Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Sz.F.

Ballagási ebéd helyszín - A tökéletes választás

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Ballagási ebéd - A ballagási időszak 


 
A tavasz beköszöntével a ballagási időszak is eljön, ami a végzősök életében egy igazán fontos pillanat. Ez az esemény egy fordulópontként szolgál a fiataloknak, hiszen a ballagás és az érettségi a felnőtté válást szimbolizálja. Lezárul egy korszak, aminek az egész család részese kell, hogy legyen egy ünnepség keretein belül. Hagyománnyá vált, hogy a ballagás után egy ebédet vagy egy vacsorát rendeznek az ünnepelt számára, ahol az egész rokonság tiszteletét teszi. 

 

Ballagási ebéd - Ne maradj le a fontos pillanatokról!  

 

Egy ilyen esemény megszervezése rendkívül nagy feladat, hiszen nehéz összehangolni a vendégek igényeit, és minden egyes apróságra megfelelően odafigyelni. Ha te sem akarsz a ballagás fontos pillanatairól lemaradni a kellemetlen szervezési feladatok miatt, vegyél igénybe profi segítséget, ünnepeld a ballagást a Gólvonal Bisztróban!

 

Ballagási ebéd – A tökéletes helyszín

 

A Gólvonal Bisztró Magyarország egyik legszebb és legmodernebb stadionjában, a Budapest IX. kerületében található Groupama Arénában kapott helyett. A Bisztró kialakítása lehetővé teszi, hogy együtt élvezhesse mindenki az ünnepség pillanatait. Nálunk nem kell foglalkoznod a parkoló kereséssel, ugyanis saját parkolóval rendelkezünk, és még a helyszűke sem fog gondot okozni, mivel Bisztrónk 50 fő befogadására alkalmas. 

 

Ballagási ebéd – Gasztronómiai élményekkel

 

Ha számotokra fontos, hogy mit esztek, akkor mindenképp érdemes a Gólvonal Bisztrót választanotok! Ajánlataink között megtalálhatók a hagyományos ételek, illetve a modernkori gasztronómia ínyenségei, de ha ez sem lenne elég, akkor természetesen teljesítjük egyedi kívánságaitokat is! 

 

Ballagási ebéd – Válaszd a legjobbat!

 

Ne maradj le a felejthetetlen élményekről, válaszd minden esetben a legjobbat, ez esetben a Gólvonal Bisztrót, mivel itt mindent megkaphatsz, ami szükséges a tökéletes ballagási ebédhez! Kattints ide, és foglalj asztalt most, ha pedig nagyobb méretű rendezvényt szeretnél, akkor ide kattintva kérheted személyre szabott ajánlatunkat! 

 
Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Esküvő utáni ebédhelyszín: Gólvonal bisztró

Gyorsan nagy divat lett, hogy esküvő után ebédet tart és nem lagzit az ifjú pár. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hol lehet olyan eseményt tartani. Mi most megmutatjuk!

Tippek a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhez!

Hamarosan elérkezik a várva várt karácsonyi időszak, ez a cégek életében is nagyon fontos, hiszen ilyenkor általában céges rendezvényeket tartunk. Most megnézzük, mi szükséges a tökéletes karácsonyi rendezvényhez! 

Gólvonal Bisztró házassági évforduló

A házassági évforduló egy csodás nap, melyet illik megünnepelni. Mindegy hogy az első, vagy a 35-ik, mi tudunk egy méltó módot az ünneplére! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor