Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest

Az eljegyzés egy nagyon fontos döntés, ekkor döntitek el azt, hogy együtt akarjátok leélni egész életeteket. Éppen ezért figyelembe kell venni azt is, hogy az eljegyzési ebéd tökéletes legyen! 

 

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest – Gólvonal Bisztró! 

Impozáns környezet, a Groupama Aréna közelsége, könnyű megközelíthetőség, kellemes helyszín. Ez kell minden egyes párnak, akik eldöntöttük, hogy oltárhoz lépjenek! Nálunk lehetőség van arra is, hogy megkérd barátnőd kezét, de arra is, hogy a családot meghívva töltsétek el az eljegyzési ebédet! 

 

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest – Gasztronómiai élményekkel

Egy eljegyzési ebédnél is fontos, hogy mi kerül az asztalra, Bisztrónkban mindent megtalálhattok, amire szükségetek van. Fantasztikus gasztronómiai élményekkel várunk mindenkit, és személyre szabott ajánlattal is kedveskedünk azért, hogy ez a nap tökéletes legyen számotokra! 

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest – Ha fontos a nyugalom

Bisztrónkban lehetőséget nyújtunk azoknak, akiknek fontos a nyugalom, és a meghittség. Tegyétek emlékezetessé az eljegyzés napját, mi mindenben a segítségedre leszünk! Ha nálunk szeretnéd megkérni kedvesed kezét, hívj minket, és kitaláljuk közösen, hogy kerüljön elő a gyűrű! 

 

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest - A Groupama Arénában 

A Gólvonal Bisztró a Groupama Arénában található, így elsősorban szurkolóknak ajánljuk! Ha barátnőd él-hal a fociért, akkor biztos lehetsz benne, hogy a Bisztró a legideálisabb helyszín a lánykéréshez! Ugyanakkor nem csak szurkolók vehetik igénybe szolgáltatásainkat, várunk szeretettel mindenkit! 

 

Eljegyzési ebéd helyszín Budapest – Asztalfoglalás

Ne keresd tovább az ideális eljegyzési ebédhelyszínt, Budapesten az egyik legjobb szolgáltatást a Gólvonal Bisztró nyújtja! Ne habozz, kérj személyre szabott ajánlatot tágabb körben megrendezett eljegyzési ebédért, vagy kattints ide, és foglalj asztalt, ha csak ketten érkeztek, mi pedig mindent megszervezünk nektek! 

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel!


- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel!

 


címkék: Budapest, Eljegyzés, EsküvőSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

Oktatási helyszín Budapest

Manapság már az éttermek is alkalmasak arra, hogy oktatást, vagy tréninget tartsanak itt különböző csoportoknak, most megmutatjuk, miért nyújt felejthetetlen élményt mindenki számára a Gólvonal Bisztró! 

Milyen az ideális céges rendezvény

Ez az év is a céges rendezvényekről fognak szólni, éppen ezért gyűjtöttük most össze gondolatainkat nektek! Nézzük, mi szükséges ahhoz, hogy tökéletes és felejthetetlen legyen a céges rendezvényetek! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor