Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Sz.F.

Ballagási ebéd helyszín - A tökéletes választás

Lassan beköszönt a ballagási időszak, ha nincs kedved a szervezéssel és a főzéssel bajlódni, mi levesszük a válladról a terhet! Élvezd az egész rokonsággal a ballagás minden pillanatát, és az utána lévő ebédet!

Ballagási ebéd helyszín Budapest

Ballagási ebéd - A ballagási időszak 


 
A tavasz beköszöntével a ballagási időszak is eljön, ami a végzősök életében egy igazán fontos pillanat. Ez az esemény egy fordulópontként szolgál a fiataloknak, hiszen a ballagás és az érettségi a felnőtté válást szimbolizálja. Lezárul egy korszak, aminek az egész család részese kell, hogy legyen egy ünnepség keretein belül. Hagyománnyá vált, hogy a ballagás után egy ebédet vagy egy vacsorát rendeznek az ünnepelt számára, ahol az egész rokonság tiszteletét teszi. 

 

Ballagási ebéd - Ne maradj le a fontos pillanatokról!  

 

Egy ilyen esemény megszervezése rendkívül nagy feladat, hiszen nehéz összehangolni a vendégek igényeit, és minden egyes apróságra megfelelően odafigyelni. Ha te sem akarsz a ballagás fontos pillanatairól lemaradni a kellemetlen szervezési feladatok miatt, vegyél igénybe profi segítséget, ünnepeld a ballagást a Gólvonal Bisztróban!

 

Ballagási ebéd – A tökéletes helyszín

 

A Gólvonal Bisztró Magyarország egyik legszebb és legmodernebb stadionjában, a Budapest IX. kerületében található Groupama Arénában kapott helyett. A Bisztró kialakítása lehetővé teszi, hogy együtt élvezhesse mindenki az ünnepség pillanatait. Nálunk nem kell foglalkoznod a parkoló kereséssel, ugyanis saját parkolóval rendelkezünk, és még a helyszűke sem fog gondot okozni, mivel Bisztrónk 50 fő befogadására alkalmas. 

 

Ballagási ebéd – Gasztronómiai élményekkel

 

Ha számotokra fontos, hogy mit esztek, akkor mindenképp érdemes a Gólvonal Bisztrót választanotok! Ajánlataink között megtalálhatók a hagyományos ételek, illetve a modernkori gasztronómia ínyenségei, de ha ez sem lenne elég, akkor természetesen teljesítjük egyedi kívánságaitokat is! 

 

Ballagási ebéd – Válaszd a legjobbat!

 

Ne maradj le a felejthetetlen élményekről, válaszd minden esetben a legjobbat, ez esetben a Gólvonal Bisztrót, mivel itt mindent megkaphatsz, ami szükséges a tökéletes ballagási ebédhez! Kattints ide, és foglalj asztalt most, ha pedig nagyobb méretű rendezvényt szeretnél, akkor ide kattintva kérheted személyre szabott ajánlatunkat! 

 
Szeretnétek egészséges ételeket fogyasztani a bisztróban?


LEGFRISSEBB HÍREK

Ilyen egy meghitt, tökéletes házassági évforduló!

Ünnepeljétek ti is meghitt, különleges környezetben a házassági évfordulótokat, most elmondjuk nektek, hogyan adhatjátok meg ennek a módját, és miért tökéletes választás erre az alkalomra a Gólvonal Bisztró! 

Protokollszabályok a tökéletes üzleti ebédhez

Manapság egyre elterjedtebbek az üzleti ebédek, melyek alkalmasak arra, hogy olyan partnerrel, vagy olyan témáról tárgyaljunk, amely nem tartozik sem a munkatársakra, sem a környezetünkben élőkre. A megfelelő üzleti ebéd alkalmat nyit új ötletek átbeszélésére, illetve új, vagy meglévő kapcsolatok ápolására. Van azonban pár szabály, amit érdemes betartanunk, ezeket vesszük most sorra! 

Oktatási helyszín Budapest

Manapság már az éttermek is alkalmasak arra, hogy oktatást, vagy tréninget tartsanak itt különböző csoportoknak, most megmutatjuk, miért nyújt felejthetetlen élményt mindenki számára a Gólvonal Bisztró! 

További hírek >
New York Café TripAdvisor