Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Esküvő utáni ebéd helyszín

Esküvő utáni ebéd helyszín

Az esküvő mindenki számára egy nagyon különleges, életre szóló esemény, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy hol mondjuk ki a boldogító igent, de az sem elhanyagolható, hogy hol tartjuk az esküvő utáni vacsorát, vagy ebédet. A Gólvonal Bisztró segít nektek a választásban!

 

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Kitűnő hangulatban

A Gólvonal Bisztró nagyon jó választás lehet mindenki számára az esküvőt követő ebéd lebonyolításához, ugyanis belső terünk nagyon hangulatos, maga a Bisztró impozáns környezetben, a Grouapama Arénában található. Itt mindenki jól érezheti magát, nálunk megtapasztalhatjátok, milyen egy családi hangulatban eltöltött esküvő utáni ebéd! 

 

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Zöld-fehérek előnyben! 

Mivel a Gólvonal Bisztró Magyarország legmodernebb, és legszebb stadionjában, a Grouapama Arénában található, így természetesen a zöld-fehér szíveket dobogtatja meg a leginkább. Életed legfontosabb eseménye is fűződhet kedvenc csapatodhoz, a Bisztróban mindent megtalálhatsz, ami szükséges ahhoz, hogy jól érezd magad. Az étterem berendezésében rád tekint a múlt is, ugyanis a régi stadion alkotóelemeit is megtekintheted nálunk! 

 

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Kis-, vagy nagy létszámú ebéd esetén?

Érdemes az esküvő utáni éttermet is úgy kiválasztani, hogy megfeleljen a létszám szempontjából. Ezért szeretnénk kiemelni azt, hogy budapesti éttermünk körülbelül 50-70 fő befogadására alkalmas, ebből adódóan sokkal inkább a kisebb létszámú, családias hangulatú esküvői ebédek tökéletes helyszínéül szolgál. 

 

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Kiváló megközelíthetőséggel

Sokaknak gondot okoz, legfőképpen Budapesten a parkolók felkutatása az éttermek közelében, nálunk viszont nagyon szerencsés helyzetben van mindenki! A Gólvonal Bisztró ugyanis saját parkolóval rendelkezik, nem kell keresni a helyeket, és a parkolásért még fizetni sem kell! Ha pedig tömegközlekedéssel érkeztek, akkor sem kell kétségbeesni, ugyanis pár perc sétával mindenhonnan el lehet minket érni! 

 

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Magas gasztronómiai élményekkel

Nálunk hamisítatlan gasztronómiai élményekkel gazdagodhattok, erre garanciát jelentenek kreatív séfjeink. Az ételek minősége minden esetben kifogástalan, a hozzávalókat gondosan válogatjuk nap, mint nap, és természetesen bármilyen egyéni igényt kielégítünk! Ételeink között megtalálhatók a magyar konyha jellegzetességei, és természetesen a modern gasztronómia kínálatai is! 

 

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Ajánlatkérés

Ha a legideálisabb esküvő utáni ebéd helyszínt kerestétek Budapesten, akkor biztos vagyok benne, hogy a Gólvonal bisztró tökéletes választás lesz számotokra! Nincs más dolgotok, mint ide kattintva kérni egyedi rendezvény ajánlatkérésünket, ezután mi mindent megszervezünk nektek!  

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Budapest, Esküvő, Esküvőhelyszín, Magánrendezvény, Rendezvény, Rendezvényhelyszín, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

Oktatási helyszín Budapest

Manapság már az éttermek is alkalmasak arra, hogy oktatást, vagy tréninget tartsanak itt különböző csoportoknak, most megmutatjuk, miért nyújt felejthetetlen élményt mindenki számára a Gólvonal Bisztró! 

Milyen az ideális céges rendezvény

Ez az év is a céges rendezvényekről fognak szólni, éppen ezért gyűjtöttük most össze gondolatainkat nektek! Nézzük, mi szükséges ahhoz, hogy tökéletes és felejthetetlen legyen a céges rendezvényetek! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor