Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Sz.F.

Az új divat: esküvő utáni ebéd

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Kitűnő hangulatban

A Gólvonal Bisztró nagyon jó választás lehet mindenki számára az esküvőt követő ebéd lebonyolításához, ugyanis a külső és a belső tér nagyon hangulatos, ráadásul maga a Bisztró impozáns környezetben, a Grouapama Arénában található.

 

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Zöld-fehérek előnyben!

Mivel a Gólvonal Bisztró Magyarország legmodernebb, és legszebb stadionjában, a Grouapama Arénában található, így természetesen a zöld-fehér szíveket dobogtatja meg leginkább. De nem kell ennek kizárólagosnak lennie, a helyszín ugyanis mindenki számára ugyanolyan szívdobogtató lehet. Ha kicsit a sport felé húz a lagzi és az esküvő tematikája, akkor ez az egyik legjobb esküvő utáni ebéd helyszín Budapesten!

 

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Kis-, vagy nagy létszámú ebéd esetén

Érdemes az esküvő utáni éttermet is úgy kiválasztani, hogy megfeleljen a létszám szempontjából. Ez nem egy könnyű döntés, hiszen egy étterem esetében erősen limitált a maximálisan meghívható vendégek száma. Ezért is fontos kiemelni azt, hogy a Gólvonal bisztró körülbelül 30-50 fő befogadására alkalmas, ebből adódóan sokkal inkább a kisebb létszámú, családias hangulatú esküvői ebédeknek számít tökéletesnek.

 

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Kiváló megközelíthetőséggel

Parkolás és tömegközlekedés? Ez Budapest szempontjából mindig kardinális kérdés, de nem a Gólvonal bisztró esetében! A közelben jár található a főváros legforgalmasabb metró-, és villamos vonala, az egyik legforgalmasabb főút is itt fut, ráadásul a Bisztró előtti parkolás is könnyedén kivitelezhető.

 

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Magas gasztronómiai élményekkel

A Gólvonal Bisztróban hamisítatlan gasztronómiai élményekkel gazdagodhatnak a házasulandók és a vendégek egyaránt, erre garanciát jelentenek a kreatív séfek. Az ételek minősége minden esetben kifogástalan, a hozzávalókat gondosan válogatják nap, mint nap, és természetesen bármilyen egyéni igényt kielégítenek!

 

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Ajánlatkérés

Ha a legideálisabb esküvő utáni ebéd helyszínt keresték Budapesten, akkor biztos vagyok benne, hogy a Gólvonal Bisztró tökéletes választás lesz! Ide kattintva lehet kérni egyedi rendezvény ajánlatkérést, ezután a Bisztró munkatársai mindent megszerveznek, a résztvevőknek nincs más hátra, mint hátradőlni és élvezni a nagy napot.

 
LEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

Gólvonal Bisztró házassági évforduló

A házassági évforduló egy csodás nap, melyet illik megünnepelni. Mindegy hogy az első, vagy a 35-ik, mi tudunk egy méltó módot az ünneplére! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor