Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Sz.F.

Hogyan zajlik az eljegyzési ebéd

A lánykérés, és az eljegyzés mindenki számára nagyon fontos esemény, érdemes tehát időben felkészülni az alkalomra! Egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan, és hol történik az eljegyzési ebéd, nézzük, miért! 

Hogyan zajlik az eljegyzési ebéd

Eljegyzési ebéd, miért?

A szokás úgy tartja, hogy ha a menyasszony és a vőlegény szülei még nem ismerik egymást, az eljegyzést bejelentő ebéd vagy vacsorán nyílik alkalom arra, hogy összeismerkedjenek. Ebben az esetben hagyományosan a vőlegény szülei hívják meg a menyasszony szüleit. Ma már kicsit más a helyzet, ugyanis az eljegyzési ebédre közeli rokonokat és barátokat is meghívnak, így kicsit szélesebb körben ünnepelhetik meg ezt az alkalmat. 

 

 

Eljegyzési ebéd – Szükséges a beszéd?

Mivel ünnepélyes keretek között szeretnétek bejelenteni az eljegyzést, ezért illik legalább egy pohárköszöntőt mondani az eljegyzettekre. Ezt pedig érdemes úgy intézni, hogy mindenkinek a keze közelében legyen koccintanivaló, és mielőtt az ebéd tálalásra kerül, ragadd meg a pillanatot, és kérj egy kis figyelmet, és mondj köszöntőt. 

 

Eljegyzési ebéd – Fontos a jó helyszín

Válasszatok olyan helyszínt, ami mindenki számára megfelelő, rendelkezzen saját parkolóval, ne kelljen sokat sétálni, könnyen megközelíthető legyen, és nem utolsósorban ez a hely legyen romantikus, meghitt. Eljegyzési ebédhez tökéletes helyszínként szolgálhat mindenki számára a Gólvonal Bisztró, legyen szó szűk családi körről, vagy nagyobb társaságról. Itt mindent megtaláltok, ami szükséges ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat, isteni finom ételek, nyugodt környezet, és nem utolsósorban saját parkoló! Ha eljegyzési ebédet tervezel, akkor kattints ide és kérd személyre szabott ajánlatunkat! 

 
Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Gólvonal Bisztró házassági évforduló

A házassági évforduló egy csodás nap, melyet illik megünnepelni. Mindegy hogy az első, vagy a 35-ik, mi tudunk egy méltó módot az ünneplére! 

Szilveszter? Akkor csakis a Gólvonal bisztró!

Bár még csak július közepén járunk, de sokan már most elkezdtek foglalni az év végére. A szilveszteri összejövetelre nem lehet elég korán elkezdeni felkészülni.

Eljegyzési ebéd a Gólvonal Bisztróban

Az eljegyzés két ember magánügye, attól függetlenül, hogy manapság már nem biztos, hogy ez a nagy esemény négyszemközt történik. Az eljegyzési ebéd is divatba jött, a legjobb helyszín pedig egyértelmű, hogy ez a hely számít annak Budapesten!

További hírek >
New York Café TripAdvisor