Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest

Az eljegyzés egy nagyon fontos döntés, ekkor döntitek el azt, hogy együtt akarjátok leélni egész életeteket. Éppen ezért figyelembe kell venni azt is, hogy az eljegyzési ebéd tökéletes legyen! 

 

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest – Gólvonal Bisztró! 

Impozáns környezet, a Groupama Aréna közelsége, könnyű megközelíthetőség, kellemes helyszín. Ez kell minden egyes párnak, akik eldöntöttük, hogy oltárhoz lépjenek! Nálunk lehetőség van arra is, hogy megkérd barátnőd kezét, de arra is, hogy a családot meghívva töltsétek el az eljegyzési ebédet! 

 

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest – Gasztronómiai élményekkel

Egy eljegyzési ebédnél is fontos, hogy mi kerül az asztalra, Bisztrónkban mindent megtalálhattok, amire szükségetek van. Fantasztikus gasztronómiai élményekkel várunk mindenkit, és személyre szabott ajánlattal is kedveskedünk azért, hogy ez a nap tökéletes legyen számotokra! 

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest – Ha fontos a nyugalom

Bisztrónkban lehetőséget nyújtunk azoknak, akiknek fontos a nyugalom, és a meghittség. Tegyétek emlékezetessé az eljegyzés napját, mi mindenben a segítségedre leszünk! Ha nálunk szeretnéd megkérni kedvesed kezét, hívj minket, és kitaláljuk közösen, hogy kerüljön elő a gyűrű! 

 

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest - A Groupama Arénában 

A Gólvonal Bisztró a Groupama Arénában található, így elsősorban szurkolóknak ajánljuk! Ha barátnőd él-hal a fociért, akkor biztos lehetsz benne, hogy a Bisztró a legideálisabb helyszín a lánykéréshez! Ugyanakkor nem csak szurkolók vehetik igénybe szolgáltatásainkat, várunk szeretettel mindenkit! 

 

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest – Asztalfoglalás

Ne keresd tovább az ideális eljegyzési ebédhelyszínt, Budapesten az egyik legjobb szolgáltatást a Gólvonal Bisztró nyújtja! Ne habozz, kérj személyre szabott ajánlatot tágabb körben megrendezett eljegyzési ebédért, vagy kattints ide, és foglalj asztalt, ha csak ketten érkeztek, mi pedig mindent megszervezünk nektek! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel!


- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel!

 


címkék: Budapest, Eljegyzés, EsküvőSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

A Gólvonal Bisztró vendégséfje Krausz Gábor

Krausz Gábor, a Séfek Séfe című műsor egyik főszereplője, ugyanis Wolf András, és Vomberg Frigyes mellett ő a harmadik zsűritag. Most pedig a Gólvonal Bisztró vendégséfje lesz, mégpedig szeptember 9.-én!

Másfél óra alatt 5 magyar aranyérem született a kajak-kenu EB-n!

A plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapján tündököltek a magyarok, másfél óra leforgása alatt összesen 5 aranyérmet szereztünk!

Hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat legjobbjainak!

Magyarország rendezi 2017-ben a FINA Úszó Világbajnokságot, már nem kell sokat várnunk a kezdésig! Szurkoljunk együtt a magyar csapat legjobbjainak!

További hírek >
New York Café TripAdvisor