Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Budapesti étterem

Budapesti étterem

Budapesti étterem – Bemutatkozik a Gólvonal Bisztró, az egyik legsokoldalúbb budapesti étterem!

A budapesti éttermünkben minden álom valóra válik, élvezhetitek a gasztronómia sokszínűségét, finom kávékat kóstolhattok, megízlelhetitek isteni hamburgereinket, és mindezt nagyon impozáns környezetben, ugyanis a budapesti étterem a Groupama Arénában található!

 

Budapesti étterem – Több mint egy sportbisztró

Ez a budapesti étterem tökéletesen megfelel a sportért rajongók számára is, igazi sportbisztróként (is) üzemel. A hazai mérkőzések előtt négy órával nyitjuk meg kapuinkat, és ezeken a napokon különlegességekkel várunk minden sportbarátot. Természetesen ekkor a hamburgeré és a söré a főszerep, de választhattok további ételeink közül is!

 

Budapesti étterem – a nálunk kapható ételekről

A gasztronómia szerelmesei biztosan elégedetten fognak távozni tőlünk! Minden héten más és más menüajánlattal várunk mindenkit, ezen kívül hetente változik séf ajánlatunk is! Nálunk a változatosságé a főszerep, budapesti éttermünkben arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja a számára legjobban tetsző ételeket! Gasztronómiai különlegességek, a magyar konyha jellegzetességei, könnyed desszertek, szezonális finomságok – minden, ami kell egy budapesti étterembe!

 

Budapesti étterem – Tökéletes megközelíthetőséggel

Sokaknak gondot okoz, hogy a budapesti éttermek többsége megközelíthetetlen gépkocsival, és tömegközlekedéssel egyaránt. Nálunk viszont ez sem okoz problémát, a Bisztró ugyanis saját parkolóval rendelkezik, amely ráadásul elég tágas, sok kocsi elfér előttünk. Ha pedig a tömegközlekedés választjátok, akkor sem kell csalódnotok, ugyanis számos busz-, illetve villamosmegálló található a Bisztrótól nagyjából öt percre!

 

Budapesti étterem – Ami ideális rendezvényhelyszínként is!

Budapesti éttermünkben már számos rendezvényt bonyolítottunk le, tartottak már nálunk születésnapi bulikat, céges évzáró rendezvényeket, osztálytalálkozókat, de még legénybúcsút is! Bármilyen eseményről legyen szó, a Gólvonal Bisztró csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a rendezvény felejthetetlen élményekkel záruljon! Ha szeretnél több információt megtudni rendezvényeinkről, kattints ide

 

- Magánrendezvényt nyitva tartási napokon kívül (szombat, vasárnap) csak 30 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 30.000 Ft extra költséget számolunk fel!


- Magánrendezvényt hétköznapokon, 17.00 óra után csak 20 fő felett tudunk befogadni, ez alatti létszám esetén a fogyasztáson felül 20.000 Ft extra költséget számolunk fel!

 


címkék: Budapest, ÉtteremSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ilyen egy meghitt, tökéletes házassági évforduló!

Ünnepeljétek ti is meghitt, különleges környezetben a házassági évfordulótokat, most elmondjuk nektek, hogyan adhatjátok meg ennek a módját, és miért tökéletes választás erre az alkalomra a Gólvonal Bisztró! 

Protokollszabályok a tökéletes üzleti ebédhez

Manapság egyre elterjedtebbek az üzleti ebédek, melyek alkalmasak arra, hogy olyan partnerrel, vagy olyan témáról tárgyaljunk, amely nem tartozik sem a munkatársakra, sem a környezetünkben élőkre. A megfelelő üzleti ebéd alkalmat nyit új ötletek átbeszélésére, illetve új, vagy meglévő kapcsolatok ápolására. Van azonban pár szabály, amit érdemes betartanunk, ezeket vesszük most sorra! 

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

További hírek >
New York Café TripAdvisor