Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Sz.F.

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Céges karácsonyi rendezvény – A legfontosabb a helyszín kiválasztása

Ami elsősorban tönkretehet egy céges rendezvényt, az a rossz helyszín megválasztása. Semmiképp se akarjuk olyan helyre vinni a munkatársainkat, ami számukra nem megfelelő! Válasszunk olyan helyet, ami mindenkinek tetszik, ezen a helyen legyenek finom ételek, italok, legyen lehetőség prezentációt tartani, hiszen ilyenkor általában a cégvezetők elmondják a munkatársaknak, hogyan is teljesített a cég egész évben. Ideális helyszín lehet a Groupama Arénában található éttermünk, a Gólvonal Bisztró. Nálunk egészen 50 főig van lehetőség lebonyolítani a különböző rendezvényeket, így például az évzáró bulit, illetve a céges karácsonyi rendezvényt. Hogy miben nyújtunk különlegeset? Azt ide kattintva megtekinthetitek! 

 

Kiket hívjunk meg a céges karácsonyi rendezvényre?

Döntsük el minél hamarabb, milyen jellegű rendezvényt szeretnénk. Lehet ez egy belsős buli is, ami egy ajándék a kollégáknak, ebben az esetben egy kötetlen, vidám partiról van szó. Viszont szervezhetünk ügyfélrendezvényt is, ami egy kissé elegánsabb, visszafogottabb eseményt jelent. Ekkor köszönetet mondhatunk üzleti partnereinknek az éves munkákért. Természetesen lehet a két variációt mixelni is, ezt viszont nem ajánlom, mivel visszafelé sülhet el a dolog, ha a kollégák túlzottan lazák, és az ügyfelek ezt nem veszik jó néven. 

 

Céges karácsonyi rendezvény – Szokások

Karácsony az ajándékozás ünnepe is, éppen ezért lepjük meg kollégáinkat, alkalmazottainkat egy kis aprósággal. Nem kell ilyenkor nagy költségekbe verni magunkat, elég, ha mondjuk veszünk egy üveg bort mindenkinek. Nagy, és értékes tárgyat semmiképp se ajándékozzunk, hiszen a buli után sokan ott fogják hagyni a pakkot akkor is, ha kis ajándékról van szó, így pedig főleg. 

 

Előre válasszuk ki az ételeket, legyen benne egy leves, kétféle főétel, hogy lehessen választani, és egy desszert. Így könnyebb dolguk lesz az étterem dolgozóinak is, és a munkatársak is jól laknak. 

 

Szokás ilyenkor készíteni egy prezentációt, amiben bemutatjuk az egész évet, de ügyeljünk arra, hogy ez az előadás ne legyen hosszadalmas, mivel a buli a lazulásról szól, nem pedig erről! Köszönjük meg az éves munkáját mindenkinek, és adjunk egy kis kitekintést a következő évre, a részleges stratégiát viszont hagyjuk máskorra inkább! 

 

Céges karácsonyi rendezvény – Ajánlatkérés

Nem árt időben lefoglalni mindent, mivel elég kicsi az az időintervallum, amikor megtartható egy céges karácsonyi rendezvény. Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb helyszínekről, kattints ide és kérj személyre szabott ajánlatot minél hamarabb! 

 
LEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Gólvonal Bisztró házassági évforduló

A házassági évforduló egy csodás nap, melyet illik megünnepelni. Mindegy hogy az első, vagy a 35-ik, mi tudunk egy méltó módot az ünneplére! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor