Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Sz.F.

Eljegyzési ebéd Budapesten

Az eljegyzés két ember magánügye, attól függetlenül, hogy manapság már nem biztos, hogy ez a nagy esemény négyszemközt történik. Az eljegyzési ebéd is divatba jött, a legjobb helyszín pedig egyértelmű, hogy ez a hely számít annak Budapesten!

Eljegyzési ebéd a Gólvonal Bisztróban

A legjobb eljegyzési ebéd helyszín

 

Mint már említettük ez az esemény két ember magánügye, de vannak szabályok (kimondottak és kimondatlanok), melyeket be kell tartani. Sok amerikai filmet láttunk már a témában, de a magyar szokások szerint még a jegygyűrűt is többnyire együtt választja ki a pár. Itt két féle változat jöhet. Az egyik az, hogy az esemény a háznál (általában a lányos háznál) történik, vagy egy étteremben, melyről előre illik tudnia a szülői pároknak. Az is egy ki nem mondott szabály, hogy a lányt el kell kérni az apóstól, de ez már egy évszázadok óta fennállóregula.

 

Eljegyzési ebéd helyszín- A Gólvonal Bisztró a legjobb választás

 

A másik lehetőség egy eljegyzési ebéd vagy vacsora, melyet étteremben szoktak megtartani. Az eljegyzési ebédnél- szemben az esküvővel- nincs ültetési rend. A fiatal pár ül egymás mellett, mellettük a szüleik. A lánykérés történhet az ebéd, vagy a vacsora megkezdése előtt. A gyűrűt a bal kéz gyűrűs ujjára húzzák fel és az esküvőn húzzák át a jobb kézre.

 

Nagyon fontos, hogy ez a nap is tökéletes legyen, melyre a leendő menyasszony örökké boldogan emlékezhet. Fontos a környezet, mely méltó az eseményhez. Ekkor nagyon fontos, hogy minden simán, gördülékenyen menjen. Ne legyen nehéz a parkolás a környéken, fontos az étterem megfelelő környezete, és a belső berendezése sem elhanyagolható. 

 

Eljegyzési ebéd helyszín - nem csak futball szurkolóknak

 

Étteremről lévén szó persze nem mellékes a felszolgált menü sem. Fontos a választék, a minőség és a kiszolgálás is. Ez az, amiben a Gólvonal Bisztró a legjobbat tudja nyújtani. Az étterem az ország legnagyobb és legmodernebb stadionjában található, tehát a tematikát elnézve a hely maga inkább azoknak lehet megfelelő választás, akiknél mindkét fél rajong a sportért. Ettől függetlenül nem csak a szurkolóknak ideális hely, hanem bárkinek. 

 

Nem kell tovább az ideális eljegyzési ebédhelyszínt keresni, Budapesten az egyik legjobb szolgáltatást a Gólvonal Bisztró nyújtja! Személyre szabott ajánlatért, mely az eljegyzési ebédről szól, elég ide kattintani, és asztalt foglalni. A Bisztró munkatársai mindent megszerveznek. Kell ennél jobb ajánlat?

 
LEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor