Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Étterem a Népligetben

Étterem a Népligetben

A Népligetben számtalan látnivaló vár mindenkire, vele szemben pedig megtekinthetitek a Groupama Arénát, ami Magyarország legmodernebb stadionja jelenleg! 

 

Étterem a Népligetben – Kirándulás alkalmával

Bisztrónk a Groupama Arénában található, hétfőtől péntekig 10:00 és 17:00 óra között tart nyitva. Ez az időszak alatt heti menüajánlattal, és Séf ajánlattal is várunk mindenkit, ha a Népligetben jártok, akkor gyertek be hozzánk, és pihenjetek meg egy kicsit! 

 

Étterem a Népligetben – Gasztronómiai élményekkel

Bisztrónkban számtalan finomságot kóstolhattok meg, mivel arra törekszünk minden nap, hogy az emberek megtalálják a számukra leginkább tetsző ételeket. Ezért is alakítottuk ki a heti menü-, illetve séfajánlatunkat, így nem kell attól tartania senkinek, hogy minden nap ugyanazt kóstolhatja meg! Nálunk megtalálhatjátok a magyar konyha jellegzetességeit, illetve szezonális finomságokat, és könnyed desszerteket is ízlelgethettek! 

Étterem a Népligetben – Tökéletes megközelíthetőséggel

Sok étteremmel az a baj, hogy nem lehet megállni a közelében kocsival, és még gyalogosan is nehezen közelíthető meg! Bisztrónk szerencsés helyzetben van, ugyanis a Groupama Arénának köszönhetően saját parkolóval rendelkezik, ráadásul a Népliget közelsége miatt mind gyalogosan, mind tömegközlekedéssel pillanatok alatt elérhető! 

 

Étterem a Népligetben – Hétvégéken

A Gólvonal Bisztró hétvégén nincsen nyitva, kivéve akkor, hogyha a csapat hazai pályán játszik. Ekkor a meccs előtt négy órával már várunk mindenkit szeretettel, van lehetőség közösen hangolódni a mérkőzés előtt, illetve a lefújás után is nyitva vagyunk még két órát! 

 

Étterem a Népligetben – Ami nem csak egy étterem! 

A Bisztró nem csak étteremként üzemel, hanem rendezvényhelyszínként is! Tartottak már Bisztrónkban születésnapi bulit, osztálytalálkozót, karácsonyi céges rendezvényt, évzáró bulit, de még leánybúcsút is! Bármilyen eseményről legyen szó, a Gólvonal Bisztró csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a rendezvény felejthetetlen élményekkel záruljon! Ha szeretnél több információt megtudni rendezvényeinkről, kattints ide

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel!


- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel!


címkék: Budapest, ÉtteremSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

A Gólvonal Bisztró vendégséfje Krausz Gábor

Krausz Gábor, a Séfek Séfe című műsor egyik főszereplője, ugyanis Wolf András, és Vomberg Frigyes mellett ő a harmadik zsűritag. Most pedig a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, mégpedig szeptember 9.-én!

Másfél óra alatt 5 magyar aranyérem született a kajak-kenu EB-n!

A plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapján tündököltek a magyarok, másfél óra leforgása alatt összesen 5 aranyérmet szereztünk!

Hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat legjobbjainak!

Magyarország rendezi 2017-ben a FINA Úszó Világbajnokságot, már nem kell sokat várnunk a kezdésig! Szurkoljunk együtt a magyar csapat legjobbjainak!

További hírek >
New York Café TripAdvisor