Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Étterem a Népligetben

Étterem a Népligetben

A Népligetben számtalan látnivaló vár mindenkire, vele szemben pedig megtekinthetitek a Groupama Arénát, ami Magyarország legmodernebb stadionja jelenleg! 

 

Étterem a Népligetben – Kirándulás alkalmával

Bisztrónk a Groupama Arénában található, hétfőtől péntekig 10:00 és 17:00 óra között tart nyitva. Ez az időszak alatt heti menüajánlattal, és Séf ajánlattal is várunk mindenkit, ha a Népligetben jártok, akkor gyertek be hozzánk, és pihenjetek meg egy kicsit! 

 

Étterem a Népligetben – Gasztronómiai élményekkel

Bisztrónkban számtalan finomságot kóstolhattok meg, mivel arra törekszünk minden nap, hogy az emberek megtalálják a számukra leginkább tetsző ételeket. Ezért is alakítottuk ki a heti menü-, illetve séfajánlatunkat, így nem kell attól tartania senkinek, hogy minden nap ugyanazt kóstolhatja meg! Nálunk megtalálhatjátok a magyar konyha jellegzetességeit, illetve szezonális finomságokat, és könnyed desszerteket is ízlelgethettek! 

Étterem a Népligetben – Tökéletes megközelíthetőséggel

Sok étteremmel az a baj, hogy nem lehet megállni a közelében kocsival, és még gyalogosan is nehezen közelíthető meg! Bisztrónk szerencsés helyzetben van, ugyanis a Groupama Arénának köszönhetően saját parkolóval rendelkezik, ráadásul a Népliget közelsége miatt mind gyalogosan, mind tömegközlekedéssel pillanatok alatt elérhető! 

 

Étterem a Népligetben – Hétvégéken

A Gólvonal Bisztró hétvégén nincsen nyitva, kivéve akkor, hogyha a csapat hazai pályán játszik. Ekkor a meccs előtt négy órával már várunk mindenkit szeretettel, van lehetőség közösen hangolódni a mérkőzés előtt, illetve a lefújás után is nyitva vagyunk még két órát! 

 

Étterem a Népligetben – Ami nem csak egy étterem! 

A Bisztró nem csak étteremként üzemel, hanem rendezvényhelyszínként is! Tartottak már Bisztrónkban születésnapi bulit, osztálytalálkozót, karácsonyi céges rendezvényt, évzáró bulit, de még leánybúcsút is! Bármilyen eseményről legyen szó, a Gólvonal Bisztró csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a rendezvény felejthetetlen élményekkel záruljon! Ha szeretnél több információt megtudni rendezvényeinkről, kattints ide

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel!


- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel!


címkék: Budapest, ÉtteremSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

Oktatási helyszín Budapest

Manapság már az éttermek is alkalmasak arra, hogy oktatást, vagy tréninget tartsanak itt különböző csoportoknak, most megmutatjuk, miért nyújt felejthetetlen élményt mindenki számára a Gólvonal Bisztró! 

Milyen az ideális céges rendezvény

Ez az év is a céges rendezvényekről fognak szólni, éppen ezért gyűjtöttük most össze gondolatainkat nektek! Nézzük, mi szükséges ahhoz, hogy tökéletes és felejthetetlen legyen a céges rendezvényetek! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor