Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Étterem a Népligetben

Étterem a Népligetben

A Népligetben számtalan látnivaló vár mindenkire, vele szemben pedig megtekinthetitek a Groupama Arénát, ami Magyarország legmodernebb stadionja jelenleg! 

 

Étterem a Népligetben – Kirándulás alkalmával

Bisztrónk a Groupama Arénában található, hétfőtől péntekig 10:00 és 17:00 óra között tart nyitva. Ez az időszak alatt heti menüajánlattal, és Séf ajánlattal is várunk mindenkit, ha a Népligetben jártok, akkor gyertek be hozzánk, és pihenjetek meg egy kicsit! 

 

Étterem a Népligetben – Gasztronómiai élményekkel

Bisztrónkban számtalan finomságot kóstolhattok meg, mivel arra törekszünk minden nap, hogy az emberek megtalálják a számukra leginkább tetsző ételeket. Ezért is alakítottuk ki a heti menü-, illetve séfajánlatunkat, így nem kell attól tartania senkinek, hogy minden nap ugyanazt kóstolhatja meg! Nálunk megtalálhatjátok a magyar konyha jellegzetességeit, illetve szezonális finomságokat, és könnyed desszerteket is ízlelgethettek! 

Étterem a Népligetben – Tökéletes megközelíthetőséggel

Sok étteremmel az a baj, hogy nem lehet megállni a közelében kocsival, és még gyalogosan is nehezen közelíthető meg! Bisztrónk szerencsés helyzetben van, ugyanis a Groupama Arénának köszönhetően saját parkolóval rendelkezik, ráadásul a Népliget közelsége miatt mind gyalogosan, mind tömegközlekedéssel pillanatok alatt elérhető! 

 

Étterem a Népligetben – Hétvégéken

A Gólvonal Bisztró hétvégén nincsen nyitva, kivéve akkor, hogyha a csapat hazai pályán játszik. Ekkor a meccs előtt négy órával már várunk mindenkit szeretettel, van lehetőség közösen hangolódni a mérkőzés előtt, illetve a lefújás után is nyitva vagyunk még két órát! 

 

Étterem a Népligetben – Ami nem csak egy étterem! 

A Bisztró nem csak étteremként üzemel, hanem rendezvényhelyszínként is! Tartottak már Bisztrónkban születésnapi bulit, osztálytalálkozót, karácsonyi céges rendezvényt, évzáró bulit, de még leánybúcsút is! Bármilyen eseményről legyen szó, a Gólvonal Bisztró csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a rendezvény felejthetetlen élményekkel záruljon! Ha szeretnél több információt megtudni rendezvényeinkről, kattints ide

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel!


- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel!


címkék: Budapest, ÉtteremLEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor