Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Esküvő utáni ebéd helyszín

Esküvő utáni ebéd helyszín

Az esküvő mindenki számára egy nagyon különleges, életre szóló esemény, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy hol mondjuk ki a boldogító igent, de az sem elhanyagolható, hogy hol tartjuk az esküvő utáni vacsorát, vagy ebédet. A Gólvonal Bisztró segít nektek a választásban!

 

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Kitűnő hangulatban

A Gólvonal Bisztró nagyon jó választás lehet mindenki számára az esküvőt követő ebéd lebonyolításához, ugyanis belső terünk nagyon hangulatos, maga a Bisztró impozáns környezetben, a Grouapama Arénában található. Itt mindenki jól érezheti magát, nálunk megtapasztalhatjátok, milyen egy családi hangulatban eltöltött esküvő utáni ebéd! 

 

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Zöld-fehérek előnyben! 

Mivel a Gólvonal Bisztró Magyarország legmodernebb, és legszebb stadionjában, a Grouapama Arénában található, így természetesen a zöld-fehér szíveket dobogtatja meg a leginkább. Életed legfontosabb eseménye is fűződhet kedvenc csapatodhoz, a Bisztróban mindent megtalálhatsz, ami szükséges ahhoz, hogy jól érezd magad. Az étterem berendezésében rád tekint a múlt is, ugyanis a régi stadion alkotóelemeit is megtekintheted nálunk! 

 

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Kis-, vagy nagy létszámú ebéd esetén?

Érdemes az esküvő utáni éttermet is úgy kiválasztani, hogy megfeleljen a létszám szempontjából. Ezért szeretnénk kiemelni azt, hogy budapesti éttermünk körülbelül 50-70 fő befogadására alkalmas, ebből adódóan sokkal inkább a kisebb létszámú, családias hangulatú esküvői ebédek tökéletes helyszínéül szolgál. 

 

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Kiváló megközelíthetőséggel

Sokaknak gondot okoz, legfőképpen Budapesten a parkolók felkutatása az éttermek közelében, nálunk viszont nagyon szerencsés helyzetben van mindenki! A Gólvonal Bisztró ugyanis saját parkolóval rendelkezik, nem kell keresni a helyeket, és a parkolásért még fizetni sem kell! Ha pedig tömegközlekedéssel érkeztek, akkor sem kell kétségbeesni, ugyanis pár perc sétával mindenhonnan el lehet minket érni! 

 

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Magas gasztronómiai élményekkel

Nálunk hamisítatlan gasztronómiai élményekkel gazdagodhattok, erre garanciát jelentenek kreatív séfjeink. Az ételek minősége minden esetben kifogástalan, a hozzávalókat gondosan válogatjuk nap, mint nap, és természetesen bármilyen egyéni igényt kielégítünk! Ételeink között megtalálhatók a magyar konyha jellegzetességei, és természetesen a modern gasztronómia kínálatai is! 

 

Esküvő utáni ebéd helyszín Budapest – Ajánlatkérés

Ha a legideálisabb esküvő utáni ebéd helyszínt kerestétek Budapesten, akkor biztos vagyok benne, hogy a Gólvonal bisztró tökéletes választás lesz számotokra! Nincs más dolgotok, mint ide kattintva kérni egyedi rendezvény ajánlatkérésünket, ezután mi mindent megszervezünk nektek!  

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 

- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel.

 


címkék: Budapest, Esküvő, Esküvőhelyszín, Magánrendezvény, Rendezvény, Rendezvényhelyszín, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

A Gólvonal Bisztró vendégséfje Krausz Gábor

Krausz Gábor, a Séfek Séfe című műsor egyik főszereplője, ugyanis Wolf András, és Vomberg Frigyes mellett ő a harmadik zsűritag. Most pedig a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, mégpedig szeptember 9.-én!

Másfél óra alatt 5 magyar aranyérem született a kajak-kenu EB-n!

A plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapján tündököltek a magyarok, másfél óra leforgása alatt összesen 5 aranyérmet szereztünk!

Hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat legjobbjainak!

Magyarország rendezi 2017-ben a FINA Úszó Világbajnokságot, már nem kell sokat várnunk a kezdésig! Szurkoljunk együtt a magyar csapat legjobbjainak!

További hírek >
New York Café TripAdvisor