Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest

Az eljegyzés egy nagyon fontos döntés, ekkor döntitek el azt, hogy együtt akarjátok leélni egész életeteket. Éppen ezért figyelembe kell venni azt is, hogy az eljegyzési ebéd tökéletes legyen! 

 

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest – Gólvonal Bisztró! 

Impozáns környezet, a Groupama Aréna közelsége, könnyű megközelíthetőség, kellemes helyszín. Ez kell minden egyes párnak, akik eldöntöttük, hogy oltárhoz lépjenek! Nálunk lehetőség van arra is, hogy megkérd barátnőd kezét, de arra is, hogy a családot meghívva töltsétek el az eljegyzési ebédet! 

 

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest – Gasztronómiai élményekkel

Egy eljegyzési ebédnél is fontos, hogy mi kerül az asztalra, Bisztrónkban mindent megtalálhattok, amire szükségetek van. Fantasztikus gasztronómiai élményekkel várunk mindenkit, és személyre szabott ajánlattal is kedveskedünk azért, hogy ez a nap tökéletes legyen számotokra! 

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest – Ha fontos a nyugalom

Bisztrónkban lehetőséget nyújtunk azoknak, akiknek fontos a nyugalom, és a meghittség. Tegyétek emlékezetessé az eljegyzés napját, mi mindenben a segítségedre leszünk! Ha nálunk szeretnéd megkérni kedvesed kezét, hívj minket, és kitaláljuk közösen, hogy kerüljön elő a gyűrű! 

 

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest - A Groupama Arénában 

A Gólvonal Bisztró a Groupama Arénában található, így elsősorban szurkolóknak ajánljuk! Ha barátnőd él-hal a fociért, akkor biztos lehetsz benne, hogy a Bisztró a legideálisabb helyszín a lánykéréshez! Ugyanakkor nem csak szurkolók vehetik igénybe szolgáltatásainkat, várunk szeretettel mindenkit! 

 

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest – Asztalfoglalás

Ne keresd tovább az ideális eljegyzési ebédhelyszínt, Budapesten az egyik legjobb szolgáltatást a Gólvonal Bisztró nyújtja! Ne habozz, kérj személyre szabott ajánlatot tágabb körben megrendezett eljegyzési ebédért, vagy kattints ide, és foglalj asztalt, ha csak ketten érkeztek, mi pedig mindent megszervezünk nektek! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel!


- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel!

 


címkék: Budapest, Eljegyzés, EsküvőSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Gólvonal Bisztró házassági évforduló

A házassági évforduló egy csodás nap, melyet illik megünnepelni. Mindegy hogy az első, vagy a 35-ik, mi tudunk egy méltó módot az ünneplére! 

Szilveszter? Akkor csakis a Gólvonal bisztró!

Bár még csak július közepén járunk, de sokan már most elkezdtek foglalni az év végére. A szilveszteri összejövetelre nem lehet elég korán elkezdeni felkészülni.

Eljegyzési ebéd a Gólvonal Bisztróban

Az eljegyzés két ember magánügye, attól függetlenül, hogy manapság már nem biztos, hogy ez a nagy esemény négyszemközt történik. Az eljegyzési ebéd is divatba jött, a legjobb helyszín pedig egyértelmű, hogy ez a hely számít annak Budapesten!

További hírek >
New York Café TripAdvisor