Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Ballagási ebéd helyszín Budapest

A ballagás egy nagyon fontos esemény minden ember számára, igaz, hogy a mi ballagásunk már nagyon régen volt, én mégis emlékszem rá, többek között a ballagás utáni ebédre is. Éppen ezért fontos, hogy jól válasszuk ki azt az éttermet, ahol eltöltjük a ballagás utáni ebédet, a választásban pedig segít a Gólvonal Bisztró! 

 

Ballagási ebéd helyszín Budapest – Nem csak ballagáshoz!

A Gólvonal Bisztró Magyarország legszebb, és legmodernebb stadionjában, a Groupama Arénában található rendezvényhelyszín. Kiválóan alkalmas ballagási rendezvények, érettségi bankettek, születésnapi bulik, osztálytalálkozók, és egyéb céges-, illetve magánrendezvények lebonyolításához. 

 

Ballagási ebéd helyszín Budapest – Ha fontos a hangulatos környezet! 

Bátran jelenthetjük ki, hogy a Gólvonal Bisztróban minden adott ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát. Éttermünk kialakításánál szerettük volna elérni azt, hogy akár nagyobb, akár kisebb asztaltársaságok is családias, barátságos, kellemes hangulatban töltsék el nálunk ebédjüket. Ezt pedig sikerült elérnünk, minden esetben olyan környezetet tudunk biztosítani, ahol senkit nem zavarnak az ünneplésben! 

 

Ballagási ebéd helyszín Budapest – Gasztronómiai különlegességekkel

Ballagási ebédnél is fontos, hogy mi kerül az asztalra, ugyanis gyermekünk az ételekre is fog emlékezni a későbbiekben. Érdemes tehát olyan étteremet választani, ahol az ételválaszték minden igényt kielégít. A Gólvonal Bisztró pedig bátran állíthatom, hogy egy ilyen étterem! Ételeink között megtalálhatók a magyar konyha finomságai, de ugyanúgy belekóstolhat mindenki a modern gasztronómia különlegességeibe is. Ha pedig külön kérésetek van, ne habozzatok, a különleges igények specialistái vagyunk! 

 

Ballagási ebéd helyszín Budapest – Megközelítés, elérhetőség

A Gólvonal Bisztró a Groupama Arénában található, saját parkolóval rendelkezik, így nem kell órákig helyet keresned az autód számára! Tömegközlekedéssel is könnyen meg lehet minket találni, a legtöbb busz-, villamos-, metrómegállóhelytől pár percre vagyunk! 

 

Ballagási ebéd helyszín Budapest – Foglalj időben! 

Ha felkeltettük érdeklődésedet, nincs más dolgod, mint időben lefoglalni asztalodat. Ezt ide kattintva akár már most megteheted! Nagyobb létszámú ballagási ebéd esetén kérlek, kattints ide, és kérd személyre szabott ajánlatunkat, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot! 

 


címkék: Budapest, Étterem, Magánrendezvény, Rendezvény, Rendezvényhelyszín, Rendezvényhelyszín BudapestLEGFRISSEBB HÍREK

Karácsonyi Menü Házhozszállítás

Karácsonyi ételeit rendelje meg a Gólvonal Bisztró kínálatából. Otthoni fáradozás nélkül élvezheti az egész család a finom, ünnepi ételeket. A klasszikus karácsonyi menü most elérhető áron kerülhet az ünnepi asztalra. Előkészített húsokat is rendelhet, melyek pár perc alatt készre süthetők és máris tálalhatók. Adja le megrendelését mielőbb. 

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor