Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Ballagási ebéd helyszín Budapest

A ballagás egy nagyon fontos esemény minden ember számára, igaz, hogy a mi ballagásunk már nagyon régen volt, én mégis emlékszem rá, többek között a ballagás utáni ebédre is. Éppen ezért fontos, hogy jól válasszuk ki azt az éttermet, ahol eltöltjük a ballagás utáni ebédet, a választásban pedig segít a Gólvonal Bisztró! 

 

Ballagási ebéd helyszín Budapest – Nem csak ballagáshoz!

A Gólvonal Bisztró Magyarország legszebb, és legmodernebb stadionjában, a Groupama Arénában található rendezvényhelyszín. Kiválóan alkalmas ballagási rendezvények, érettségi bankettek, születésnapi bulik, osztálytalálkozók, és egyéb céges-, illetve magánrendezvények lebonyolításához. 

 

Ballagási ebéd helyszín Budapest – Ha fontos a hangulatos környezet! 

Bátran jelenthetjük ki, hogy a Gólvonal Bisztróban minden adott ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát. Éttermünk kialakításánál szerettük volna elérni azt, hogy akár nagyobb, akár kisebb asztaltársaságok is családias, barátságos, kellemes hangulatban töltsék el nálunk ebédjüket. Ezt pedig sikerült elérnünk, minden esetben olyan környezetet tudunk biztosítani, ahol senkit nem zavarnak az ünneplésben! 

 

Ballagási ebéd helyszín Budapest – Gasztronómiai különlegességekkel

Ballagási ebédnél is fontos, hogy mi kerül az asztalra, ugyanis gyermekünk az ételekre is fog emlékezni a későbbiekben. Érdemes tehát olyan étteremet választani, ahol az ételválaszték minden igényt kielégít. A Gólvonal Bisztró pedig bátran állíthatom, hogy egy ilyen étterem! Ételeink között megtalálhatók a magyar konyha finomságai, de ugyanúgy belekóstolhat mindenki a modern gasztronómia különlegességeibe is. Ha pedig külön kérésetek van, ne habozzatok, a különleges igények specialistái vagyunk! 

 

Ballagási ebéd helyszín Budapest – Megközelítés, elérhetőség

A Gólvonal Bisztró a Groupama Arénában található, saját parkolóval rendelkezik, így nem kell órákig helyet keresned az autód számára! Tömegközlekedéssel is könnyen meg lehet minket találni, a legtöbb busz-, villamos-, metrómegállóhelytől pár percre vagyunk! 

 

Ballagási ebéd helyszín Budapest – Foglalj időben! 

Ha felkeltettük érdeklődésedet, nincs más dolgod, mint időben lefoglalni asztalodat. Ezt ide kattintva akár már most megteheted! Nagyobb létszámú ballagási ebéd esetén kérlek, kattints ide, és kérd személyre szabott ajánlatunkat, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot! 

 


címkék: Budapest, Étterem, Magánrendezvény, Rendezvény, Rendezvényhelyszín, Rendezvényhelyszín BudapestSzeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

Oktatási helyszín Budapest

Manapság már az éttermek is alkalmasak arra, hogy oktatást, vagy tréninget tartsanak itt különböző csoportoknak, most megmutatjuk, miért nyújt felejthetetlen élményt mindenki számára a Gólvonal Bisztró! 

Milyen az ideális céges rendezvény

Ez az év is a céges rendezvényekről fognak szólni, éppen ezért gyűjtöttük most össze gondolatainkat nektek! Nézzük, mi szükséges ahhoz, hogy tökéletes és felejthetetlen legyen a céges rendezvényetek! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor