Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Sz.F.

Évzárás a Gólvonal Bisztróban!

Bár még csak július közepén járunk, de sokan már most elkezdtek foglalni az év végére. A szilveszteri összejövetelre nem lehet elég korán elkezdeni felkészülni.

Szilveszter? Akkor csakis a Gólvonal bisztró!

Évzáró buli helyszín Budapest – Milyen a tökéletes buli?

 

A tökéletes bulihoz nem kell sok dolog: kell egy helyszín és egy jó társaság. Ez a Gólvonal Bisztróban biztosan meg fog valósulni, hiszen a szuper helyet ők biztosítják, a többi pedig a ti társaságotokon múlik. Persze nem árt, ha vannak remek ételek és italok, ugye? Ezt is garantálják Nektek az étterem munkatársai! 

 

Évzáró buli helyszín Budapest – A legjobb helyszín, mert:

 

Jó a parkolási lehetőség, közel a tömegközlekedés, bármikor haza tudtok menni még éjfél után is. Ha ezek nincsenek meg, akkor valljuk be, bármilyen buli sokat veszít a fényéből. Itt viszont (hála a Bisztró nagyszerű elhelyezkedésének) még az év utolsó napján is minden feltétel adott. Az 1-es villamos 100 méterre van onnan, de a többi tömegközlekedési eszköz sincsen messze, a kocsival érkezőknek sem kell aggódniuk, ugyanis saját parkolót találhatunk a Bisztró előtt!

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Sportért rajongóknak

 

Ha szereted a sportot, akkor is itt a helyed. Ez az év utolsó napján ugyanúgy igaz, mint bármikor máskor.  A Gólvonal Bisztró ugyanis - mint már azt említettük - a Groupama Arénában található, ennél közelebb nem is lehetne hozni a sportot az emberekhez. A Bisztróban számos televízió vár titeket, ha esetleg valamilyen meccset szeretnétek nézni a buli közben is. Az év vége is tele van színvonalas sporteseményekkel, a Gólvonal Bisztró pedig ezt is elhozza Nektek. Itt semmi sem lehetetlen. 

 

Évzáró buli helyszín Budapest – A gasztronómia szerelmeseinek!

 

Nem csak sportrajongóknak ajánljuk a Gólvonal Bisztrót, hanem a gasztronómia szerelmeseinek is, hiszen első sorban azért étteremről van szó. Alkalomhoz illő ételkülönlegességgel várnak itt mindenkit. A rendezvények vendégei számára az ott dolgozók kiváló ételeket készítenek el és akkor még az italokról nem is beszéltünk. Ha különleges élményre vágytok, a legjobb választás a Gólvonal Bisztró! 

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Kérd egyedi ajánlatukat!

 

Nincsen más dolgod, egy személyre szabott rendezvény ajánlatot kérni! Ezután mindent megszerveznek az ott dolgozók annak érdekében, hogy jól érezzétek magatokat és kiváló hangulatban zárjátok az évet! Az egyedi ajánlatkérést kattints ide: Évzáró buli helyszín Budapest.

 
LEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor