Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Sz.F.

Ez szükséges a tökéletes céges rendezvényhez!

Ez az év is a céges rendezvényekről fognak szólni, éppen ezért gyűjtöttük most össze gondolatainkat nektek! Nézzük, mi szükséges ahhoz, hogy tökéletes és felejthetetlen legyen a céges rendezvényetek! 

Milyen az ideális céges rendezvény

Céges rendezvény – Fontos a helyszín

 

A legtöbb céges rendezvény remek lehetőséget biztosít arra, hogy kicsit lazább és kötetlenebb környezetben találkozhassanak egymással a kollégák, és lehetőségük nyíljon arra, hogy közelebbről megismerjék egymást. Ezek a céges rendezvények többnyire segítenek abban, hogy jobb viszony alakuljon ki a kollégák között, ez pedig nagyon fontos. Ehhez viszont elsősorban a jó helyszínt kell biztosítanunk! Érdemes olyan helyet választani, ahol mindenki jól tudja érezni magát, ebben nyújt maximális segítséget a Gólvonal Bisztró! Nálunk egészen 50 főig kényelmesen elfér mindenki, a Bisztró hangulata közrejátszik abban, hogy kellemes légkör alakuljon ki. 

 

Céges rendezvény – Programok

 

Érdemes minőségi programokat kitalálnunk, ha céges rendezvényt szeretnénk, mivel nem lehet sem kényszer, sem végigszenvedett, kötelező bájolgással teli, erőltetett az esemény. A cél az, hogy jól érezze magát mindenki! Ismerjük munkatársainkat, alakítsunk ki olyan programokat, amiket szeretnék, és szívesen részt vesznek ezeken a programokon! Ez a program lehet activity, kreatív kincskeresés, társasjáték, bármi, amit mindenki szeret! 

 

Céges rendezvény – Mikor tartsuk a céges rendezvényt

 

Ha egy adott évre szeretnénk lebontani, akkor érdemes három céges rendezvényt tartunk, év elején, év közepén, és év végén egyet-egyet, de tarthatunk kettőt, egyet az év végén, és egyet az év közepén. Azt a hibát viszont ne kövessük el, hogy random kijelölünk egy hétvégét, és kétnapos csapatépítőt szervezünk. Szinte mindenkinek családja van, egész héten nem látják egymást, ne vegyük el még a hétvégét is tőlük! A legideálisabb a hét utolsó munkanapján hamarabb befejezni a munkát, és egy étteremben megrendezni a céges rendezvényt, ennek mindenki örülni fog! 

 

Céges rendezvény – Meddig tartson? 

 

A válasz egyértelmű: ne legyen túl hosszú, többnapos pedig semmiképp, maximum akkor, ha mindenki beleegyezik, és mindenki szeretné is ezt. Erőltetni ne erőltessünk semmit, abból nem fog jó származni, sőt! Tartsuk szem előtt azoknak az igényeit, akiknek szól maga a rendezvény, vagyis a munkatársakét! Egy pár órás céges rendezvény sokkal többet ér, mint egy többnapos, unatkozással eltöltött esemény, amit ráadásul sokan le is fognak mondani, vagy pedig nem jó szájízzel fognak rajta részt venni! 

 

Céges rendezvény – A legideálisabb helyszín 

 

Mint már említettem, a Gólvonal Bisztró lehet az egyik legideálisabb céges rendezvényhelyszín mindenki számára, ugyanis nálunk kötetlenül beszélgethet, szórakozhat mindenki. Ráadásul a rendezvényt felejthetetlenné varázsoljuk utánozhatatlan gasztronómiai élményekkel, finom italokkal, és mindenkor kedves kiszolgálással! Ha felkeltettük érdeklődésedet, nincs más dolgod, mint ide kattintani és kérni személyre szabott rendezvény ajánlatunkat! 

 
Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

Oktatási helyszín Budapest

Manapság már az éttermek is alkalmasak arra, hogy oktatást, vagy tréninget tartsanak itt különböző csoportoknak, most megmutatjuk, miért nyújt felejthetetlen élményt mindenki számára a Gólvonal Bisztró! 

Napi menü Budapest - Az egyik legjobb napi menüs étterem Budapesten

Manapság már szinte minden egyes étteremben lehet kapni napi menüt, de vajon miben nyújt mást számotokra a Gólvonal Bisztró, miért érdemes nálunk kipróbálni a napi menüt? Most elmondjuk! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor