Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Budapesti étterem

Budapesti étterem

Budapesti étterem – Bemutatkozik a Gólvonal Bisztró, az egyik legsokoldalúbb budapesti étterem!

A budapesti éttermünkben minden álom valóra válik, élvezhetitek a gasztronómia sokszínűségét, finom kávékat kóstolhattok, megízlelhetitek isteni hamburgereinket, és mindezt nagyon impozáns környezetben, ugyanis a budapesti étterem a Groupama Arénában található!

 

Budapesti étterem – Több mint egy sportbisztró

Ez a budapesti étterem tökéletesen megfelel a sportért rajongók számára is, igazi sportbisztróként (is) üzemel. A hazai mérkőzések előtt négy órával nyitjuk meg kapuinkat, és ezeken a napokon különlegességekkel várunk minden sportbarátot. Természetesen ekkor a hamburgeré és a söré a főszerep, de választhattok további ételeink közül is!

 

Budapesti étterem – a nálunk kapható ételekről

A gasztronómia szerelmesei biztosan elégedetten fognak távozni tőlünk! Minden héten más és más menüajánlattal várunk mindenkit, ezen kívül hetente változik séf ajánlatunk is! Nálunk a változatosságé a főszerep, budapesti éttermünkben arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja a számára legjobban tetsző ételeket! Gasztronómiai különlegességek, a magyar konyha jellegzetességei, könnyed desszertek, szezonális finomságok – minden, ami kell egy budapesti étterembe!

 

Budapesti étterem – Tökéletes megközelíthetőséggel

Sokaknak gondot okoz, hogy a budapesti éttermek többsége megközelíthetetlen gépkocsival, és tömegközlekedéssel egyaránt. Nálunk viszont ez sem okoz problémát, a Bisztró ugyanis saját parkolóval rendelkezik, amely ráadásul elég tágas, sok kocsi elfér előttünk. Ha pedig a tömegközlekedés választjátok, akkor sem kell csalódnotok, ugyanis számos busz-, illetve villamosmegálló található a Bisztrótól nagyjából öt percre!

 

Budapesti étterem – Ami ideális rendezvényhelyszínként is!

Budapesti éttermünkben már számos rendezvényt bonyolítottunk le, tartottak már nálunk születésnapi bulikat, céges évzáró rendezvényeket, osztálytalálkozókat, de még legénybúcsút is! Bármilyen eseményről legyen szó, a Gólvonal Bisztró csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a rendezvény felejthetetlen élményekkel záruljon! Ha szeretnél több információt megtudni rendezvényeinkről, kattints ide

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel!


- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel!

 


címkék: Budapest, ÉtteremLEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor