Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Étterem Budapest

Étterem Budapest

Manapság kevés a jó étterem Budapesten, éppen ezért mutatkozunk most be nektek egy kicsit hosszabban! Elmondjuk, miért érdemes ellátogatnotok Bisztrónkban, ha eddig kerestétek az ideális éttermet Budapesten, akkor nagy valószínűséggel most rátaláltatok!

 

Étterem Budapest – Ideális megközelíthetőséggel

A Gólvonal Bisztró Budapest IX. kerületében, Magyarország legmodernebb, és egyben legszebb stadionjában, a Groupama Arénában található. Ez az étterem Budapesten tökéletesen megközelíthető tömegközlekedéssel, és gépkocsival egyaránt. A népligeti metró-, illetve villamosmegálló pár perc alatt elérhető gyalog, de a buszmegállók sincsenek messze. Bisztrónk ráadásul saját parkolóval rendelkezik, így nem szükséges keresgélni a parkolásra alkalmas helyeket! 

 

Étterem Budapest – Egy étterem Budapesten sportrajongóknak

Mivel Bisztrónk a Groupama Arénában található, ezért ez az étterem Budapesten elsősorban a sport szerelmeseinek, és a zöld-fehér szimpatizánsoknak ideális. A Bisztrót így is alakítottuk ki, számtalan nagy képernyős televíziót helyeztünk el, hogy mindig, minden esetben szurkolhassatok kedvenc csapatotoknak! A régmúlt is visszaköszön Bisztrónkban, ugyanis az Albert Ferenc stadion világításának a burkolatait szerelték fel éttermünkben.

 

Étterem Budapest – A gasztronómia szerelmeseinek ideális étterem Budapesten

A gasztronómia szerelmeseinek is meg fog felelni Bisztrónk, ugyanis finomabbnál finomabb ételeket kínálunk minden nap. Hetente változó menü-, illetve Séfajánlatunk minden igényt kielégít, arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja nálunk a számára leginkább tetsző ételt. Gasztronómiai különlegességekkel, a magyar konyha jellegzetességeivel, és nem utolsósorban könnyed desszertekkel várunk mindenkit! 

 

Étterem Budapest - Ételek

 

Étterem Budapest – Étterem Budapesten, ami rendezvényhelyszín is? Igen! 

A Gólvonal Bisztró nem csak egy étterem Budapesten, hanem egy rendezvényhelyszín is! Az évek során számtalan rendezvényt bonyolítottunk már le, tartottak nálunk többek között születésnapi bulit, céges karácsonyi rendezvényt, évzáró bulit, osztálytalálkozót. Bisztrónk csapata mindent megtesz azért, hogy a rendezvény mindenki számára életre szóló élményt nyújtson! Ide kattintva többet megtudhatsz rendezvényeinkről! 

 

Étterem Budapest – Ideális ebédhelyszín üzleti-, és családi ebédre egyaránt! 

Az üzleti ebédek alkalmakkor fontos, hogy ne zavarjon senki, és az is, hogy imponáló legyen a környezet. Bisztrónkban mindent megtaláltok, ami szükséges ahhoz, hogy jól induljon a kapcsolatod az ügyfeleddel! Igényes környezet, nyugodt légkör vár itt mindenkire! Bisztrónk természetesen alkalmas családi ebédek eltöltésére is, ételeinkkel mindenki maradéktalanul elégedett lest! 

 

Étterem Budapest – Asztalfoglalás

Ha szeretnél közelebbről megismerkedni velünk, illetve ételeinkkel, akkor ne habozz, foglalj asztalt minél hamarabb!  Ezt ide kattintva akár már most is megteheted: 

Étterem Budapest

 


címkék: Budapest, ÉtteremLEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor