Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Évzáró buli helyszín Budapesten, a Groupama Arénában!

Évzáró buli helyszín Budapesten, a Groupama Arénában!

Évzáró buli helyszín Budapest – Búcsúztasd az évet te is a Gólvonal bisztróban! Nálunk megtarthatod a legjobb évzáró bulit Budapesten!

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Milyen a tökéletes buli?

Nem kell a tökéletes bulihoz sok minden, az alap az a jó társaság. Ez nálunk biztosan meg fog valósulni, hiszen ezt természetesen ti biztosítjátok! Ami még kell, az a megfelelő helyszín, ezt mi biztosítjuk nektek maradéktalanul! Ezzel még nincs vége, mivel évzáró buli sincsen remek ételek és italok nélkül, ugye? Ezt is garantáljuk nektek!  

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Nehéz tökéletes helyet találni

Jó parkolási lehetőség, közel a tömegközlekedés, – ugye, ezek a feltételei egy jó bulinak. Ha ezek nincsenek meg, akkor már a buli helyszín nem is annyira jó. Nálunk viszont minden adott, az 1-es villamos 100 méterre van tőlünk, a többi tömegközlekedési eszköz sincsen messze, ráadásul saját parkolóval rendelkezünk! Ha ezzel még nem győztünk meg, ismerd meg az egyik legjobb évzáró buli helyszínt Budapesten!

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Sportért rajongóknak

Ha szereted a sportot, legfőképpen a focit és rajongsz a zöld-fehér színekért, akkor nálunk a helyed. A Gólvonal bisztró ugyanis a Groupama Arénában található, ennél közelebb nem is lehetne hozni a sportot az emberekhez. A bisztróban számos televízió vár titeket, ha esetleg valamilyen meccset szeretnétek nézni és beszélgetni közben. A Bisztróban ráadásul ránk tekint a múlt is egy kicsit, ugyanis a régi stadion reflektorainak a burkolata díszíti a plafont.

 

Évzáró buli helyszín Budapest – A gasztronómia szerelmeseinek!

Nem csak sportrajongóknak ajánljuk a Gólvonal Bisztrót, hanem a gasztronómia szerelmeseinek. Alkalomhoz illő ételkülönlegességgel várunk mindenkit, a rendezvények vendégei számára kiváló ételeket áll módunkban elkészíteni. És még az italokról nem is beszéltünk! Ha különleges élményre vágytok, akkor itt a helyetek! 

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Kérd egyedi ajánlatunkat!

Nincsen más dolgod, mint ide kattintani és kérni személyre szabott rendezvény ajánlatkérésünket, ezután mindent megszervezünk nektek annak érdekében, hogy jól érezzétek magatokat és kiváló hangulatban zárjátok az évet! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

A Gólvonal Bisztró vendégséfje Krausz Gábor

Krausz Gábor, a Séfek Séfe című műsor egyik főszereplője, ugyanis Wolf András, és Vomberg Frigyes mellett ő a harmadik zsűritag. Most pedig a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, mégpedig szeptember 9.-én!

Másfél óra alatt 5 magyar aranyérem született a kajak-kenu EB-n!

A plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapján tündököltek a magyarok, másfél óra leforgása alatt összesen 5 aranyérmet szereztünk!

Hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat legjobbjainak!

Magyarország rendezi 2017-ben a FINA Úszó Világbajnokságot, már nem kell sokat várnunk a kezdésig! Szurkoljunk együtt a magyar csapat legjobbjainak!

További hírek >
New York Café TripAdvisor