjak menni – ugye, ezek a feltételei egy jó bulinak. Ha ezek nincsenek meg, akkor már a buli helyszín nem is annyira jó. Nálunk viszont minden adott, az 1-es villamos 100 méterre van tőlünk, a többi tömegközlekedési eszköz sincsen messze, ráadásul saját parkolóval rendelkezünk! Ha ezzel még nem győztünk meg, ismerd meg az egyik legjobb évzáró buli helyszínt Budapesten!

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Sportért rajongóknak

Ha szereted a sportot, legfőképpen a focit és rajongsz a zöld-fehér színekért, akkor nálunk a helyed. A Gólvonal bisztró ugyanis a Groupama Arénában található, ennél közelebb nem is lehetne hozni a sportot az emberekhez. A bisztróban számos televízió vár titeket, ha esetleg valamilyen meccset szeretnétek nézni és beszélgetni közben. A bisztróban ráadásul ránk tekint a múlt is egy kicsit, ugyanis a régi stadion reflektorainak a burkolata díszíti a plafont.

 

Évzáró buli helyszín Budapest – A gasztronómia szerelmeseinek!

Nem csak sportrajongóknak ajánljuk a Gólvonal bisztrót, hanem a gasztronómia szerelmeseinek. Alkalomhoz illő ételkülönlegességgel várjuk minden vendégünket, a rendezvények vendégei számára kiváló ételeket áll módunkban elkészíteni. És még az italokról nem is beszéltünk! Ha különleges élményre vágytok, akkor itt a helyetek! 

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Kérd egyedi ajánlatunkat!

Nincsen más dolgod, mint ide kattintani és kérni személyre szabott rendezvény ajánlatkérésünket, ezután mindent megszervezünk nektek annak érdekében, hogy jól érezzétek magatokat és kiváló hangulatban zárjátok az évet! 

 


címkék: BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Másfél óra alatt 5 magyar aranyérem született a kajak-kenu EB-n!

A plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapján tündököltek a magyarok, másfél óra leforgása alatt összesen 5 aranyérmet szereztünk!

Hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat legjobbjainak!

Magyarország rendezi 2017-ben a FINA Úszó Világbajnokságot, már nem kell sokat várnunk a kezdésig! Szurkoljunk együtt a magyar csapat legjobbjainak!

Magyar csapatok az európai kupaporondon

A nyári hónapok általában az európai kupák miatt fontos labdarúgó csapatainknak. Az is igaz azonban, hogy mostanában ez az időszak inkább csak hetekre korlátozódik. Nézzük, mi történt eddig a selejtezősorozatban, és mire számíthatunk a továbbiakban!

További hírek >
New York Café TripAdvisor