Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Sz.F.

Évzárás a Gólvonal Bisztróban!

Bár még csak július közepén járunk, de sokan már most elkezdtek foglalni az év végére. A szilveszteri összejövetelre nem lehet elég korán elkezdeni felkészülni.

Szilveszter? Akkor csakis a Gólvonal bisztró!

Évzáró buli helyszín Budapest – Milyen a tökéletes buli?

 

A tökéletes bulihoz nem kell sok dolog: kell egy helyszín és egy jó társaság. Ez a Gólvonal Bisztróban biztosan meg fog valósulni, hiszen a szuper helyet ők biztosítják, a többi pedig a ti társaságotokon múlik. Persze nem árt, ha vannak remek ételek és italok, ugye? Ezt is garantálják Nektek az étterem munkatársai! 

 

Évzáró buli helyszín Budapest – A legjobb helyszín, mert:

 

Jó a parkolási lehetőség, közel a tömegközlekedés, bármikor haza tudtok menni még éjfél után is. Ha ezek nincsenek meg, akkor valljuk be, bármilyen buli sokat veszít a fényéből. Itt viszont (hála a Bisztró nagyszerű elhelyezkedésének) még az év utolsó napján is minden feltétel adott. Az 1-es villamos 100 méterre van onnan, de a többi tömegközlekedési eszköz sincsen messze, a kocsival érkezőknek sem kell aggódniuk, ugyanis saját parkolót találhatunk a Bisztró előtt!

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Sportért rajongóknak

 

Ha szereted a sportot, akkor is itt a helyed. Ez az év utolsó napján ugyanúgy igaz, mint bármikor máskor.  A Gólvonal Bisztró ugyanis - mint már azt említettük - a Groupama Arénában található, ennél közelebb nem is lehetne hozni a sportot az emberekhez. A Bisztróban számos televízió vár titeket, ha esetleg valamilyen meccset szeretnétek nézni a buli közben is. Az év vége is tele van színvonalas sporteseményekkel, a Gólvonal Bisztró pedig ezt is elhozza Nektek. Itt semmi sem lehetetlen. 

 

Évzáró buli helyszín Budapest – A gasztronómia szerelmeseinek!

 

Nem csak sportrajongóknak ajánljuk a Gólvonal Bisztrót, hanem a gasztronómia szerelmeseinek is, hiszen első sorban azért étteremről van szó. Alkalomhoz illő ételkülönlegességgel várnak itt mindenkit. A rendezvények vendégei számára az ott dolgozók kiváló ételeket készítenek el és akkor még az italokról nem is beszéltünk. Ha különleges élményre vágytok, a legjobb választás a Gólvonal Bisztró! 

 

Évzáró buli helyszín Budapest – Kérd egyedi ajánlatukat!

 

Nincsen más dolgod, egy személyre szabott rendezvény ajánlatot kérni! Ezután mindent megszerveznek az ott dolgozók annak érdekében, hogy jól érezzétek magatokat és kiváló hangulatban zárjátok az évet! Az egyedi ajánlatkérést kattints ide: Évzáró buli helyszín Budapest.

 
Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Gólvonal Bisztró házassági évforduló

A házassági évforduló egy csodás nap, melyet illik megünnepelni. Mindegy hogy az első, vagy a 35-ik, mi tudunk egy méltó módot az ünneplére! 

Eljegyzési ebéd a Gólvonal Bisztróban

Az eljegyzés két ember magánügye, attól függetlenül, hogy manapság már nem biztos, hogy ez a nagy esemény négyszemközt történik. Az eljegyzési ebéd is divatba jött, a legjobb helyszín pedig egyértelmű, hogy ez a hely számít annak Budapesten!

Minden, amit tudni érdemes egy randi előtt!

Ezt a cikket leginkább férfiaknak írtam most, mert úgy látom, hogy sokan nem tudják, mi kell a tökéletes randihoz! Nagyon szuper tanácsok mindenkinek, ha elolvastad, ne tartsd magadnál, oszd meg másokkal is írásunkat, hátha ezzel segíteni tudsz valakinek!

További hírek >
New York Café TripAdvisor